• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 gelinleri buraya!

benim de kesinleştiii... 20.06.2010 herkese mutluluklar...

aa benden bi gün önce evleniyosunn.mutluluklar şimdidennopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Aaa çok sevindim canım yakın zamanda olduğunu biliyordum seninkinin ama tam tarihini bilmiyordum.
Ve galiba senin de benim gibi henüz hiçbirşeyin yok kaydirigubbakcemile3
son iki aya girdik herşey bu zaman zarfında olacak inşallah..
ayy bir kış gelini buldum çok sevindim kaydirigubbakcemile5

bende 2010 gelını olucam insallah 02. 05.2010 yerımız bellı nııkah tarıhı almadık erken dıe uff ama ben beklemeyı hıc sevmıyorum cok sıkıldımmm :sinifsinif:

mesafeler önemli değil allah dert vermesin.aynı şehirde olmak bişeyi değiştirmiyoki sonuçta ayrı çatılarda yaşıyo insanlar her an anne babalarımızın yanında olamıyoruz.Bizde eşimle 5 yıldan sonra mutluluğa erebildik.ayrı şehirlerde olmak çok acıydı ama özlemek kat kat aşkı heran yaşamak çok güzeldi.Masal gibi bir düğünümüz oldu hidiv kasrında evlenmiştik yeni evlenceklere öneririm.dicem o ki annemle şuan ayrı şehirlerdeyiz ama grip olsa yanında bitiyorum o bile bıktı benden artık :D saatlar süren otobüs yolculuklarına gerek kalmadan gidiceniz yere uçakla en fazla 2 saate gidiyosunuz.mesafeleri dert etmeyin.

kızlar bende 2010 geliniyim Allah nasip ederse

17sinde benim memleketimde 19unda Ordu da inş

merhaba,
bende mart 2010 da evleneceğim kızlar imdaaaaaaaaaaat hiçbir hazırlık yapamadım yoğunluktan,
mekan olarak tavsiyelerinizi bekliyorum

Arkadaşlar sonunda mekanımızı kesinleştirmiş bulunmaktayız. Bahçeköy- Sarıyer "Event Garden"da olacak düğünümüz:)

2010 yazı malum biraz kısa, çünkü 10 Ağustos'ta Ramazan başlıyor. Ondan elinizi çabuk tutun derim. Görüştüğümüz birçok mekanda bazı haftasonları kalmıştı. İnsanların hızına inanamadık ve biz de işleri hızlandırdık.

Dikkat edin o tarih kandile denk gelmesin. İnternette araştırın. Tek bildiğim kandil tarihi 9 Temmuz. Diğerlerine bakamadım. Ilgilenenler ve bunu önemseyenler için belirteyim dedim. Es geçilebiliyor bu çünkü. Onun dışında Istanbul'da bir çok havuzlu ve kır mekanından ve otelden fiyat aldım. Her tür yardımcı olabilirim:) Herkese kolay gelsin. Mekanı kesinleştirenler buraya gelsin de fikir alışverişi yapalım!kaydirigubbakcemile5

yaa 9 temmuz kandil mi?akannehir

yaaa kızlar benimde 10 temmuz düğün yerimizi tuttuk ama kandile mi denk gelio acaba ne kadar şansızım yaaaa:kedi:

sea 1013 ama internette 9 u 10 bağlayan gün kandilmiş yani 10 gecesi problem yok ama kesinmi işte günde kayma yada yanlışlık olmuşmudur şansımıza artıkkkk :(

Back