Gelinlik Modelleri 2010 Gelinlik Modelleri !

Canım Paylaşım için çok sağol
Benim hayalimde bol kabarık modeller var :kedi:
teşekkürler.
İşte bu gelinlik topiğ çok güzel olmuş okim ellerine sağlıkopuyorumnanaktan
Her topikte çok fazla model olmuyor.
Ama burda baştan sona herkese hitap edebilecek kadar çok model var.
Ki kaldıki modeller ne kadar nostaljik ve romantik olsada tam günümüz modası.
Benim gibi kararsız bir insanın bile kendine gelinlik bulabileceği harika bir yer olmuşbayanssulusmile

sağol nehirciğim.

maggiesotteroweddingdret.jpg

maggie sottero

Son düzenleyen: Moderatör:
okypete gelinlik arşivinmi vardı opuyorumnanaktan
baktıkça bakılası modeller koymuşsun
sade isteyene sade gösterişli isteyene gösterişli
hatta hatırlarsan ben bi sayfa açmıştım ne çok açık ne çok kapalı diye sende yorum yapmıştın
ben bile istediğim gibi bir sürü model buldum yerimseniben
paylaşımların için çok teşekkür ederim bekliyoruz devamını :lepi:

okypete gelinlik arşivinmi vardı opuyorumnanaktan
baktıkça bakılası modeller koymuşsun
sade isteyene sade gösterişli isteyene gösterişli
hatta hatırlarsan ben bi sayfa açmıştım ne çok açık ne çok kapalı diye sende yorum yapmıştın
ben bile istediğim gibi bir sürü model buldum yerimseniben
paylaşımların için çok teşekkür ederim bekliyoruz devamını :lepi:

yok ,canım gelinlik arşivim yoktu. .çok teşekkürler güzel sözlerin için.

okypete bir arkadaş söylemiş sağolsun anlamış yani. ama ben ilk sayfalardaki sade modelleri koyduğunu sandım sadece. ben bu kadar fazla koyduğunu görmedim. yani baya baktığım oldu ama sonlara doğru şimdi baktım gerçekten benim beğendiğim gelinliği koymuşsun teşekkürler ayrıcada kusurabakma yani bilmeden oldu herşey bilseydim hiç öyle söylermiydim. eğer seni kırdıysam gerçekten kusurabakma o sade modelleri beğenmedim sadece.ama çok güzel modeller koymuşsun sonlara doğru. tartışmadık sayalımmı:1hug:

okypete bir arkadaş söylemiş sağolsun anlamış yani. ama ben ilk sayfalardaki sade modelleri koyduğunu sandım sadece. ben bu kadar fazla koyduğunu görmedim. yani baya baktığım oldu ama sonlara doğru şimdi baktım gerçekten benim beğendiğim gelinliği koymuşsun teşekkürler ayrıcada kusurabakma yani bilmeden oldu herşey bilseydim hiç öyle söylermiydim. eğer seni kırdıysam gerçekten kusurabakma o sade modelleri beğenmedim sadece.ama çok güzel modeller koymuşsun sonlara doğru. tartışmadık sayalımmı:1hug:

rica ederim duygu. oluyor bazen böyle. önemli olan uzlaşmak bence ,
evet tartışmadık sayıyorum.
teşekkür ederim bu yazın için.olumunekankayizsmile

Back