• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ankastre mıkrodalga arıyoruz mutfakm için ama çok pahalı yaa, ucuz bışey bulamadık

hamılelıgın başından berı hıç bırşeyden tıksınmedım hıç ıstıfra etmedım ama bır kere karnıbahar haşlıyordum o kadar fena oldum ki, 2 saat bembeyaz gezdım, içim çıktı kokudan. bu nedenle artık yıyemıyorum eskıden çok severdım.

mıkrodalganın içine alımınyum folyonun içine azıcık tarcın koy ısıt çirkın kokuyu hemen yenıyor. ama çok tutma yanar. ben fırında balık yaptıgımda bu yontemı kullanıyorum. once sıl temızle sonra tarcın yap azıcık geçer bence

Mikrodalgaya alimunyum folya kesinlikle koyulmaz patlarr aman dikkatt :olmaz:

Mikrodalgaya alimunyum folya kesinlikle koyulmaz patlarr aman dikkatt :olmaz:

hım bunu bılmıyordum o zaman pişirme kagıdına sarabılırsın. zaten bı çay kaşıgı kadar koyup sigara gıbı sarılıyor. kuçuçuk bırşey yeterlı.

hım bunu bılmıyordum o zaman pişirme kagıdına sarabılırsın. zaten bı çay kaşıgı kadar koyup sigara gıbı sarılıyor. kuçuçuk bırşey yeterlı.

Folyoyu mikrodalgayi koyup patlatana kadar bende bilmiyodum canimm kaydirigubbakcemile3

Oyy bu arada yarin ben 30 haftalik oluyorum ya dilek olay 30 koca hafta nasida gecti bilmiyorumkismile
Kizlar az kaldi ya canlarimiza kavusmaya rabbim sag saglim agrisiz sancisiz kucagimiza almayi nasip etsin insallah :Saruboceq:

Folyoyu mikrodalgayi koyup patlatana kadar bende bilmiyodum canimm kaydirigubbakcemile3

tecrube denılen şey yedıgımız kazıkların toplamıdır dıye boşa dememişler o zmaan. bu bılgı de kulagıma kupe olsun. :kedi:

isimlerden konuşmuşsunuz kaçırdım, benım de teyzemın kızları, perdelerını odasını kırmızı yaptım dıye, kırmızı nazar çeker senın bebegın hastalıktan kurtulmucak senın yuzunden dedıler, kıskançlıklarından ne dıyeceklerını şaşırdı mıllet artık

Pes pes pes artık ya.Valla duymadığım şeylerı duyuyorum ya.Tuhaf tuhaf konuşup insanın sınırını bozuyolar.Nasıl yapar,nasıl soyler böyle bişey aklım almıyo:sinifsinif:

başka şeylere dalmışım yazamadım çok bende çıkıyorum kızlar hala işteyim eşim aradı şimdi geliyormuş beni almaya öptüm hepinizi

başka şeylere dalmışım yazamadım çok bende çıkıyorum kızlar hala işteyim eşim aradı şimdi geliyormuş beni almaya öptüm hepinizi

ahh be canımm çok çalışıyorsunn bu kadar yorm kendni hadi görüşürükk

Herkese Merhaba benimde Haziran sonunda kızım geliyor inş. sağlıkla..

Adı "Asel" :D

merhaba cnm ALLAH bağişlasın kızını ismi çok güzel anlamı ne

Çok teşekkür ederim, Asel'in anlamı cennetteki 4 ırmaktan biri, bal ırmağı.. anlamına geliyor. Ayrıca bal anlamınada geliyormus onuda sonradan öğrendik.
Allah cümlemizin bebişlerini bağışlasın inş.

Çok teşekkür ederim, Asel'in anlamı cennetteki 4 ırmaktan biri, bal ırmağı.. anlamına geliyor. Ayrıca bal anlamınada geliyormus onuda sonradan öğrendik.
Allah cümlemizin bebişlerini bağışlasın inş.

amin canımm inş. anlamı çok güzel zemuszemus

Cokk tesekkurler canım Begenmene çok sevindim. Genelde çok garipseniyor.. :):)

slm kızlar eve geldm eşim yoktu ütülerim vardı onları yaptım şimdide duş aldım uzandm off amma yorulmuşm

Ben hala ÇalıŞıyorum desemmmm ve Çok yoruldum artıkkkkk sırtım belım ıptal durumdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Back
X