2010 Kasım Anneleri

kızlar biri bana cvp versn ne olur.bel ağrım çokkkk.ne yapmam laızm.bel ağrısı çok olan varmı

basak58 merhaba canım, dert etme benim de bel ağrım var, özellikle yemek yerken ağrıyo nedense... beline yastık koyacaksın başka yolu yok maalesef fisfisfis bir de benim karnım ağrıyo ya :KK43: derin derin nefes alırken özellikle ohaoldumsmile

akıntım kanamam felan yok.sadce bugün bukdar ağrıdı ya.eve gidipp yatsam başka bişey istemyorum :KK43:

oyy fındık kurdum sendemi laa
çok sevindim :CüvCüv:
benimkini direk şak die gördü karından gerek yokmuş alttan bakmaya bakalım haftaya ne ediciikk

he len bende valla
bende seni burada gördüğüme sevindim :CüvCüv:

benim niye ağrıyo ya :KK43:(

Geçen hafta benimde öyleydi hatta cumartesi günü çok fazlalaştı
Duşa gir ve masaj yaptır eşine iyi geliyor.boshayallersmile

ya kızlar kimse yokmu doktor bana folıc plus verdi ve günde 3 kere iç dedi 3 kere fazla gibi geliyor.sizler nasıl kullanıyorsunuz

canım ya bana da folbiol verdi günde 1 tane dedi, ben de acaba az mı alıyorum ki diye düşünüyorum CADIARZU belki de değerleri birbirini dengeliyodur boshayallersmile

evet bigisay başındyım. sabah 9 akşam 6.inş ondandır.eve gidim direk duşa atıcam kendmi.

selam kızlar bende geldim.begümcükten ses yok heralde değilmi
inşallah sorun yoktur
bu arada istanbuldaki arkadaşlar doktorlarınız kimler?

selam kızlar bende geldim.begümcükten ses yok heralde değilmi
inşallah sorun yoktur
bu arada istanbuldaki arkadaşlar doktorlarınız kimler?

Çok keyifsizim kızlar, sizler nasılsınız? Elimi kaldıracak halim yok.

arkadaslar nasilsiniz yabangülüm gözün aydin canim degerin yükselmis diger arkadaslar sizlerde iyisinizdir insallah benim fazla belirtim yok gögüslerim bir agriyor bi duruyor hic tadim yok halim yok sizler nasilsiniz

evet canım valla yüreğim ağzımdaydı.dün netten bakayım dedim değerlere bakmaz olaydım ne uyku kaldı ne bişey.canım kahvaltı bile yapmak istemiyordu.ilaç içicem diye mecbur zorla bişeyler yedim.cuma günü hamile olduğu öğrendim cumartesi yumurtdan zehirlendik.acilde serum filan taktılar allahtan erken gittik.birazda korkum ondan dolayı.gerçi acildeki doktor kanaman yada bulantın varmı dedi.olmadıda işallah bişey olmamıştır.

bende merak ediorum begümü
inşallah kendisi de bebeği de çok iyidir

evet canım valla yüreğim ağzımdaydı.dün netten bakayım dedim değerlere bakmaz olaydım ne uyku kaldı ne bişey.canım kahvaltı bile yapmak istemiyordu.ilaç içicem diye mecbur zorla bişeyler yedim.cuma günü hamile olduğu öğrendim cumartesi yumurtdan zehirlendik.acilde serum filan taktılar allahtan erken gittik.birazda korkum ondan dolayı.gerçi acildeki doktor kanaman yada bulantın varmı dedi.olmadıda işallah bişey olmamıştır.

canim cok gecmis olsun sakinan göze cöp batar misali rabbim korumus ins birsey olmaz doktorlar hamile oldugunu biliyorlardi heralde ona göre müdahele etmislerdir

kizlar birsey sorcaktim ben genelde heray ovulasyon testi kullaniyorum bu ayda kullanmistim son üc gündürde yapiyorum kipkirmizi iki cizgi cikiyor normalde sadece yumurtlama günü cikar aslinda birde eger hamilelik varsa cikar diyorlar deneyen arkadaslar varsa sizde sonuclarinizi yazarmisiniz

kızlar merhaba allah izin verirse bende kasım annesi olacam. benim sat 4 şubat bugün 5.haftamdayım sanırım tahmini doğum tarihi 12 kasım dedi doktorum. 10 martta kan testim 11.000 lerdeydi doktora gösterdim ve karından muayenede kese göründü 7 haftada kalp atışları için gidicez inş. elevit ve folibol verdi şimdilik onu kullanıyorum bende uyku hali çok var bide akşamları yemek yiyemiyorum bulantı oluyo çıkarıyorum

benimde sat 4 şubat canım.ama benim üç gün önce kanamam oldu.evde dinleniyorum e progestan kullanıyorum.bende keseyi ve bebeği gördüm ama kalp atışları henüz yoktu.çarşamba gideceğim inşallah kalp atışlarını görürüz

Son düzenleme:
geçmişi çok fazla okuyamıyorum.geçmiş olsun diyen arkadaşlar çok çok teşekkür ederim.ben kanamalara lekelere alıştım ama insan yinede tedirgin oluyor.bi de kalp atışlarını duysaydım içim rahat olacak.kanamam kırmızıdan kahverengi lekelere dönüştü.şimdilik iyiyim.aynı oğlumdaki gibi önce kanama sonra kahverengi lekeler.zaten kanamasız bi hamileliğim olsa şaşardım

merhaba sanırım ben de kasım annesiyim:))) sat 4 şubat..kendi yaptığım testlerimin hepsi çift çizgi çıktı..ama doktor haftaya gel henüz kese kalp atışı oluşmamıştır dedi:)) kan testi yaptırmak istemedim doğrudan ekranda görmek istiyorum meleğimi...
çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin..görüşmek üzere..
hayırlı olsun canım.benim sat 4 şubat.bi hafta önce gittiğimde keseyi ve bebeği gördük.kalp atışı için erken dedi doktorum.

X