- 30 Mayıs 2010
- 1.592
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ffınfık anasına benzicekse bu cadı ki gidişat onu gösterioo biz şimdiden talibiz kızına haberin olsun:)))yerim kız ben onu düşünemiyorum o bikininin içinde o eteğin içinde güle güle kullanın çok güzeller....
nalann çok güzeller canım güle güle kullanın ya kız anası olmak daha mı zevkli ne bizde böyle cicili bicili şeyler yok hiç...
ay Fınfııııkkkk... kokoşun önde gideni olcak senin kız ya :) ama sen de yazlıkları almışsın hep maşallah maşallah :) güle güle kullansın kızın..
ha kızına ben de talip olurum dicem ama senın kızın da benım oglum da bızım gıbı cadı olurlarsa valla bunların anlasması ımkansız olur ihihihhihihihi :)
finfikcik cok tatlilar güle güle giysin kizin bende bu hafta gidip bütün eksikleri tamamliycam insallah
Fınfık o zaman alabiliriz kızını.. tabi oğlum senini kıznı beğenirse, hıhhhh :roflol::roflol::roflol:
benim kızımın senin oğlunu beğenmeme ihtimaliyle aynı ihtimal dimi yavrimm:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: dünür oldumuzu düşünsene...
Çocuklar süper ötesi anlaşsalar bile bizim yüzümüzden huzurları kalmazsempatiksalakcinni
evet prop farkindayim cnm bu topikte sen ve ben aliyoz habire galiba yada bizden beteri varda simdik gorunmuolar.
saol akcacim ben tulumu yakistiriyorum her bebege benim sipamda bol bol tulum giyecek insaallah cok tatli oluolar tulumun icinde.
sagol dilammacim sizin cicilerde cok tatli gule gule giyinsin prens ve prensesin
valla benim ki tek olmasina ragmen baygi aliom bi suru para harcadim sipama ALLAH sana kolaylik versin cnm yaa senin masraflar iki kati ama insan soz konusu bebegi olunca harcadiklari goze batmiyo aksine az gelio. saglikla giysin tum bebislerimiz
:Saruboceq:
nalancim hepside birbirinden güzeller güle güle giysin kizinopuyorumnanaktan
aa ne almıstın nıye degıstırıosun?
daha bızımkı gelmedı hollandadan geldüğü üçün, biz de beklıoruz eylulun 15ıne kdr gelcek dedıler bakalım e-bebektekı kankalarım her hafta haberdar edıolar bızı gelısmelerden :))
bu arada sen daha hastane cıkısı fln almadın cnm nıye boyle buyuk buyuk seylerle basladın alısverıse :) sen once bı o yenı dogdugunda gıycegı seylerı hallet, onlar da şirin görünüolar mrk etme :))
nalancım ilk cicileriniz hayırlı olsun. çok tatlı görünüyolar. bi ayakkabı vardı ona bayıldımmm..
nalannn ve fınfıkkkk cok güzellleerrr yerim onlarıı bennnnnnnn elbiselerinideeee
Nalancım bayıldım prensesin cicilerine hepsi de çok güzelmiş güle güle sağlıkla kullansın bebişin.
nalann çok güzeller canım güle güle kullanın ya kız anası olmak daha mı zevkli ne bizde böyle cicili bicili şeyler yok hiç...
Nalan ,fınfık cicileriniz pek güzelmiş..Nalancım yalnız hep büyük almışsın sanki,ilerisini düşünerek sanırım,alışverişin devamında alırsın zaten ilk giyeceklerini de..Güle güle giydirin..
Biz de alıyoruz pek çok şey de ,resim çek ,ekle üşendim:1closedeyes:
nalan finfik bebelerinizin cicileri cok hos gule gule giyinsinler.
Nalan ,fınfık cicileriniz pek güzelmiş..Nalancım yalnız hep büyük almışsın sanki,ilerisini düşünerek sanırım,alışverişin devamında alırsın zaten ilk giyeceklerini de..Güle güle giydirin..
Biz de alıyoruz pek çok şey de ,resim çek ,ekle üşendim:1closedeyes:
nalan finfik bebelerinizin cicileri cok hos gule gule giyinsinler.
Fınfıkcım ne kadan tatlı ciciler almışsın, güle güle kullansın kokoşun, hele o bikinisini ne kadar şirin öle...