- 5 Şubat 2010
- 4.919
- 1
Merhabalar,ben de 2010 haziran gelini olacağım::)
5 haziran düğünüm..
hoşgeldin cnmzemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar,ben de 2010 haziran gelini olacağım::)
5 haziran düğünüm..
günaydın kardeşler güzel bir gün diliyorum sizlereeeee
mucizee al bnceee dursun lazım olurrr aklinialirimsmile dyyserr gecıo hemncik günler canımmm ::) Sonucda mutlu olmak varsa zamn önmli değil ohhh hazrlıklarını yaprsınn güzel güzel
günaydın kızlar bende 2010 ekim geliyim nasipse bnm daha çok var..
sayılı gün hemen geçiyo canım o kadar çok hazırlık yapılacak şey varki yavaş yavaş halledersin
günaydın kızlar bende 2010 ekim geliyim nasipse bnm daha çok var..
sayılı gün hemen geçiyo canım o kadar çok hazırlık yapılacak şey varki yavaş yavaş halledersin
haklısın canım hiç bitmiyo eksik çalışırken çoğunu almıştım ama yinede çıkacaktır eminim.
canım ya gerçekten geçiyo sizede oluyo mu bilmiyorum ama bazen hemen geçsin günler diyorum bazende içime bi sızı düşüyo üzülüyorum..
tabiki dünn yatıyorum aklıma geldi 60 gün sonra burda bulunmayacağım yıllara evim diye bnmsedğim yer bana artık yabancı gelmeye baslıcak diye Allah mutlu mesut etsin evlerimizdede ailelerimiznde görmk istedği yüzlerimizde ki mutluk soınucdaaa Allah hayrlı yazılr yazsınn hepimize :)
bende de oluyo o canım bazen daha çok var keşke hemen yarın olsa bitse evime yerleşsem diyorum bazen de daha zaman var deyip kendi kendimi teselli ediyorum Allahtan aileme çok uzak değilim
ne güzel cnm ya ailene yakın olacaksın ben manisaya gideceğim otobüsle 8 saat burası çok zor olacak :çok üzgünüm:
canım yaaa evet uzakmış senin olsun canımız saolsun gelip gidersin ailene yeterki huzurumuz olsun yuvamızda benim şuan yakın aileme ama nişanlımın şark olayı var ben de elbet bir gün ayrılıcam onlardan o yüzden çok yakından tuttum evimizi şimdilik