Gelinlik Modelleri 2010 Gelinlik Modelleri !

okypete canım arkadaşım bak benim çok güzel bir fikrim var.
bundan sonra modelleri beğenmeyen arkadaşlar bi zahmet kendi zevklerine uygun olan modelleri arayıp onları bilgisayarlarına kaydedip sonra bi de buraya eklesinler tek tek.
tabi ki herkes herşeyi beğenemez bu farklı yani eleştiriye açık olmamak değil ama sinirlerim bozuluyor benim de burada onca emek var ve kalk bunlar güzel değil ki de.
o zaman dediğim gibi yap arkadaşım beğenmedin mi koy sen kendi beğendiklerini hem topiğe de katkın olur. bakın gelinlik böyle olur dersin biz de susarız.
canım inan konunu katletmek değildi amacım ama tutamadım kendimi afedersin

okypete canım arkadaşım bak benim çok güzel bir fikrim var.
bundan sonra modelleri beğenmeyen arkadaşlar bi zahmet kendi zevklerine uygun olan modelleri arayıp onları bilgisayarlarına kaydedip sonra bi de buraya eklesinler tek tek.
tabi ki herkes herşeyi beğenemez bu farklı yani eleştiriye açık olmamak değil ama sinirlerim bozuluyor benim de burada onca emek var ve kalk bunlar güzel değil ki de.
o zaman dediğim gibi yap arkadaşım beğenmedin mi koy sen kendi beğendiklerini hem topiğe de katkın olur. bakın gelinlik böyle olur dersin biz de susarız.
canım inan konunu katletmek değildi amacım ama tutamadım kendimi afedersin

yok canım..rica ederim.... haklısın. fikir güzel elbette...koysun bakalım, burada bir tane bile güzel model yok diyenler..

perle by delsa2010

412o.jpg

Sevgili OKYPETE,
Ben sana ne diyeyim bilmem ki...Ellerine,emeğine,sabrına sağlık,teşekkür ederim şahsım adına.
Bence KK'daki bu bölümün ARŞİV niteliğindeki tek başlığı. Her beğeniye,her zevke göre mutlaka bir model olacaktır muhakkak.Zor beğenen ve farklı arayışlar içinde olan biri olarak çok modeli ekledim kendim için.Resimlere bakarken "keşke bu markaların satış noktasından orjinalini alma gücüne sahip olabilseydim" diye iç geçirdim...Ve de "inşallah KK'da bu başlık hiç kilitlenmez" diye de dua ettim.Neden mi? Çünkü modellerin yanısıra saç,makyaj,duvak,hatta fotoğraf için mekan hakkında bile fikir verdi.TEŞEKKÜRLER.Hakkını helal et..

aklımdan geçenler işte bunlar alkisalkisalkis
okypete seni bir kez daha tebrik ediyorum bu kadar güzel bir arşiv yaptığın için
kesinlikle kk'nın en geniş ve güzel gelinlik arşivi oldu,hepsi birbirinden güzel. vereliniortak
sayende hayalimdeki gelinliği buldum ötesi varmı :lepi:
Umarım hiç kapanmaz bu başlık ve çekemeyenler sevinmezler.. alsanaalsanasmile
tekrar teşekkürler...opuyorumnanaktan

aklımdan geçenler işte bunlar alkisalkisalkis
okypete seni bir kez daha tebrik ediyorum bu kadar güzel bir arşiv yaptığın için
kesinlikle kk'nın en geniş ve güzel gelinlik arşivi oldu,hepsi birbirinden güzel. vereliniortak
sayende hayalimdeki gelinliği buldum ötesi varmı :lepi:
Umarım hiç kapanmaz bu başlık ve çekemeyenler sevinmezler.. alsanaalsanasmile
tekrar teşekkürler...opuyorumnanaktan

çok teşekkürler güzel sözlerin için,mügecik..
o gelinlik çok zarif ve asil...çok zevklisin.

Bence de en geniş ve güzel arşiv bu oldu... Ve ben de abone oldum bile:kedi:
Tekrar teşekkür ediyorum ben de...

Back