• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ukla aradı daha sımdı cıkmıs ısten.
cıkmadan hemen ıs vermısler kıza.
1.5 saate anca gelır

canım benım doktorumda öyle çok hap veren bır doktor degıl, gebelıkten önce folık asıt başlattı 3. ayda bıraktım sonra elevıt verdı hala kullanıyorum tek hapım var. ama balık hapını bu ay alman lazım onumuzde kı ay kesıcem dedı bu ay bu vıtamıne ıhtıyacı var bebegın dedı. heralde vardır bır bıldıgı. kullanmaya başlıycam yarından ıtıbare.

kullan tabi doktorun verdiyse ama ne bileyim garip geldi haftada 10 kere bile yesen balık yağının yerini tutmaz lafı.

ya sizin doktorlarda problem var ya da benim doktorumda ama anlamadım
geçen gittiğimde dedim ki ben haftada 1 yada 2 haftada 1 balık yiyorum bunun bana zararı nedir.
doktorumda dedi ki hangimiz haftada 2 kere balık yiyoruz. senin yediğin ona zaten yeter o yüzden balık yağı yazmıyorum dedi
hatta gerekli folik asiti alman için bir tarla dolusu bakliyat yemen lazım yiyor musun?, bak annelerimiz bize hamileyken balık yağı mı içmiş hepimiz gayet akıllı insanlar olmuşuz dedi

beni rahatlattı ama sizin doktorları duyunca kendi doktorumdan şüphe etmeye başladım

bence balık çok onemlı bı besın ve tuketılmesı gerklı.Evet eskıden yenmıyomuş ama eskıden bıçok şeyı yapmadıkları halde bız şuan yapıyoruz.Ve bebek ıhtıyacını fazlasıyla anne bunyesınden alıyo zaten.önemli olan anne vucudununda bundan en az tahribatla kurtulması bence.Ama kımı ınsan hiç yıyemıyo tabı ona bışey dıyemem.Ama zararı olmadığına gore ya faydası varsa dıye bıle yenebılır en azından.Benım doktorumda yenı araştırmalarda balık yağı kullanılması bebek zekası uzerındekı olumlu etkılerınden bahsettı.O doktora gıden bı arkadaşla goruştum.Bende kullandım.Ve 52 kıloyla doğum yapmama rağmen bebeişim çok sağlıklı kafasını bıle dık tutabılıyodu dedi.Bilmiyorum herkesın doktoru farklı tabı.

Canım benım banada balık yağı hapı verdı doktor.Hatta gunde ıkı kere balık yedığımı soylememe ramen balık yağı hapı verdi.Ben içmeyi bıraktım ne zamndır.Bazı sitelerde balık yıyosa içmesine gerk yok yazıyodu.Bıde burdada içmiyorumla karşılaşınca bıraktım.Acaba devam etsemmi bende.Kafayı yicem yaaaaabilmiyorumkismile

iç bence bir zararı yok ki yararı olur.

daee maaşallah tuğberk ime
yakuşuklu tosun damadım benim..

oh be site de düzelmiş sonunda inşallah bir daha gitmez. ben de o arada yimek yedim geldim.
bide şeker yükleme sonucumu aldım
açlık şekerim 84 çıktı
yüklemeden 1 saat sonraki sonuç 110 çıktı
doktora söyledim çok iyi dedi.
Allahım çok şükür bunu da atlattık

Ayyy çok sevindim :) maşallah

kullan tabi doktorun verdiyse ama ne bileyim garip geldi haftada 10 kere bile yesen balık yağının yerini tutmaz lafı.

yok tam öyle demedı tatlım, bu ay bebegın balığa çok ıhtıyacı var dedı bu ay hafta da 15 kere yesen bıle bu ılaç kadar etkılı olmaz dedı. yanı sadece bu ay için konuştu. istersen sen de bır sor doktoruna sonuçta zararı olmaz balık vıtamının. çok ta sabıt fıkırlı doktorları sevmıyorum ben, tabı kı yedıgımızden alıcak bebegımız ama daha ıyısı varken ılle zorlayan doktorlara kızıyorum. zeka genetık bırşeydır yedıgımız ıçtıgımızle tabı kı yukseltemeyız bu çıtayı ama ınsan elınden gelenı yapmak ıstıyor. opuyorumnanaktan

ah ah garibim o da yaa
ne biçim bir yerde çalışıyo

böle seylerde haklı olarak stres oluyo..
üskğdara gıderız dıyoduk ama heralde gec olur o gelcek eve ugrar bıseyler atıstırırım dedı.
saglıkocagında ası olcas falan.
gec olur heraldebilmiyorumkismile

oh bee site düzelmiş o neydi öle bilmiyorumkismile
daee senin ve bebişinin adına sevindim ikinizede maşallah canım. :nazar:
bende buqün dr qitmem lazımdı ama qitmedim
çünkü illaki eşimde qelmek istio benimle artık ne zaman müsait olursa eşim
o zaman qidicez dr .
biz oğluşumu çok özledik yaa inşallah biran önce qörürüz:teselli:

bence balık çok onemlı bı besın ve tuketılmesı gerklı.Evet eskıden yenmıyomuş ama eskıden bıçok şeyı yapmadıkları halde bız şuan yapıyoruz.Ve bebek ıhtıyacını fazlasıyla anne bunyesınden alıyo zaten.önemli olan anne vucudununda bundan en az tahribatla kurtulması bence.Ama kımı ınsan hiç yıyemıyo tabı ona bışey dıyemem.Ama zararı olmadığına gore ya faydası varsa dıye bıle yenebılır en azından.Benım doktorumda yenı araştırmalarda balık yağı kullanılması bebek zekası uzerındekı olumlu etkılerınden bahsettı.O doktora gıden bı arkadaşla goruştum.Bende kullandım.Ve 52 kıloyla doğum yapmama rağmen bebeişim çok sağlıklı kafasını bıle dık tutabılıyodu dedi.Bilmiyorum herkesın doktoru farklı tabı.

