• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 İstanbul Anneleri

Herkese merhaba,
Ben de 2010 İstanbul annesiyim alkisalkisalkis..31 Mayıs 2010'da Yigit ismini verdigim bir erkek bebek dünyaya getirdim. Allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın...sevgiler..

hihoyyyt
kızımın adı sena naz 10 aylık oldu. gebeliğim çok sıkıntılıydı.tansiyonum yükseldi. doğumdan sonra rahatlayım derken kızım çok huysuz çıktı. abartmıyorum tam 7 ay gece gündüz uyumadı. gaz problemimiz ve reflümüz vardı. daha yeni yeni düzelmeye başladık . bu arda ben de işime geri döndüm. ben de 3 çocuk var.2 erkek 1 kız.hem iş hem ev bayağı zor oluyor :1hug:

arkadaşım hemen diş çıkartmıyorlar. damakları kaşınıyor. bu da bayağı sürüyor. diş çıkarmasının en büyük belirtisi ağızdan salya şeklinde akıntı olması açıkçasıda jelin pek işe yaradığını söyleyem. en güzeli bu dişlikler varya ondan buzluğa koy donsun. sonra sür. soğuk olunca bayağı rahatlıyo bebişler.

bu arada arkadaşlar 10 günlüğüne ankara ya annemlere gidiyorum inşallah gelince görüşürüz.:teytey:

MASALLAHhihoyyyt
TOPIGE EN COK SEN YAZMISSIN ANK NERESSINE GELIYOSUN

mrb,
Ben Aslı 14ocakta bende ardamı dünyaya getirdim ,benim aldığım en güzel hediyem herşeyim ....
şimdi 7 ayımızıdolu dolu bitirdik.çalışan bir anneyim :((
yanında olamamak çok zor yeni yeni alıştım yada alışamadım ...
dişimiz hala yok ama sıkıntılarımız var hatta bugece ateş yaptı sanırık diştendir ??

mrb,
Ben Aslı 14ocakta bende ardamı dünyaya getirdim ,benim aldığım en güzel hediyem herşeyim ....
dişimiz hala yok ama sıkıntılarımız var hatta bugece ateş yaptı sanırık diştendir ??

Aramıza hoş geldin Aslı. Ben de çalışan bir anneyim. Şu an doğum iznindeyim ama bayramdan sonra ben de işe başlayacağım:(
Bakıcı teyze bulduk, ona bırakıcam gerçekten zor. Şimdiden ağlamaya başladım. Çünkü bizim oğlan yeni yeni huylar edinmeye başladı. Bugün fark ettim anneannesinin kucağında bile durmuyor, ağlıyor. Ben odadan çıkarken arkamdan bakıyor.

Kızımda hiç zorlanmamıştık. Karşı komşumda bile dururdu ama oğlum anaya düşkün mü olacak ne opuyorumnanaktan:asigim:

İnşallah o da ben de alışırız.

mrb,

bende varım bende.....
nisan annesiyim ....

Hoşgeldiiinn ruzenin. İsim neydi?

Aramıza hoş geldin Aslı. Ben de çalışan bir anneyim. Şu an doğum iznindeyim ama bayramdan sonra ben de işe başlayacağım:(
Bakıcı teyze bulduk, ona bırakıcam gerçekten zor. Şimdiden ağlamaya başladım. Çünkü bizim oğlan yeni yeni huylar edinmeye başladı. Bugün fark ettim anneannesinin kucağında bile durmuyor, ağlıyor. Ben odadan çıkarken arkamdan bakıyor.

Kızımda hiç zorlanmamıştık. Karşı komşumda bile dururdu ama oğlum anaya düşkün mü olacak ne opuyorumnanaktan:asigim:

İnşallah o da ben de alışırız.
seni okadr iyi anlıyorum ki ocakta doğum yaptım şubatta ağlamaya başladım nasıl bırakıcam okadar zorlandım ki anlatamam ama benm tek avantajım arda öle çok yabancılayan biri değildi kimseye ağlamaz bu hala böle 7 aylık oldu beni kapıdan uğurluyo umarım bu hep böle olur çünkü onu ağlıyo bırakmak okadar acı ki düşünmesi bile beni ürkütüyo:(
bizimde bakıcımız var sabah babaanne öğleden sonra bakıcı...
allh yardımcın olsun sen şimdiden azcık evden uzaklaşıp bakıcı teyzesyle kalmasına izin ver bence ben öle yapmıştım hatta son haftamı bakıcı ile geçirdim oda geldi ben bıraktım o baktı ama hep detay verdm yok arda şöle sever yok arda bunu sevmez :)))pipirikliym galiba:)
bensizede bunu tavsiye ederim bebeğiniz alışşsın sizsiz kalmaya offf ne zor dimi:çok üzgünüm:

seni okadr iyi anlıyorum ki ocakta doğum yaptım şubatta ağlamaya başladım nasıl bırakıcam okadar zorlandım ki anlatamam ama benm tek avantajım arda öle çok yabancılayan biri değildi kimseye ağlamaz bu hala böle 7 aylık oldu beni kapıdan uğurluyo umarım bu hep böle olur çünkü onu ağlıyo bırakmak okadar acı ki düşünmesi bile beni ürkütüyo:(
bizimde bakıcımız var sabah babaanne öğleden sonra bakıcı...
allh yardımcın olsun sen şimdiden azcık evden uzaklaşıp bakıcı teyzesyle kalmasına izin ver bence ben öle yapmıştım hatta son haftamı bakıcı ile geçirdim oda geldi ben bıraktım o baktı ama hep detay verdm yok arda şöle sever yok arda bunu sevmez :)))pipirikliym galiba:)
bensizede bunu tavsiye ederim bebeğiniz alışşsın sizsiz kalmaya offf ne zor dimi:çok üzgünüm:

Evet arada çağırıyoeum bakıcı teyzesini. Evimize yakın oturuyor zaten. Kırmıyor geliyor sağolsun. Ben işe başlamadan 1 hafta on gün önce de onu başlatıcam ki iyice alışsınlar. Başa gelen çekilir offff napalım:1no2:

eee, kızlar neler yapıyorsunuz bakalım. Hiç yazmıyorsunuz. Durmuyor mu bebişlerinizgamyoncuiremsu

benim bebeğim hasta bide çalışan bi anneyim aklım evde :((
huysuz du ama bugun daha iyi dişte çıkarcaz galiba artık onunda sıkıntısı var paşamda

Back