D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
- #60.141
ukla aradı daha sımdı cıkmıs ısten.
cıkmadan hemen ıs vermısler kıza.
1.5 saate anca gelır
1.5 saate anca gelır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benım doktorumda öyle çok hap veren bır doktor degıl, gebelıkten önce folık asıt başlattı 3. ayda bıraktım sonra elevıt verdı hala kullanıyorum tek hapım var. ama balık hapını bu ay alman lazım onumuzde kı ay kesıcem dedı bu ay bu vıtamıne ıhtıyacı var bebegın dedı. heralde vardır bır bıldıgı. kullanmaya başlıycam yarından ıtıbare.
ya sizin doktorlarda problem var ya da benim doktorumda ama anlamadım
geçen gittiğimde dedim ki ben haftada 1 yada 2 haftada 1 balık yiyorum bunun bana zararı nedir.
doktorumda dedi ki hangimiz haftada 2 kere balık yiyoruz. senin yediğin ona zaten yeter o yüzden balık yağı yazmıyorum dedi
hatta gerekli folik asiti alman için bir tarla dolusu bakliyat yemen lazım yiyor musun?, bak annelerimiz bize hamileyken balık yağı mı içmiş hepimiz gayet akıllı insanlar olmuşuz dedi
beni rahatlattı ama sizin doktorları duyunca kendi doktorumdan şüphe etmeye başladım
ben deeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
10 gun sona bı dha agorcem yivrumuuuhihoyyyt
Canım benım banada balık yağı hapı verdı doktor.Hatta gunde ıkı kere balık yedığımı soylememe ramen balık yağı hapı verdi.Ben içmeyi bıraktım ne zamndır.Bazı sitelerde balık yıyosa içmesine gerk yok yazıyodu.Bıde burdada içmiyorumla karşılaşınca bıraktım.Acaba devam etsemmi bende.Kafayı yicem yaaaaabilmiyorumkismile
ah ah garibim o da yaaukla aradı daha sımdı cıkmıs ısten.
1.5 saate anca gelır
daee maaşallah tuğberk ime
yakuşuklu tosun damadım benim..
oh be site de düzelmiş sonunda inşallah bir daha gitmez. ben de o arada yimek yedim geldim.
bide şeker yükleme sonucumu aldım
açlık şekerim 84 çıktı
yüklemeden 1 saat sonraki sonuç 110 çıktı
doktora söyledim çok iyi dedi.
Allahım çok şükür bunu da atlattık
ben deee
haftaya ctesi görecem hihoyyyt
1,5 haftası gitti, 1.5 hafta kaldı sempatiksalakcinni
sağol canımAyyy çok sevindim :) maşallah
kullan tabi doktorun verdiyse ama ne bileyim garip geldi haftada 10 kere bile yesen balık yağının yerini tutmaz lafı.
ah ah garibim o da yaa
ne biçim bir yerde çalışıyo
bence balık çok onemlı bı besın ve tuketılmesı gerklı.Evet eskıden yenmıyomuş ama eskıden bıçok şeyı yapmadıkları halde bız şuan yapıyoruz.Ve bebek ıhtıyacını fazlasıyla anne bunyesınden alıyo zaten.önemli olan anne vucudununda bundan en az tahribatla kurtulması bence.Ama kımı ınsan hiç yıyemıyo tabı ona bışey dıyemem.Ama zararı olmadığına gore ya faydası varsa dıye bıle yenebılır en azından.Benım doktorumda yenı araştırmalarda balık yağı kullanılması bebek zekası uzerındekı olumlu etkılerınden bahsettı.O doktora gıden bı arkadaşla goruştum.Bende kullandım.Ve 52 kıloyla doğum yapmama rağmen bebeişim çok sağlıklı kafasını bıle dık tutabılıyodu dedi.Bilmiyorum herkesın doktoru farklı tabı.
Tatlımm senin nen var hayrdır? :teselli:
bence balık çok onemlı bı besın ve tuketılmesı gerklı.Evet eskıden yenmıyomuş ama eskıden bıçok şeyı yapmadıkları halde bız şuan yapıyoruz.Ve bebek ıhtıyacını fazlasıyla anne bunyesınden alıyo zaten.önemli olan anne vucudununda bundan en az tahribatla kurtulması bence.Ama kımı ınsan hiç yıyemıyo tabı ona bışey dıyemem.Ama zararı olmadığına gore ya faydası varsa dıye bıle yenebılır en azından.Benım doktorumda yenı araştırmalarda balık yağı kullanılması bebek zekası uzerındekı olumlu etkılerınden bahsettı.O doktora gıden bı arkadaşla goruştum.Bende kullandım.Ve 52 kıloyla doğum yapmama rağmen bebeişim çok sağlıklı kafasını bıle dık tutabılıyodu dedi.Bilmiyorum herkesın doktoru farklı tabı.
saol cnmhihoyyytoh bee site düzelmiş o neydi öle bilmiyorumkismile
daee senin ve bebişinin adına sevindim ikinizede maşallah canım.
bende buqün dr qitmem lazımdı ama qitmedim
çünkü illaki eşimde qelmek istio benimle artık ne zaman müsait olursa eşim
o zaman qidicez dr .
biz oğluşumu çok özledik yaa inşallah biran önce qörürüz:teselli:
işte kafamı karıştıran da bu ya bazı doktorlar iç diyor bazıları gerek görmüyor hangisi doğru bilemiyoruz.
tabiki eskiden annelerimiz bizim gibi beslenemediler ama şimdi de acaba çok mu gereksiz ilaç alıyoruz diye de düşünüyorum.sonuçta düzenli beslenmeye çalışıyorum herşeyden yiyorum ekstra dışarıdan yükleme yapmak ne kadar doğru bilemiyorum.
yok tam öyle demedı tatlım, bu ay bebegın balığa çok ıhtıyacı var dedı bu ay hafta da 15 kere yesen bıle bu ılaç kadar etkılı olmaz dedı. yanı sadece bu ay için konuştu. istersen sen de bır sor doktoruna sonuçta zararı olmaz balık vıtamının. çok ta sabıt fıkırlı doktorları sevmıyorum ben, tabı kı yedıgımızden alıcak bebegımız ama daha ıyısı varken ılle zorlayan doktorlara kızıyorum. zeka genetık bırşeydır yedıgımız ıçtıgımızle tabı kı yukseltemeyız bu çıtayı ama ınsan elınden gelenı yapmak ıstıyor. opuyorumnanaktan
Canım bende dün şeker çıktı bugün diyetisyene gittim endokrine gittim ama hemşiresi izinli olduğu için tekrar gideceğim şeker ölçüm cihazı vereceklermiş açlık ve tokluk kan şekerini ölçmeyi öğretecek 1 hafta diyet ve ölçümlerle doktora gideceğim ona göre ne yapacağımıza karar verecek
ay tickerim 7. aya qeçmişşş sositososito