• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri 2010 Gelinlik Modelleri !

Çok zarif... boshayallersmile Bayıldım buna...

Bence siyahın gelinliklerde kullanılması hoş değil. Benim hoşuma gitmedi en azından :1no2:

aslında çok az detaylarda kullanılırsa gelinliğe bir orjinallik verebilir gibi geldi bana. işte her sene bir trend buluyor modacılar bunlardan da biri de siyah..

3511.jpg

tek kelime ile mü kem melllllllllll.. ellerine emeğine sağlık hayran kaldım. 150 ye yakın model kaydettim nasıl karar vereceğim bilmiyorum hepsinde gözüm kaldı :) straptez fiyonklu kabarık modeller favorim opuyorumnanaktan

Sabit olması gereken bir konu.

Sabit olmadığı için geinlik bulamayan çok. Bu topic sabit olursa herkes aradığı gelinliği bulacaktır.

Sabit olması gereken bir konu.

Sabit olmadığı için geinlik bulamayan çok. Bu topic sabit olursa herkes aradığı gelinliği bulacaktır.

evet bende öyle düşünüyorum..hatta ilk zamanlar sabittir diye düşünmüştüm arayıp durmuştum,sabit olmadığını görünce şaşırmıştım...

çok güzel bir arşiv burası,bencede sabitlenmeli...

ya oky yok artık:çok üzgünüm:

yokluğu belli oluyor....

kız yeni modellerde ekleyemiycek,bu konuda arada kaynıycak,yazık emeklerine:çok üzgünüm:

bu konu sabitlensin lütfen,insanlara çok faydası oluyor...kaynamasın arada...

yönetimden rica ediyorum,sabitleyebilir miyiz? çook önce yapılmalıydı ya aslında:delphin:

Back