Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yurt dısına gelin giyiroum canım :gitme:
nisanlım suanda tek orda 2o haziranda kısmetse evlenip ondan sonra işlemlrime baslatcaz benm hikayem biraz garip sizlere göre sırnaşık şey
eger nisanlım suan burda olsaydı ben haziranda evlenemezdim maddi imkansızlıklardan dolayı cok şükür oraya gitti bişeyler yapıyoruz yapıcaz da :asigim:
hayırlısı olsun canım benimm
anladım cnm benim hayırlısı olsun orda daha güzel şeylerle döşersin evini inşallah istediğinden daha güzel olur herşey :Saruboceq:
ndrcn merhaba cnm
saol canım ordan sonra buraya gelince ev telasım olcak
biraz kötü bi durum tabi ama herseyin hayırlısı tabi
güzel dilekleriniz için tesekkürler :1hug:
her şeyin en güzeli olur inşallah canımopuyorumnanaktan ne zaman döneceksin belli mi
inş canım belli değil suan için 2011 marta kadar ordayız nisanlımın sözlesmeli olrak calıstıgı için her sene sözlesme yenileniyor kafamçokkarıştı
iyi cnm çok kalamayacaksınız
yer zaman önemli değil inşallah çok mutlu olun :Saruboceq:
Bence de hepimiz çok mutlu olalım inşallah Kızlarr yemek odası ve yatak odasına mobilyalarımı ekledimm
nerde cnm bakalımmm :)
GulPembe ahh cnm benim inşallaaahhh hepimiz mutlu olalım mutluluğumuzun mevyelerinide yazarız inşallahh :) bu arada ben temmuz geliniyim ama sizede alıştım bilmiyorumkismile
kal burdaaa ha temmuz ha haziran çeyiz köşesinde cnmm
ya mihir olayını anlamadım ben boşanınca verilmez mi mihir??? ben yemek yapmayı bilmiomm (