2010 İstanbul Anneleri

Özgürcüm merhaba ! Bir ara topic kaybolmustu tekrar acarsın dıye baktım ama göremedim. Şimdi fark ettim hayırlı olsun.
Ben de kendimi tanıtayım. 11 ocak 2010 da oğluşum dünyaya geldi. 7,5 aylık olduk. Ben çalışıyorum ama dogumdan sonra ücretsiz izin aldım.Yılbaşı gibi işe döneceğim.Bakıcı arayışı içindeyim.
Özgür ne guzel bulmuşsun canım darısı başıma...

kadınlar kulubundede var bakıcı ve kres bölumunde belkı işinizi görer

selam arkadaşlar. ben şilan. 20 temmuzda kızım doğdu. yarın 40 ımız. Aallah bebişlerimize sağlık ve huzur versin...

selam arkadaşlar. ben şilan. 20 temmuzda kızım doğdu. yarın 40 ımız. Aallah bebişlerimize sağlık ve huzur versin...

allah bağışlasın canım hayırlı uğurlu olsun.oğlumun kırkı çıktığı zaman hiç inanmadığım halde aile büyüklerini kıramayıp kırk çıkarma merasimi yaptık.yıkadığımız suyun içine altın attık,suyu kalburdan geçirdik birde 'yer gök şahit olsun Umut'un kırkı çıktı' dedik üç kere.çok komikti,yapmazsak ağırlık olurmuş çocukta diye tutturdular,kırmadım bende

Maşallah bebişine anne dediği günler de yakındır inşallah. Darısı bizim bebişlerin başına

İnşallah gönlüne göre bakıcı bulursun canım. Meltem arkadaşımız bakıcı ve kreş bölümünden bahsetmiş. Yardımcı olur umarım.

kadınlar kulubundede var bakıcı ve kres bölumunde belkı işinizi görer

Ben de bakıcımızı ordan buldum Meltemciğim:))

Merhaba Şilan. Hayırlı olsun bebişin. Sağlıkla büyüsün..

selam kızlar.bende 10 ocak 2010 da anne oldum,canım oğlum umut doğdu.şimdi 7buçuk aylık 2dişli şirin bir canavar.

Merhaba canım. İsmin ne?

Bana kırk merasimi falan yapmadı hiç kimse. Ben sadece mevlüt okuttum 40'ı çıktıktan sonra

slm herkese benim prensesim de 17 mayısta katıldı aramıza.bakıyorum da ne cabuk geçiyor günler daha bi kaç ay önce hamilelelik bölümünde geziniyodum ne yesem falan diye.Allah yavrularımıza sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür versin insallaha.s.

Benim kızımda 18 mayısta doğdu :)

hoşgeldin bebeğini güzel günlerde,sağlıklı sıhhatli büyüt inşallah.

Umutcan merhaba .Benim oğlumda 11 ocak doğumlu. Bizimde 2 dişimiz var. Emekleme çalışmalarımız hala devam ediyor. Ek gıda verıyor musun Neler yiyor Biz 7. ayda gectık ama kılosu bıraz yuksek oldugu için az veriyorum. görüürüz canım.

Özgur bir kaç tane bakıcı adayımız var ,içlerinden karar vericem inşallah canım. Sen ne zaman baslıyordun çalışmaya.? Nasıl bebiş buyudumu

merhaba canım.bende 6ay su bile vermeden sadece emzirdim,sonra ek gıdaya başladım.haliyle alışması biraz zaman alıyor.şu anda sabahları kahvaltı veriyorum,labne peynirine bayılıyor,1çorba kaşığı tepeleme labnenin içine 2bebe bisküvisi ufalıyorum onu yiyor,arkasından 1çay kaşığı pekmez,6,7tane de beyz üzüm veriyorum.üzümün kabuklarını soyup ikiye üçe bölüp elimle veriyorum çiğneyip yutuyor.bol bol emziriyorum.yalnız çorba yediremiyorum bir türlü sevmedi.daha doğrusu bizim sorunumuz kaşıklarla.kaşıkla yenen hiçbirşeyi sevmiyor,yoğurt hariç.yoğurdu da sade vermiyorum içine bisküvi kırıyorum çünkü oğlum epey zayıf.3ay süren ishal geçirdi o yüzden kilo aldırmaya çalışıyorum.öğleden sonraları kayısı ve erik veriyorum.elimle içinden yumuşak parçalar koparıp veriyorum yiyor.eve pişirdiğim yemeklere tuz koymuyorum,salçasız bir yemekse tavuğundan etinden sebzesinden minik parçalar veriyorum yiyor.yani mamalardan bebek çorbalarından nefret ediyor onun haricindeki herşeyden az da olsa yiyor

isimler aklımızda kalmaz ki kızlar birbirimize kullanıcı adlarımızla yani rumuzlarımızla hitap etsek daha iyi olmaz mı?neden isim soruyorsunuz?

Özgur bir kaç tane bakıcı adayımız var ,içlerinden karar vericem inşallah canım. Sen ne zaman baslıyordun çalışmaya.? Nasıl bebiş buyudumu
Birkaç gündür giremedim. Gecikmeli cevaplar içi özür..Ben önümüzdeki ayın başında başlayacağım işe. İşe başladığımda bebişim de Allah'ın izniyle 5. ayını doldurmuş olacak. Sen bakıcı konusunda karar verdin mi canım?
isimler aklımızda kalmaz ki kızlar birbirimize kullanıcı adlarımızla yani rumuzlarımızla hitap etsek daha iyi olmaz mı?neden isim soruyorsunuz?
Doğru çok kalabalık ama olsun bizim adetlerden herhalde:)) Tanışma ya isimle olur diye düşünüyor insan:))

evet ipek seninki de ırmak sanırım
İsmim Özgür vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…