2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:) ay ne ilgililer :) bebişlerimiz ii olsunda kimse umrumda değil walla canım ii yapmşsın inmemekle :) siz nerelerde ev bakıyorsunuz ?

bence de geç olur gitmeyin bilmiyorumkismile
ben de herşeyden yiyorum yaa..
kereviz ağzıma sürmezdim
burada kereviz salatası yapmaya başladılar
onu yiyorum bilmiyorumkismile
pırasa bile yiyesim var ama daha yimedim bilmiyorumkismile

iç bence bir zararı yok ki yararı olur.

Ya işte benım işguzarlığım canım.dinlesene doktorunu demibilmiyorumkismileYa sana hangisini verdı tatlım.Bana 1 ay önceden verdı hatta bu hapı ve onemlı dedı.Üstune basa basa eşimle balık tukettığimizi soyledık.Oda dedı olsun yınede içmen lazım yetmez dedi.Ama bazı doktor sıtesınde haftada 2 gun yıyosan gerek yok yazısını okuyunca içime kurt düştü.senınkının adını yazabılırmısın bana canım.Onunda özellikleri çok onemlıymiş çünkü.Bende yarından ıtıbaren devam edeyım hapa.Elevıtede ara vermiştim zaten.Onada başlıcamzemuszemus

kereviz yenmez mi cokacimcoook
heleki zeytinyağlı portakallısını yapacaksın. mis missssss

a.s. kaydirigubbakcemile5

kızlar mercımek akşama misafırım var ben kaçayım önumde hazırlanacak uzunca bır menü var, irmik tatlısı, sigara böreği, mercimek köftesi bunları 2 saatte anca bıtırırım ben. saglıcakla kalın gülkurusuu kaçar delikafadulden

:) ay ne ilgililer :) bebişlerimiz ii olsunda kimse umrumda değil walla canım ii yapmşsın inmemekle :) siz nerelerde ev bakıyorsunuz ?
vallahı acıkcası neresı olursa anadolu yakasında cok böle ızmıte dogru olmayan yerlerde (bostancı koprusu sınır ) arıyoruz..

kıskandın mıbilmiyorumkismile

Selam kızlar pek muhabbetlere katılamasam da arada fırsat buldukça takip ediyorum sizi.bi de böyle aklıma bişey takılınca yazıyorum
2 gündür karın bölgemde ve sırtımda bi yanma var sanki ateş basması gibi,bi sıcak oluyor bi soğuk, anlamadım değişik bişey.hamilelik menapozu falan mı acaba:) ctesi dra gittiğimde sorucam devam ederse de aranızda böyle bişey hisseden var mı?

ay hava çok qüzel bilmiyorumkismile

daha almadım receteyı de okuyamıyorum malum yazıları ığrenç oluyo doktorların ama edd daily dıye bır hap görebıldıgım kadarıyla

mide yanması gıbı bişimibilmiyorumkismile

kıskandın mıbilmiyorumkismile
evet bilmiyorumkismile

ben de sanırım öle bişiler hissediyorum
içim yanıyor gibi sanki bilmiyorumkismile

sağol canım
seninki ne olmustu bu arada
dün sonucu almamıştın en son
sonrasını kaçırdım ben sanırım

Ben bu sabah diyetisyene başladım canım yarında tekrar gidip şeker ölçüm cihazı ile ilgili bilgi alacağım ve 1 tane verecekler 1 hafta kullanıp endokrin doktoruma tekrar gideceğim belki diyetle kontrol altında tutacağız eğer olmassa ne yapacağımıza ozaman karar verecek doktor hayırlısı bugün 3 doktorla konuştum üzüleek birşey olmadığına ikna ettiler beni sadece daha dikkatli olacağım

mide yanması gıbı bişimibilmiyorumkismile

yok yahu mide değil dışarıdan terleme soğuma gibi.hani hastayken olur ya bi ateşimiz çıkar bi üşürüz.öyle bişey ama sadece karın bölgemde....değişik bişey çok da tarif edemiyorum...

yok yahu mide değil dışarıdan terleme soğuma gibi.hani hastayken olur ya bi ateşimiz çıkar bi üşürüz.öyle bişey ama sadece karın bölgemde....değişik bişey çok da tarif edemiyorum...

hee onu bilmiomfisfisfis

Bız nekadarda alsak yetmıyo canım gercekten takvıye gerekıyo.benım annemde doğal yollarla beslenmış ama belınden fılm çektırdık.bel kemığı ıncelmıştı.Tam 10 yıl ılerkı yaşa sahıp bel ölçüsü çıkıyodu.Doktor doğumun sana hedıyesı kalsıyumsuz kalmışın dedı.İlerde çıkıyo bunlar hep.Sut fılan zor tamamlıyor mesela.Bu bı ornek.Sonra yıllarca kalsıyum ılacı kullandıda erıme durdu çok şükür.Yanı bunlar hep sonrada çıkıcak bızde.yetmiyo sut içmekle fılan bazen hele kemıkler ınce fılansa.Benım hamıleleıkte nasıl saçım dokuluyodu.çok ıı beslenıyodum guya .ama vıtamınlerı kullanmaya başlayalı dokulme durdu mesela.ya ne bıleyım işte.Ben de sana katılıyorum balık yağı hapına ara vermiştım mesela korktum baktım kımse vermıyo hastasına.ben bıde zaten eskıdende haftada en az 1 kere balık yıyen insanım yemeden yaşayamam gibi gelıyo mesela o halde hap vermesı banada ılgınç geldi.Ama gulkurusunun dediği gibi var bı bıldığı bende ıçeyım barı yarından ıtıbaren.Doktora soylemedım bıle soylesem kızacak nıye içmiyosun dıye hatta.....Herşeyın hayırlısı tabı.hepimzin bebişleri nurtopu gibi olur inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…