Düğün 2010 haziran gelinleri düğüne hazırlanıyoruz :)

ne yaptınız kız bilgisayara ege mi bozdu yoksa:) ben iyiyim canım sınava hazırlanıyorum bildiğin gibi. hediyeyi de aldık güzel bir nevresim takımı aldık hatta buraya da konu açmıştım. ege de kocaman oldu artık, zorlukları nedir peki, şimdiden biz de öğrenelim ileride lazım olur:)

kızlar nasılsınız ne kadar zamandır hiç konuşamıyoruz bir hamilemiz daha olmuş sebnemm hayırlı olsun canım:)

kızlar nasılsınız ne kadar zamandır hiç konuşamıyoruz bir hamilemiz daha olmuş sebnemm hayırlı olsun canım:)

iyiyim ben canım senle ali nasılsınız? burdaki gelinler anneliğe terfi ettiği için kimse uğramıyor tek gelin ben kaldım

Günaydın herkese nasılsınız)biz İyiyiz çarşamba 3.ayımızı doldurduk Doruk Ege çok daha iyi şükür.meğer reflü için verilen ilaçlar karın ağrısı yapmış onları bırakınca rahatladı yavrum bir ara sabah 7gece 12susmadan ağlıyordu :-((Şimdi İyiyiz şükür kusmalar azaldı devam ediyor ama en azından eskisi gibi ağlamıyor)

çok sevindim canım geçmiş olsun inşallah tamamen kurtulur rahat edersiniz, şimdi nasıl ege bey:)

hey gidi günler... okuyunca duygulandım valla, niye konumuz böyle çabuk eskidi ya yoksa biz de mi eskidik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…