2010 Haziran bebeklerinin boy ve kilo takibi

leylacığım benim minişimde zaten 1690 gr doğdu 1. ay 2100gr 2.ay 3600gr v3 3.ayımızdayız 5400gr olduk boyumuzda52cm biraz kısayız ama şükür sağlı yerinde minişimin

kızlar listeye bakıyorumda en büyüğünüz benim minişim sizin minişlerin ablası:))

benim kızım 14 mayıs doğumlu ama boncuğum:))

leylacım, epeydir yazmıyorum,güncel bilgileri yazayım;

2.ay 5950 gr 59cm

3.ay 6960gr 61cm

4.ay için de iki haftamız kaldı

benim kızım 14 mayıs doğumlu ama boncuğum:))

leylacım, epeydir yazmıyorum,güncel bilgileri yazayım;

2.ay 5950 gr 59cm

3.ay 6960gr 61cm

4.ay için de iki haftamız kaldı

masssallah canim zeynoma.buyumus de abla olmus yerim ben seni yaaa
biz de yarin gidicez kontrole.bakalim ne diycek.
ayrica masaja da baslamamiz lazim,herhalde 10-15 gune filan baslariz.
bizim kizin boynunda biraz egrilik var da,dr masajla gecicek dedi.
boyumuz biraz kisa,bana cekmis :))
bakalim yarin kac sm artmis,sabirsizlikla bekliyorummmm yarini.

en kucukleride benim elma kurdum teyzeleri kizimin bi dolu abisi ve ablasi varhihoyyyt

güzel haberlerle gelin canım leylamopuyorumnanaktan
boynuna masajlar yapılsın,şifalar olsun kuzuma inşallah..
boyunu da takmıyorum çnkü bizim bir tanıdığımız 55cm doğmuş,ay sırık olacak boyu derlermiş ama kadın şuan 1.55 ancadır:)))
yani doğum ve bebeklik boyu belirleyici olmuyormuş:))

en kucukleride benim elma kurdum teyzeleri kizimin bi dolu abisi ve ablasi varhihoyyyt

senin elma kurdunu yerim bennnopuyorumnanaktan

haklısın canım gözümden kaçmış ablasıııı:)

kuzucuk nasıl boncuğum,denkgelemiyoruz pek,keyifler yerindedir inşallah..

benim kızım da dün tam iki aylık oldu ve bugün kontrole götürdüm kilosu 7.350 boyu 62cm

akannehir 2.ayda 7350gr maşallah allah esirgesin
canım tam tosuncukmuş seninki
kaç kilo doğdu ki?

evet canım ben pek sık giremiyorum minişim izin vermiyo keyiflerimiz gayet yerinde bu aralarda gülmeye başladık herkese gülüyoruz her öpücük verene maşallah

3kilo 600gram doğdu boyuda 52 cmdi ama sütüm çok yarıyomuş hatta doktor sütü klonlasak ii olur dedi normalde 5.ayda bu kiloda olması gerekiyomuş zaten kızımda şuanda 4 aylık gibi gözüküyo

cok sukur geldik dr-dan.
3cu defa tekrar polemelit asisi olduk.
5800gr,58sm olmusuz.cooook sevindim.
ayrica dr gecen sefer yanlis olcmus olabilirim,bir ayda normal 3sm artim oluyor dedi.
zaptedemiyoruz cunku olcerken :))

leylacım defnem kilo almış 5150gr 55cm boyu meleğim ilk hediyelerini vermeye başladı artık süreli gülücükler saçıyor etrafa

leylacım defnem kilo almış 5150gr 55cm boyu meleğim ilk hediyelerini vermeye başladı artık süreli gülücükler saçıyor etrafa

oy oy oy yerim ben onun gulucuklerini canim yaaa,insani oyle mutlu ediyorlar ki,butun gun babasiyla sebeklik yapiyoruz gulsun diye :)))
defnemiz de toplarliyor masallah diyelim,gelecek ay daha da artitir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…