2010 İstanbul Anneleri

slm kızlar..bende 2010 temmuz annesıyım. temmuzun 27 sınde kızm MERVE EDA oldu..annelık coooook guzel bırsey herkeze nasıp olması dılegıyle..

Özgürcüm bakıcı konusu henüz sonuçlanmadı. Tanıdıgım birinin akrabası da talip oldu ama sehirdışında oldugu için görüşme yapamadım. Onunlada görüşünce karar vericem sanırım.En azından biriyle başlayıp denemek lazım. Benim 4 ayım var daha insallah o zamana kadar gönlüme göre düzgün birini bulmuş oluruz . Annemde o dönem gelecek bir müddet refakat edecek bakıcıya .

hiç kimseler yok. haftasonu takılalım dedik kimsecikler yok.anlamadım bu işten. pazartesi iş var ya nerelerdesiniz

Ben geldim kimse yokbilmiyorumkismile
Kandil diye herhalde.
Neyse Kadir geceniz mübarek olsun kızlar...Dualarınızın kabul olması dileğiyle :Saruboceq:görüşmek üzere...

yarın bebeklerimiz ilk bayramlarını kutlayacaklar inşallah.geçen sene karnımızdayken bu sene onlarla beraber bayram kutlayacağız. nice bayramlar görürler inşallah. bu arada herkesin ramazan bayramını şimdiden kutluyorum. bebişlerinizin de o güzel kokularından kokluyorum. herkese iyi bayramlarrrr.a.s.

merhaba,
benim kızım da 11 nisan doğumlu
henüz dişimiz yok
parmak ve dil çiğniyoruz sürekli

merhaba,
benim kızım da 11 nisan doğumlu
henüz dişimiz yok
parmak ve dil çiğniyoruz sürekli

merhaba benim kızım 21 nisan 2010 doğumlu.yani sizin kız bizimkinden 10 gün büyük ama bizim kızın altta 2 dişi var.bu aralar üçüncü dişi çıkarması gerekiyormuş doktorumuz öyle söyledi ama üçüncü dişten bi haber yok))) allah bağışlasın kızınızı:))

merhaba
amin cümlemizin
evet bende doktora sordum ama 1 yaşına kadar yolu var her bebek farklıdır dedi
bakalım bekliyoruz bizde

Son düzenleme:
kızlar sanırım çift sayfa açılmış bence birisini tercih edip ordan devam edelim
e hadi nerdesiniz anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…