- Konu Sahibi daemon
- #75.921
valla ankastre mıkrodalga arıyoruz mutfakm için ama çok pahalı yaa, ucuz bışey bulamadık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamılelıgın başından berı hıç bırşeyden tıksınmedım hıç ıstıfra etmedım ama bır kere karnıbahar haşlıyordum o kadar fena oldum ki, 2 saat bembeyaz gezdım, içim çıktı kokudan. bu nedenle artık yıyemıyorum eskıden çok severdım.
mıkrodalganın içine alımınyum folyonun içine azıcık tarcın koy ısıt çirkın kokuyu hemen yenıyor. ama çok tutma yanar. ben fırında balık yaptıgımda bu yontemı kullanıyorum. once sıl temızle sonra tarcın yap azıcık geçer bence
Mikrodalgaya alimunyum folya kesinlikle koyulmaz patlarr aman dikkattlmaz:
hım bunu bılmıyordum o zaman pişirme kagıdına sarabılırsın. zaten bı çay kaşıgı kadar koyup sigara gıbı sarılıyor. kuçuçuk bırşey yeterlı.
Folyoyu mikrodalgayi koyup patlatana kadar bende bilmiyodum canimm kaydirigubbakcemile3
isimlerden konuşmuşsunuz kaçırdım, benım de teyzemın kızları, perdelerını odasını kırmızı yaptım dıye, kırmızı nazar çeker senın bebegın hastalıktan kurtulmucak senın yuzunden dedıler, kıskançlıklarından ne dıyeceklerını şaşırdı mıllet artık
başka şeylere dalmışım yazamadım çok bende çıkıyorum kızlar hala işteyim eşim aradı şimdi geliyormuş beni almaya öptüm hepinizi
Herkese Merhaba benimde Haziran sonunda kızım geliyor inş. sağlıkla..
Adı "Asel"![]()
merhaba cnm ALLAH bağişlasın kızını ismi çok güzel anlamı ne
Çok teşekkür ederim, Asel'in anlamı cennetteki 4 ırmaktan biri, bal ırmağı.. anlamına geliyor. Ayrıca bal anlamınada geliyormus onuda sonradan öğrendik.
Allah cümlemizin bebişlerini bağışlasın inş.
slm kızlar eve geldm eşim yoktu ütülerim vardı onları yaptım şimdide duş aldım uzandm off amma yorulmuşm
Ben hala ÇalıŞıyorum desemmmm ve Çok yoruldum artıkkkkk sırtım belİm İptal durumdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa