2010 haziran anneleri kilo takip

recepivedik

kökleri içimde bir çınar
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
989
5
43
bakıyorum da haziran anneleri topiğinde bugünkü konu kilolar..
en iyisi şöyle yapalım..
herkes her yeni haftaya girişinde (yani 14+0, 15+0 gibi) sabah aç karnına tartılsın ve kilosunu kaydetsin..
ve burda paylaşalım..
haftalık ne kadar kilo alıyoruz takip edelim..
hamileliğimizi sağlıklı bi şekilde tamamlamak dileğiyle a.s.

kızlar ben hamile kaldığımda 53 kiloydum
geçen gün 53,8dim yarın 16+0 da tartılıp tam yazcam..

benim 13+2 kg 58
hamile kaldıgımda 55 kg idim
cok hızla kg almaya basladım dikkat etmek için cabalasam da karnımdaki aç kurtçuk müsade etmiyor sürekli bişeyler yemek zorunda kalıyorum maalesef...

ben de kilo almadim sanirim henuz.bulantilarim yeni bitti sayilir.ama bu hafta almam lazim,cok yiyorum bu hafta.17+0 olunca yazicam bakalim.

benim 13+2 kg 58
hamile kaldıgımda 55 kg idim
cok hızla kg almaya basladım dikkat etmek için cabalasam da karnımdaki aç kurtçuk müsade etmiyor sürekli bişeyler yemek zorunda kalıyorum maalesef...

off aynı ben. doyma hissimi kaybettim
kendimi kontrol etmeye çalışsam da açlıktan gene yemeğe saldırıyorum.
bu bebek doğunca kesin beni de yer

ben de kilo almadim sanirim henuz.bulantilarim yeni bitti sayilir.ama bu hafta almam lazim,cok yiyorum bu hafta.17+0 olunca yazicam bakalim.

Aynen canim bende senin gibiyim bende henuz almadim.

ne demek kilo almadık ya alacaksınız. -tatlicadiarzu- komplekse giriyorum kilo almayanları görünce. bari 1 kilo alın delikafadulden

ben hamile kaldığımda 58dim.
şimdi 13+4 ve 60.4 oldum:gitme:
gece çok acıkıyorum, midem azıcık boş kalsın midem yanıyo bulanıyo, mutlaka bişeyler yemek zorunda kalıyorum hep.
nasıl bişey bu anlamadım hiç doymuyorum resmen:bbo:

ne demek kilo almadık ya alacaksınız. -tatlicadiarzu- komplekse giriyorum kilo almayanları görünce. bari 1 kilo alın delikafadulden

Canim sanirim senin hic bulantin olmadi ben 1,5 ay boyunca cikarttim
ve neredeyse sirf elma, salatalik havuc, mandalinle gecirdim bu sureci.
Bundan dolayi da kendi normal kilomdan dusmustum
simdi ise tekrar kendi kiloma gelmisim ama ustune cikmamisim.
:1ninca:

kızlar selam ben 2009 annesıyımvalla dıkkat edın.ben 54 le kaldım 75 le doğuma gırdım.6 ayda anca 10 kg gıttı 11 kg hala duruyo.gerçi emzirdiğim için hiç rejım yapmadım ama kolay gıtmıyo kılalar.benden söylemesi.

ah bu kilolar.drum cok kilo almissin dedi.ara ögünü atladigim icin kilo aliyorum.16.haftama girmek üzereyim 55 le basladim suan 62 yim.

Ben de dün tartıldım. 2kilo almışım toplam.Aslında bu iştahla daha fazla almam gerekiyordu ama yakıyorum galiba...

ben de bugün 16+0 ım ve sabah tartıldığımda 54,4 olmuştum yarım kilo da olsa almışım, demekkiiiii kilo alma sürecine giriyorummm alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…