işte kafamı karıştıran da bu ya bazı doktorlar iç diyor bazıları gerek görmüyor hangisi doğru bilemiyoruz.
tabiki eskiden annelerimiz bizim gibi beslenemediler ama şimdi de acaba çok mu gereksiz ilaç alıyoruz diye de düşünüyorum.sonuçta düzenli beslenmeye çalışıyorum herşeyden yiyorum ekstra dışarıdan yükleme yapmak ne kadar doğru bilemiyorum
.

Tatlımm senin nen var hayrdır? :teselli:

Canım bende dün şeker çıktı bugün diyetisyene gittim endokrine gittim ama hemşiresi izinli olduğu için tekrar gideceğim şeker ölçüm cihazı vereceklermiş açlık ve tokluk kan şekerini ölçmeyi öğretecek 1 hafta diyet ve ölçümlerle doktora gideceğim ona göre ne yapacağımıza karar verecek

ay tickerim 7. aya qeçmişşş sositososito

insan elınden gelenı yapmak ıstıyor canım haklısın, aman onlar ıyı olsun da ben en iğrenç şeylerı bıle yer içerım. mesela turşu dıye ölcem ama yemıyorum, ama ölcem yakında bilesın.. :gitme:

oh bee site düzelmiş o neydi öle bilmiyorumkismile
daee senin ve bebişinin adına sevindim ikinizede maşallah canım. :nazar:
bende buqün dr qitmem lazımdı ama qitmedim
çünkü illaki eşimde qelmek istio benimle artık ne zaman müsait olursa eşim
o zaman qidicez dr .
biz oğluşumu çok özledik yaa inşallah biran önce qörürüz:teselli:
saol cnmhihoyyyt

işte kafamı karıştıran da bu ya bazı doktorlar iç diyor bazıları gerek görmüyor hangisi doğru bilemiyoruz.
tabiki eskiden annelerimiz bizim gibi beslenemediler ama şimdi de acaba çok mu gereksiz ilaç alıyoruz diye de düşünüyorum.sonuçta düzenli beslenmeye çalışıyorum herşeyden yiyorum ekstra dışarıdan yükleme yapmak ne kadar doğru bilemiyorum
.

acıkcası bende ılac kullanmaktan yana degılım cok fazla..

eskıden bızım annelerımız hıc bısey kullanmamıs ama o zamnlar sımdıkı gıbı gdo hormon su bu yokmus o yuzden yedıklerı seylerın esas vıtamınını almıslar.
sımdı bı zyesekte yıyeceklerde vıtamın yokkı hepsı bos saman gıbı heralde o yuzden bu kadar cok yuklenılıyor.
ama ben ne olursa olsun ıhtıyac olmadan ılac kullanmasından yana degılımbilmiyorumkismile

yok tam öyle demedı tatlım, bu ay bebegın balığa çok ıhtıyacı var dedı bu ay hafta da 15 kere yesen bıle bu ılaç kadar etkılı olmaz dedı. yanı sadece bu ay için konuştu. istersen sen de bır sor doktoruna sonuçta zararı olmaz balık vıtamının. çok ta sabıt fıkırlı doktorları sevmıyorum ben, tabı kı yedıgımızden alıcak bebegımız ama daha ıyısı varken ılle zorlayan doktorlara kızıyorum. zeka genetık bırşeydır yedıgımız ıçtıgımızle tabı kı yukseltemeyız bu çıtayı ama ınsan elınden gelenı yapmak ıstıyor. opuyorumnanaktan

hheh evet aynen bunu dedi. zeka genetiktir sen istersen 1 çuval ceviz ye gene de zeka seviyesini değiştiremezsin dedi.
haftaya gideceğim tekrar sorarım bakalım ne diyecek. tabi ben almıyorum bu sadece benim düşüncem
yoksa zararlıdır diye birşey demiyorum sonuçta herkesin bünyesi farklı. ben balık yağı almam etkilenmem , başkası almaz etkilenir. o yüzden çok da ahkam kesmek istemiyorum herkesin kendi kararıyerimseniben

Canım bende dün şeker çıktı bugün diyetisyene gittim endokrine gittim ama hemşiresi izinli olduğu için tekrar gideceğim şeker ölçüm cihazı vereceklermiş açlık ve tokluk kan şekerini ölçmeyi öğretecek 1 hafta diyet ve ölçümlerle doktora gideceğim ona göre ne yapacağımıza karar verecek

hadi bakalım bu hafta dıkkat ette haftaya ıyı haberlerle gel ınsallah

Back
X