ay bende normalde gormem.
zaten hıc ınmedım arabadan
onların orda bı ev varmısta soleyıp duruyomus ogluna gecerken bakalım dedık.
oda geldı arka koltuga oturdu
cok degısmıssın ne zamndır goruyorum dedı.
sonra evede gıttık ev sahıbı yoktu yın eınmedım arabdan sonra onu evıne bıraktık hadı gorusuruz dedım.
ay karnınıda goremedım ama falan dedı.
bızımıkde hadı anne napcan ıse gıtcem daha dedı.
muhatap etmedı benısempatiksalakcinni
1 gr ını bilem vermembilmiyorumkismile
bence de geç olur gitmeyin bilmiyorumkismile
böle seylerde haklı olarak stres oluyo..
üskğdara gıderız dıyoduk ama heralde gec olur o gelcek eve ugrar bıseyler atıstırırım dedı.
saglıkocagında ası olcas falan.
gec olur heraldebilmiyorumkismile
ben de herşeyden yiyorum yaa..
işte kafamı karıştıran da bu ya bazı doktorlar iç diyor bazıları gerek görmüyor hangisi doğru bilemiyoruz.
tabiki eskiden annelerimiz bizim gibi beslenemediler ama şimdi de acaba çok mu gereksiz ilaç alıyoruz diye de düşünüyorum.sonuçta düzenli beslenmeye çalışıyorum herşeyden yiyorum ekstra dışarıdan yükleme yapmak ne kadar doğru bilemiyorum.
iç bence bir zararı yok ki yararı olur.
kereviz ağzıma sürmezdim
burada kereviz salatası yapmaya başladılar
onu yiyorum bilmiyorumkismile
pırasa bile yiyesim var ama daha yimedim bilmiyorumkismile
hheh evet aynen bunu dedi. zeka genetiktir sen istersen 1 çuval ceviz ye gene de zeka seviyesini değiştiremezsin dedi.
haftaya gideceğim tekrar sorarım bakalım ne diyecek. tabi ben almıyorum bu sadece benim düşüncem
yoksa zararlıdır diye birşey demiyorum sonuçta herkesin bünyesi farklı. ben balık yağı almam etkilenmem , başkası almaz etkilenir. o yüzden çok da ahkam kesmek istemiyorum herkesin kendi kararıyerimseniben
vallahı acıkcası neresı olursa anadolu yakasında cok böle ızmıte dogru olmayan yerlerde (bostancı koprusu sınır ) arıyoruz..:) ay ne ilgililer :) bebişlerimiz ii olsunda kimse umrumda değil walla canım ii yapmşsın inmemekle :) siz nerelerde ev bakıyorsunuz ?
kereviz ağzıma sürmezdim
burada kereviz salatası yapmaya başladılar
onu yiyorum bilmiyorumkismile
pırasa bile yiyesim var ama daha yimedim bilmiyorumkismile
Ya işte benım işguzarlığım canım.dinlesene doktorunu demibilmiyorumkismileYa sana hangisini verdı tatlım.Bana 1 ay önceden verdı hatta bu hapı ve onemlı dedı.Üstune basa basa eşimle balık tukettığimizi soyledık.Oda dedı olsun yınede içmen lazım yetmez dedi.Ama bazı doktor sıtesınde haftada 2 gun yıyosan gerek yok yazısını okuyunca içime kurt düştü.senınkının adını yazabılırmısın bana canım.Onunda özellikleri çok onemlıymiş çünkü.Bende yarından ıtıbaren devam edeyım hapa.Elevıtede ara vermiştim zaten.Onada başlıcamzemuszemus
Selam kızlar pek muhabbetlere katılamasam da arada fırsat buldukça takip ediyorum sizi.bi de böyle aklıma bişey takılınca yazıyorum
2 gündür karın bölgemde ve sırtımda bi yanma var sanki ateş basması gibi,bi sıcak oluyor bi soğuk, anlamadım değişik bişey.hamilelik menapozu falan mı acaba:) ctesi dra gittiğimde sorucam devam ederse de aranızda böyle bişey hisseden var mı?
evet bilmiyorumkismile
kıskandın mıbilmiyorumkismile
ben de sanırım öle bişiler hissediyorumSelam kızlar pek muhabbetlere katılamasam da arada fırsat buldukça takip ediyorum sizi.bi de böyle aklıma bişey takılınca yazıyorum
2 gündür karın bölgemde ve sırtımda bi yanma var sanki ateş basması gibi,bi sıcak oluyor bi soğuk, anlamadım değişik bişey.hamilelik menapozu falan mı acaba:) ctesi dra gittiğimde sorucam devam ederse de aranızda böyle bişey hisseden var mı?
sağol canım
seninki ne olmustu bu arada
dün sonucu almamıştın en son
sonrasını kaçırdım ben sanırım
mide yanması gıbı bişimibilmiyorumkismile
evet bilmiyorumkismile
ben de sanırım öle bişiler hissediyorum
içim yanıyor gibi sanki bilmiyorumkismile
yok yahu mide değil dışarıdan terleme soğuma gibi.hani hastayken olur ya bi ateşimiz çıkar bi üşürüz.öyle bişey ama sadece karın bölgemde....değişik bişey çok da tarif edemiyorum...
işte kafamı karıştıran da bu ya bazı doktorlar iç diyor bazıları gerek görmüyor hangisi doğru bilemiyoruz.
tabiki eskiden annelerimiz bizim gibi beslenemediler ama şimdi de acaba çok mu gereksiz ilaç alıyoruz diye de düşünüyorum.sonuçta düzenli beslenmeye çalışıyorum herşeyden yiyorum ekstra dışarıdan yükleme yapmak ne kadar doğru bilemiyorum.
evet çok çirkin hem de.. o ne tip öyle..ben hiçbeğenmedimbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?