benim bebeğim hasta bide çalışan bi anneyim aklım evde (
huysuz du ama bugun daha iyi dişte çıkarcaz galiba artık onunda sıkıntısı var paşamda
gecmıs olsun calısan anne olmak zor valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
huysuz du ama bugun daha iyi dişte çıkarcaz galiba artık onunda sıkıntısı var paşamda
Geçmiş olsun canım nesi var?
Özgürcüm merhaba ! Bir ara topic kaybolmustu tekrar acarsın dıye baktım ama göremedim. Şimdi fark ettim hayırlı olsun.
Ben de kendimi tanıtayım. 11 ocak 2010 da oğluşum dünyaya geldi. 7,5 aylık olduk. Ben çalışıyorum ama dogumdan sonra ücretsiz izin aldım.Yılbaşı gibi işe döneceğim.Bakıcı arayışı içindeyim.
Özgür ne guzel bulmuşsun canım darısı başıma...
selam arkadaşlar. ben şilan. 20 temmuzda kızım doğdu. yarın 40 ımız. Aallah bebişlerimize sağlık ve huzur versin...
Maşallah bebişine anne dediği günler de yakındır inşallah. Darısı bizim bebişlerin başınanezle burnu akıyo tıkalı değilken :)az da hırıltısı vardı ama bugun daha iyi dokt. verdiği ilaçlar iyi geldi,uykusuz gecelerden sonra ilk kez uyuduk :)dinlendik
şimdi evde vee en önemlisi de baba dedi :))çok güzl yaa evde baba baba diye geziyo
Özgürcüm merhaba ! Bir ara topic kaybolmustu tekrar acarsın dıye baktım ama göremedim. Şimdi fark ettim hayırlı olsun.
Ben de kendimi tanıtayım. 11 ocak 2010 da oğluşum dünyaya geldi. 7,5 aylık olduk. Ben çalışıyorum ama dogumdan sonra ücretsiz izin aldım.Yılbaşı gibi işe döneceğim.Bakıcı arayışı içindeyim.
Özgür ne guzel bulmuşsun canım darısı başıma...
kadınlar kulubundede var bakıcı ve kres bölumunde belkı işinizi görer
selam arkadaşlar. ben şilan. 20 temmuzda kızım doğdu. yarın 40 ımız. Aallah bebişlerimize sağlık ve huzur versin...
selam kızlar.bende 10 ocak 2010 da anne oldum,canım oğlum umut doğdu.şimdi 7buçuk aylık 2dişli şirin bir canavar.
allah bağışlasın canım hayırlı uğurlu olsun.oğlumun kırkı çıktığı zaman hiç inanmadığım halde aile büyüklerini kıramayıp kırk çıkarma merasimi yaptık.yıkadığımız suyun içine altın attık,suyu kalburdan geçirdik birde 'yer gök şahit olsun Umut'un kırkı çıktı' dedik üç kere.çok komikti,yapmazsak ağırlık olurmuş çocukta diye tutturdular,kırmadım bende
slm herkese benim prensesim de 17 mayısta katıldı aramıza.bakıyorum da ne cabuk geçiyor günler daha bi kaç ay önce hamilelelik bölümünde geziniyodum ne yesem falan diye.Allah yavrularımıza sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür versin insallaha.s.
slm herkese benim prensesim de 17 mayısta katıldı aramıza.bakıyorum da ne cabuk geçiyor günler daha bi kaç ay önce hamilelelik bölümünde geziniyodum ne yesem falan diye.Allah yavrularımıza sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür versin insallaha.s.
Umutcan merhaba .Benim oğlumda 11 ocak doğumlu. Bizimde 2 dişimiz var. Emekleme çalışmalarımız hala devam ediyor. Ek gıda verıyor musun Neler yiyor Biz 7. ayda gectık ama kılosu bıraz yuksek oldugu için az veriyorum. görüürüz canım.
hoşgeldin bebeğini güzel günlerde,sağlıklı sıhhatli büyüt inşallah.
hoş geldin aramıza ipekyil. İsmin ipek mi?
Birkaç gündür giremedim. Gecikmeli cevaplar içi özür..Ben önümüzdeki ayın başında başlayacağım işe. İşe başladığımda bebişim de Allah'ın izniyle 5. ayını doldurmuş olacak. Sen bakıcı konusunda karar verdin mi canım?Özgur bir kaç tane bakıcı adayımız var ,içlerinden karar vericem inşallah canım. Sen ne zaman baslıyordun çalışmaya.? Nasıl bebiş buyudumu
Doğru çok kalabalık ama olsun bizim adetlerden herhalde:)) Tanışma ya isimle olur diye düşünüyor insan:))isimler aklımızda kalmaz ki kızlar birbirimize kullanıcı adlarımızla yani rumuzlarımızla hitap etsek daha iyi olmaz mı?neden isim soruyorsunuz?
İsmim Özgür vereliniortakevet ipek seninki de ırmak sanırım