2010 Haziran bebeklerinin boy ve kilo takibi

slm kızlar benide eklermisiniz listeyeee .benim oğlum Mert ; haziran 28 de dünyaya geldi.3550 gr ,53 cm boyu.dün itibariylede boyumuz 63 cm olmuş.kilomuzda 6200 gr olmuş.sadece anne sütü ile besleniyor benim oğlumda .topiğin ilk sayfasını okudum sadece şimdilik hemen yazdım eksik bişe yazmışssam düzeltirim .sağlıkla büyütün kuzucuklarınızıı
düzelteyim 1.ayda 4800 boyu 58 cm di

Son düzenleme:
slm kızlar benide eklermisiniz listeyeee .benim oğlum Mert ; haziran 28 de dünyaya geldi.3550 gr ,53 cm boyu.dün itibariylede boyumuz 63 cm olmuş.kilomuzda 6200 gr olmuş.sadece anne sütü ile besleniyor benim oğlumda .topiğin ilk sayfasını okudum sadece şimdilik hemen yazdım eksik bişe yazmışssam düzeltirim .sağlıkla büyütün kuzucuklarınızıı
düzelteyim 1.ayda 4800 boyu 58 cm di

Masallah canim ogluna,ekledim listeye :nazar:
leylacım3.cü ay bılgısıı 6800 kılo 58 boy canım

Masallah kizlarimiza yavas yavas toparliyorlar
Amman hep boyle gitsin,masallah senin kizina da :nazar: :nazar: :nazar:

Benim bebegimde 6.hazıran da dogdu dogum kılosu 3.600 by50cm 1.ay 4900 by 55 cm 2. ay 5900 boy 60 cm bebegimin adı AZRA

leylacım kızımın 3. ay bilgileri:

6.100 kg boy 60 cm.:nazar:

leylacım iyi bayramlar...benim bebişimin de 3.ay bilgileri 62 cm 6350 gr...

canim sana da iyi bayramlar.'
masallah buyumus ecrinimiz :)

benim oglumuda listeye eklermisiniz adı mert ekrem dogum boyu49 kilosu 3800 1.ci ay 4700 kilosu boyuda 55 ikinci ayda 6 kilo 62 cm di üçüncü ayınıda paartesi yazarım artık herkese iyi bayramlar:KK3:

benim oglumuda listeye eklermisiniz adı mert ekrem dogum boyu49 kilosu 3800 1.ci ay 4700 kilosu boyuda 55 ikinci ayda 6 kilo 62 cm di üçüncü ayınıda paartesi yazarım artık herkese iyi bayramlar:KK3:

canim dogum tarihini de yazar misin?

Leylacım merhaba

Poyraz Ada'nın 3. ay ölçümlerine göre kilosu 6450 gr, boyu 60 cm olmuş.
Senin bebeğin de maşallah çok güzel kilo almış ve boyu da bir hayli uzamış. Allah nazarlardan korusun.:nazar:

Leylacım merhaba

Poyraz Ada'nın 3. ay ölçümlerine göre kilosu 6450 gr, boyu 60 cm olmuş.
Senin bebeğin de maşallah çok güzel kilo almış ve boyu da bir hayli uzamış. Allah nazarlardan korusun.:nazar:

masallah cnm bebegine.
evet benim kizim gecen ay masallah buyudu :))
bu ay masaj yapildigi icin kilo alimi az olacak :2:

bizi de ekleyin lütfen..
yağız 30.06.2010
boy:51cm kilo:3680 gr

boyunu kalça çıkıklığına neden olma riski nedeniyle ölçmediler...
1.ay kilo: 4450gr

2.ay kilo: 6150 gr:emir_bebek:

bizi de ekleyin lütfen..
yağız 30.06.2010
boy:51cm kilo:3680 gr

boyunu kalça çıkıklığına neden olma riski nedeniyle ölçmediler...
1.ay kilo: 4450gr

2.ay kilo: 6150 gr:emir_bebek:

niye kalca cikikligina neden olsun ki?nasil olcuyorlar boyu?
Hiç dert etme canım. Bebeğinin sağlığı iyi olsun da bir ay kilo almasa hiç bişey olmaz inşallah.

dert etmiyorum onemli olan sagligi.dun bitti cok sukur.ama masaji cok seviyordu yaramaz kizim :))

merhaba dün doktora gittik emir 6200 gr ve 60 cm olmuş leyla teyzesi yaramazımın ölcülerini kayıt edermisin

biz de 4aylık oldukkk:)
hemen veriyorum son bilgileri;

7350gr ve 65 cm olmuş kurabiyem:)

bu ay çok az kilo aldı ama hiç şaşırmadım çünkü etrafa bakınmaktan meme emmiyordu doğru düzgün:)
neyse önemli olan sağlıklı olması:)

bu arada ek gıda için önümüzdeki ay başlayacağız dedi doktorumuz:)
mama masamızı da almıştık bayramda:)
ayy kızıma kebap yedirmeye az kaldı:p

merhaba dün doktora gittik emir 6200 gr ve 60 cm olmuş leyla teyzesi yaramazımın ölcülerini kayıt edermisin

tamam canim,ekledim
Masallah Emire :nazar::nazar::nazar:
biz de 4aylık oldukkk:)
hemen veriyorum son bilgileri;

7350gr ve 65 cm olmuş kurabiyem:)

bu ay çok az kilo aldı ama hiç şaşırmadım çünkü etrafa bakınmaktan meme emmiyordu doğru düzgün:)
neyse önemli olan sağlıklı olması:)

bu arada ek gıda için önümüzdeki ay başlayacağız dedi doktorumuz:)
mama masamızı da almıştık bayramda:)
ayy kızıma kebap yedirmeye az kaldı:p

aaaa biz de olucaz 4 aylik ne var kaydirigubbakcemile3
saka bi yana masallah zeynebime.kizlar buyuyorlar,biz yaslaniyor esram :)))
bi kac aya oturacak,emekleyecek,yuruyecekler.sonra da vidi vidi konusucaklar insallah :))
biz de sanirim 5 ayda gecicez eklere.oyle soylemisti doktorumuz.eger meme veya mamayla gereken kiloyu aliyorsa,boyu da normalsa 5 aydan once gerek yok demisti.

X