Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amma gelin olucaz heeee. Hepimize hayırlı olsun canlar.
senin hazıran sanırım.... ben mayıs :)
senden önce gidicem hehehe kaydirigubbakcemile2
evet canım yaa bi senedir alıyorum atıyorum kenara. bekar olan abimin dairesi benim çeyizlerle dolu :)
param oldukça alıyorum bi sürü şey valla. daha almak istemiyorum ama stop edemiyor bi türlü bu bünye.
canım ben Capacity avm deki essede gördüm böyle sermişler bi güzel harika duruyodu masa üzerinde. dedim bundan istiyorum. onun gibi yoktu başka. sonra nişanlımın karttan 4 taksit mi ne çektirdik işte .
ellerinde yoktu gönderttirdiler eve.
Esse den bakabilirsin. Yada eminönüne gitmeni tavsiye ederim. orada da süper şeyler var.
ben kahvaltı takımımı da bone china aldım onu eminönünden aldım ama Royal Porselen satan eminönündeki jumbo bayiden.
bizdede aile desteğide yok herşeyi kendimiz halledecez.bakalım birkim yapıyoruz ama hangi birini karşılayacak bilmiyorum.zaten istanbulda düğün işleri anladığım kadarıyla pekte kolay değil.siz nereleri düşünüyorsunuz.ben hala kararsızım düğünün şekli konusuda.yer bakıyorum ama şimdilik sadece int.den güzel yerler tuzlu,düğün salonunuda ben istemiyorum.önerileriniz varsa sevinirimopuyorumnanaktan
ağlamak istiyorum.herkesin çeyizi hazır mekan bile seçilmiş.benim 2 ayım var daha tık yokkaydirigubbakcemile3