birde ıspanakla nasıl bişey yapabilirim sizce
yoğurda karıştırıp vermeyi deneyebilirisn. önce yoğurt ver sonra ikisini karıştır.
kızlar ben kızıma kahvaltı olarak bebek ekmeği pekmez peynir dönüşümlü olarak yumurta veriyodum ama son bi kaç gündür baktımki ishal yapıyo bu kahvaltı kızımı bende beblac ballı irmikli aldım bundan veren varmı sademi vermeliyim bunu yoksa yine peynir pekmez koysam olurmu ne dersiniz.
yoğurdu hala neyle yapıcağıma karar veremediğim için başlayamadım bi türlü devam sütüyle nasıl yapıyolar nalamıyorum tutarmıki acaba ben normal pastörize sütle düşünüyorum ama sakıncası varmı bilmiyorum taze inek sütümü alsam acaba keçi sütüyle demişti bi arkadaş ama oda ağır gelir diyolar ne zor bu yoğurt işi ya
kızlar ben kızıma kahvaltı olarak bebek ekmeği pekmez peynir dönüşümlü olarak yumurta veriyodum ama son bi kaç gündür baktımki ishal yapıyo bu kahvaltı kızımı bende beblac ballı irmikli aldım bundan veren varmı sademi vermeliyim bunu yoksa yine peynir pekmez koysam olurmu ne dersiniz.
benim oglum kahvaltiyi hic sevmiyor kacgündür deniyorum hep ögürüyor bende hazir kasik mamasini veriyorum onu severek yiyor
önce sade ver alışsın sonra içine az az peynir ilave edersin.
yoğrdu ben baymix aldım haftasonu deneyeceğim. devam sütü almadım henüz. biraz sulu oluyormuş. sende çalışıyorsun mayalamakla uğraşmak zor olur. babymix beğenmezse danone alırsın.
merhaba sadede verebilirsin içine az ceviz pekmez az peynir koyarakta verebilirsin
eğer ishal oluyorsa yarım muz koyabilirsin
bir bebe ekmeği de koyabilirsin
mutlaka fayda eder canım
sağolun kızlar paylaşımlarınız için melody evet çalıştığım için mayalamak gerçekten zor olur hafta sonu bi deniyim bakalım belki böylelikle meyvede yemiş olur
barayscım ceviz hiç vermedim daha blenderden geçirerek veriyosun herhalde dimi bi kaç geçsin onuda deniyim bakalım bu ek gıda işi gerçekten zorlu bi serüvenmiş ama bazen keyiflide oluyo
merhaba sadede verebilirsin içine az ceviz pekmez az peynir koyarakta verebilirsin
eğer ishal oluyorsa yarım muz koyabilirsin
bir bebe ekmeği de koyabilirsin
mutlaka fayda eder canım
sağolun kızlar paylaşımlarınız için melody evet çalıştığım için mayalamak gerçekten zor olur hafta sonu bi deniyim bakalım belki böylelikle meyvede yemiş olur
barayscım ceviz hiç vermedim daha blenderden geçirerek veriyosun herhalde dimi bi kaç geçsin onuda deniyim bakalım bu ek gıda işi gerçekten zorlu bi serüvenmiş ama bazen keyiflide oluyo
ben sürekli yemek hazırlamaktan daraldım valla, hazırlıyorum, yetmıyo, bı daha hazırlıyorum, bu sefer cok gelıo, fazlasını cıkartıyo, sureklı bır yemek halı sureklı kaseler doluyo boşalıo. ayyy gına geldi :)
arada hazır ürünleri de dene canım
püreler kaşık mamaları kavanoz çorbalar hepsi birbirinden güzel walla:))
kız denemez olur muyum, gunde 1 sefer mutlaka hazır bişiler yiyo, ama yıne de yorucu beee :)
ben sürekli yemek hazırlamaktan daraldım valla, hazırlıyorum, yetmıyo, bı daha hazırlıyorum, bu sefer cok gelıo, fazlasını cıkartıyo, sureklı bır yemek halı sureklı kaseler doluyo boşalıo. ayyy gına geldi :)
prop yiyor işte ne güzel. yeter ki yesinde sen hazırlarsın. bende şöyle ağzını kocaman açıp iştahla yediğini görsem hazırlamaya razıyım. annemle bakıcısı dün çorbasını yedirememiş. annem nane koyma dedi. koymadım beğenmedi galiba. dün çorbasını püskürtmüş durmuş. bugünde sabah benim hazırladığım kahvaltıyı beğenmedi.
60 cc mama içine 1 dilim bebek ekmeği, 1 tatlı kaşığı labne peyniri,2 kaşık elma havuç püresi koydum.
şu bebelac kahvaltılardan alayım bende.
cicibebeyle yiyordu ama ekmek tatsız geldi galiba.
bugün meyve alayım, sanırım benimkide zorlayacak ek gıda konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?