Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederiz zeyn teyzesi :))
sizin cicilerde çok güsell cnm.
güsel günlerde giymeyi nasip etsin inşallahhh
Ben ilk Huggies almıştım birkaç kişi onu önerdi diye.Ama sonradan daha tecrübeli tandıklarıma ve annem de dahil olmak üzere sordum prima dediler. Bir paket prima bir paket de Huggies aldım şimdilik yeterli bunlar.Ama primaya devam ederim gibi görünüyor.Arkadaşlar bişey sorak istiyorum bende kasım annelerindenim bebek bezi almak istiyorum şimdiden bi kaç paket ama ne alıcağıma karar veremedim sizce ne almalıyım tecrübeli olanlar bilgi verebilirmi?
bence bez stok etmek cok dogru degil cünkü bebegin dogum kilosunu bilemezsin ortalama 3 kilo dogdu diyelim uzun süre 1 numara kullanamazsin zaten bezler elinde kalir, 2 yada 3 numaraya cabuk geciyo bebekler..marka sorarsan kesinlikle prima:1closedeyes:Arkadaşlar bişey sorak istiyorum bende kasım annelerindenim bebek bezi almak istiyorum şimdiden bi kaç paket ama ne alıcağıma karar veremedim sizce ne almalıyım tecrübeli olanlar bilgi verebilirmi?
çok guzel hazal, bende almak istiyorum ama kayinvalidem erken diyor. onlarda hakli ilk torunlarina dunyanin seyini alip dosemislerdi sonra dogarken vefat etti, o yuzden korkuyorlar hep
Güle güle giysin Hazal oğluşun çok güzel hepsi
hazalcım gule gule ıydır ınsallah cok tatlılar hele ki battaniye ve önlüklere bayıldımmm:1hug:
Hazal ilk fotoğraftakilere ve battaniyeye bayıldım çok güzeller çooookkk