2010 haziran annelerinin kullandığı ilaç ve takviyeler

eylull

premseslerim büyüyor
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
2.988
10
44
merhaba arkadaşlar kaç haftadasınız ve hangi vitamin yada ilaçları kullanıyosunuz. ben şimdiye kadar sadec folibol kullandım bebek için ama doktor yeni bi vitamin yazmış onu alıcam siz hangilerini kullanıyosunuz

banada yazmisti vitamin ama kullanamiyorum mide agrisindan dolayi.
gelecek hafta randevumuz var o zaman igne seklinde vitamin varsa oyle bisey yapmayi dusunuyorum,cunku bu agizdan alinan vitaminleri midem kabul etmiyor.

ben ilk baştta folic plus kullanıyordum, sonra takviye olarak multitabs vitamin verdi
birde mide bulantın olduğunda metpamit iç dedi ama ben onu içincede çıkarıyorum zaten
kullanmadım, ayrıca kasıklarımdaki ağrılar içinde arada magnezyum vermişti onu içiyorum ...

banada decavit diye bir vitamin bide demir ilacı verdi ama henüz başlamadım bulantım çok olduğu için bunlarda artırırmı diye korkuyorum

slm kızlar...bende multi vitamin kullanıyorum ve progesteron bide kan ilacı kullanıyorum.
9.haftam bitti.

folık asıt ten sonra bızde ecen hafta elevıte basladık.

merhaba canım benim doktorun folik asitten sonra elevit verdi ben de 13. haftadayım bu hafta elevite başlıycam bazıları birlikte kullanıyımus böyle bişey duydun mu

selam kızlar..bende 13.haftadayım banada kansızlığım olduğu için ferplex verdi ayrıca vitamin olarakta elevit verdi doktorum içinde zaten folik asitte bulunuomuş

ßen ilk 3 ay folik plus ve düşük riskim olduğu içinde
progestan(rahim sıkılaştırıcı ve düşük önleyici) ile
coraspin (kan sulandırıcı) kullandım..

3 ayım bittikden sonra

elevit (vitamin ilacı) ve
ferplexfol (kan şurubu)
kullanmaya başladım... aynı zamanda..
coraspin kullanmaya devam ediyorum ve
hamileliğimin 7. ayına kadar yani nisan ayına kadar da kullanmaya devam edicem..

ben ilk üç ay megadyn ve folic plus progestron tablet ardından progestron iğne kullandım

şimdi megadyni daha içmeme kararı aldım çok kilo aldım kendim düzgeün beslenemeye dikkat ederim sadece folic plusa devam

Ben hicbirsey kullanmiyorum 2inci ayimda 2/3 hafta kadar folicasit kullandim
onun disinda da doktorum birsey yazmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…