2010 gelinleri buraya!

Bu topicte değil zehracım, yüzüğüne bayıldım ama :kedi:

SaĞol cnm beĞendıĞıne sevındım :)
gelınlıklerı nasıl yollayabılırım sana=?
Msn eklesen? Özelden yaz baana.

senin hazıran sanırım.... ben mayıs :)
senden önce gidicem hehehe kaydirigubbakcemile2

senin hazıran sanırım.... ben mayıs :)
senden önce gidicem hehehe kaydirigubbakcemile2

hayırlısıyla öyle düşünüyoruz canım
tarihi henüz kesinleştirmedik:kedi:
sen benden önce evleniceksin
hazırlıkları baya kolaylamışsın sen benim daha var eksiklerimmafoldumbenmafoldumben

evet canım yaa bi senedir alıyorum atıyorum kenara. bekar olan abimin dairesi benim çeyizlerle dolu :)
param oldukça alıyorum bi sürü şey valla. daha almak istemiyorum ama stop edemiyor bi türlü bu bünye.

evet canım yaa bi senedir alıyorum atıyorum kenara. bekar olan abimin dairesi benim çeyizlerle dolu :)
param oldukça alıyorum bi sürü şey valla. daha almak istemiyorum ama stop edemiyor bi türlü bu bünye.

:roflol::roflol::roflol::roflol:
zaten bu öyle bişey ki alışkanlık yapıyo
her gördüğünü almak istiyosun
canım ya yemek takımını bone chine almışsın bende öyle düşünüyorumda
%50 indirimle nerden aldın bana hiç denk gelmedi
istanbula gelicem bayramda fırsat yaratabilirsem bi bakayım:kedi:

canım ben Capacity avm deki essede gördüm böyle sermişler bi güzel harika duruyodu masa üzerinde. dedim bundan istiyorum. onun gibi yoktu başka. sonra nişanlımın karttan 4 taksit mi ne çektirdik işte .
ellerinde yoktu gönderttirdiler eve.
Esse den bakabilirsin. Yada eminönüne gitmeni tavsiye ederim. orada da süper şeyler var.
ben kahvaltı takımımı da bone china aldım onu eminönünden aldım ama Royal Porselen satan eminönündeki jumbo bayiden.

canım bende yemek takımını royal istiyorum bi kaç modelini beğendim çok şıklar cidden
senin aldığın fiyatta çok uygun inşallah banada denk gelir
iyi günlerde kullan canım mutlulukla inşallahopuyorumnanaktan

Ohh ne güzel dolmuş burası:) Arkadaşlar düğün organizasyonu bölümüne kır düğünü masamızı koydum. Geçen gün demo masa hazırlığına gittiğimizde çektiydim. Bir bakın. Geri bildirimlerinizi bekliyorum:)

Selam kızlar bende 2010 sonbahar gelini olucam kısmetse mekanlarla ilgil paylaşımlarınızı bekliyorum teşekkürler

canım bende 2010hazıranda evlenıcem kısmetse.oyuzden buaralar yer arastırıyorum.bildiklerimi yazayım sanada ortaköy polis evi ve baltalimanı polis evi fiyatları 25 ten baslıyor kişi bası alkolsuz fıyatları bırcok menu secenegı war gt bı konus derım.ortakoy polıs evının kapasıtesı 80kısı baltalımanının buyuk salonlarıda war.300 kısılık bızım tuttugumuz yer mesela manzarası super gıt bı gor derım.
bakırkoy spor tesıslerı kısıbası 50 demıstı yemek ıcecek muzık dahıl kamera fotoyla anlasmalı yerlerı warmıs.pasta da bu fıyata dahıl degıl..ayrıca mın150kısı sartları war.. florya beledıye tesıslerı ve dıger beledıye tesıslerınıde öneririm menuler 25lıradan baslıyor 40lıraya kadar yıne alkolsuz fıyatları..zaten beledıye tesıslerınde ıçkı yasak.. bırde yesılkoy lımanındakı restaurantlarla konustuk onlarda canlı muzık+yemek+canlı muzık kısıbası 45lıra ıckısız fıyatı..le chateau restaurantta sadece canlı muzık war..sımdılık bukadar canım..kolay gelsınopuyorumnanaktan

slm kızlar... bende 2010 gelin olcam kısmetse:)))

10-04-2010... yerimizi tuttuk, nikah için başvurucaz 1-2 hafta içinde..

sağolsun annemin baskısıyla sürekli çeyizime birşeyler alıyordum... çok az eksiğim var şu anda... onlarda ufak tefek şeyler... zor ama zevkli bir telaş bu... hepinize kolaylıklar diliyorum...

ağlamak istiyorum.herkesin çeyizi hazır mekan bile seçilmiş.benim 2 ayım var daha tık yokkaydirigubbakcemile3

canım 2 ay gerçekten az bir zaman... ama herşey maddiyata bakıyor... 2-3 haftada da evlenen var.. paran varsa çıkıp herşeyini bir günde alabiliyorsun...

sen neden başlamıyorsun hazırlıklara??? gün de kararlaştırılmışsa beklenen nedir???

Ben de Allahın izni ile 2010 gelini olacağım :)

Aranıza ben de katıldım. Evlenmek ne zor şeymiş yaaa. ama tatlı telaşlar bunlar kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsunnn:) benimde mayıs 22 yada 29.. bu ay gün kesinleşecek. mekanı tutmaya gidicez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…