• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 İstanbul Anneleri

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
2010'da doğum yapan İstanbuldan anneler burada buluşmaya ne dersiniz?olumunekankayizsmilevereliniortak

özgurcugum yenı topıgın hayırlı olsun

pardonda arkadasım ışine karısıyorum dıye kızmada kendınden bahsetsydınya adım sanım yasım işim çelıgım çocugum su su dıye

özgurcugum yenı topıgın hayırlı olsun

pardonda arkadasım ışine karısıyorum dıye kızmada kendınden bahsetsydınya adım sanım yasım işim çelıgım çocugum su su dıye

Haklısın Meltemcim. Benim oğlan durmadı ki:(. Sadece topiği açabildim:))

Merhabalar. Adım Özgür. 22 Nisanda 2. doğumumu yaptım. Oğlum 4 aylık olacak. Kızım da var 7 yaşına girdi. Bu sene okula başlayacak. Şu an doğum iznindeyim. Bayramdan sonra işe başlayacağım

Merhabalar. Adım Özgür. 22 Nisanda 2. doğumumu yaptım. Oğlum 4 aylık olacak. Kızım da var 7 yaşına girdi. Bu sene okula başlayacak. Şu an doğum iznindeyim. Bayramdan sonra işe başlayacağım

merhaba benim adımda seval.bende 21 nisanda ilk doğumumu yaptım.bir kızım oldu.tanıştığıma sevindim.burdan bebeklerimiz hakkında fikir alış verişinde bulunabiliriz.sohbetler ederiz umarım.

Kızlar benim minik oğlanın damakları çok kaşınıyor. İki gecedir elleri ağzında kaşınmaktan uyuyamıyor. Dün gece parmağımla kaşımasına yardımcı oldum da öyle uyuyabildi yavrum. İştahı da azaldı gibi. Diş çıkarabilir mi, erken mi acaba. İlk doğumun üzerinden 7 yıl geçince unutuluyormuş:(Yarın doktor kontrolümüz var. Rahatlatıcı jel yazdırayım diyorum. Kullanan oldumu aranızda

Haklısın Meltemcim. Benim oğlan durmadı ki:(. Sadece topiği açabildim:))
neyse bunada şukur

şu topik işi ne oluyor bana anlatırmısın
yanı ıstanbulda oturan 2010 yılında ogum yapanlar arkadas oluyolar dertlerını mutluluklarını burada paylasıyolar

Kızlar benim minik oğlanın damakları çok kaşınıyor. İki gecedir elleri ağzında kaşınmaktan uyuyamıyor. Dün gece parmağımla kaşımasına yardımcı oldum da öyle uyuyabildi yavrum. İştahı da azaldı gibi. Diş çıkarabilir mi, erken mi acaba. İlk doğumun üzerinden 7 yıl geçince unutuluyormuş:(Yarın doktor kontrolümüz var. Rahatlatıcı jel yazdırayım diyorum. Kullanan oldumu aranızda

nısan annelerınde vardı sanırım heralde refıye bebeg 83 tu yalnıs hatırlamıyosam
işte senanaz böle yazacan bılmedıklerını bılenler bıldıklerını yazacak
mesela ben sana baslatıyorum
bebegının adı ne kac aylık nasıl aranız uykuları fılan nasıl
hadı bu topige geldın bos durmak yok

Merhaba, ben Ayşegül, bir ilköğretim okulunda müdür yardımcısıyım. Kızımız Tuana haziran 2010'da dünyaya geldi. İlk çocuğumuz. Emziği çok sevmiyoruz, parmaklarımıza bayılıyoruz. :)

Merhaba, ben Ayşegül, bir ilköğretim okulunda müdür yardımcısıyım. Kızımız Tuana haziran 2010'da dünyaya geldi. İlk çocuğumuz. Emziği çok sevmiyoruz, parmaklarımıza bayılıyoruz. :)

merhaba benim kızımında parmaklarıyla arası çok iyi bu aralar okadar seviyorki onları hep ağzında elleri...4 aylık olucak cumartes günü...dün ilk kez yüz üstü döndü görünce duygulandım gözlerim doldu..

merhaba benim kızımında parmaklarıyla arası çok iyi bu aralar okadar seviyorki onları hep ağzında elleri...4 aylık olucak cumartes günü...dün ilk kez yüz üstü döndü görünce duygulandım gözlerim doldu..

maşallah :) evet annelik böyle bir şey heralde. klasik söz vardır ya anne olunca anlarsın, gerçekten öyleymiş. benim bile gözlerim doldu :) ki ben çok da duygusal bir tip değilimdir aslında. hamilelik ardından annelik çok fena sulu göz yaptı beni :)

neyse bunada şukur

yanı ıstanbulda oturan 2010 yılında ogum yapanlar arkadas oluyolar dertlerını mutluluklarını burada paylasıyolar

nısan annelerınde vardı sanırım heralde refıye bebeg 83 tu yalnıs hatırlamıyosam
işte senanaz böle yazacan bılmedıklerını bılenler bıldıklerını yazacak
mesela ben sana baslatıyorum
bebegının adı ne kac aylık nasıl aranız uykuları fılan nasıl
hadı bu topige geldın bos durmak yok

kızımın adı sena naz 10 aylık oldu. gebeliğim çok sıkıntılıydı.tansiyonum yükseldi. doğumdan sonra rahatlayım derken kızım çok huysuz çıktı. abartmıyorum tam 7 ay gece gündüz uyumadı. gaz problemimiz ve reflümüz vardı. daha yeni yeni düzelmeye başladık . bu arda ben de işime geri döndüm. ben de 3 çocuk var.2 erkek 1 kız.hem iş hem ev bayağı zor oluyor :1hug:

arkadaşım hemen diş çıkartmıyorlar. damakları kaşınıyor. bu da bayağı sürüyor. diş çıkarmasının en büyük belirtisi ağızdan salya şeklinde akıntı olması açıkçasıda jelin pek işe yaradığını söyleyem. en güzeli bu dişlikler varya ondan buzluğa koy donsun. sonra sür. soğuk olunca bayağı rahatlıyo bebişler.

arkadaşım hemen diş çıkartmıyorlar. damakları kaşınıyor. bu da bayağı sürüyor. diş çıkarmasının en büyük belirtisi ağızdan salya şeklinde akıntı olması açıkçasıda jelin pek işe yaradığını söyleyem. en güzeli bu dişlikler varya ondan buzluğa koy donsun. sonra sür. soğuk olunca bayağı rahatlıyo bebişler.

bu arada arkadaşlar 10 günlüğüne ankara ya annemlere gidiyorum inşallah gelince görüşürüz.:teytey:

Back