• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 gelinleri buraya!

Vala ben alıŞtım artık :) tektaŞı bılem takmıyorum alyansımı takıyorum sadece.
Öyle klasık bıŞı de deĞıl. Ben sevıyom yanı.kalın bıraz aĞır ama bÖyle ıstedım ben. Teneke gıbı sevmıyorum. ParmaĞında gÜzel dursun ıstıyorum. Benım parmaklarım ınce 12*5 falan. Bıde yÜzÜk takınca ıncelıyo ya parmaklar.
Sol elıme takınca kÜÇÜltcem evlenınce.
SaĞda ıdare edıyor Şımdılık bıraz bol .

anacım beyazda olsa kırmızıda olsa yeşilde olsa altın kendini gösterir sen merak etme.
benim tek taşıma bile bi arkadaşın doğum gününde laf attı arkadaşımın yengesi. iki metre öteden parlıyo belli pırlanta olduğu diye:)

merhabaa bende 2010 mayısta evlenıyorum kendım antalyadayım nısanlım ıstanbulda oraya gelın gıdıcem 2006 agustosunda baslayan beraberlık 2008 temmuzdda nişanlandık ıste 22 mayıs antalyada 29 mayıs ıstanbulda dugun olucak.ıkı yerdede dugun salonu tutuldu.şöyle şık bı mekanda cafcaflı bı dugun olsa herkes gıbı benımde hosuma gıderdı sımdı uzanamadıgım cıgere mundar demıyım:) ama şartlar böle onun ıcın dugun salonunda olucak.benım öncelıgım gelınlıgım mesela hıcbıseyım olmasın gelınlıgım super olsun ıstıyorum bayramda antalyaya gelcek kayınvalıdemler heralde gelmısken bıraz alısverıs yapılır cunku gıt-gel herkes calısıyo cok zor oluyo vakıt ve nakıt buldukca bız hep bişiler alıp koyuyoruz ceyızım tamam sayılır mobılyalar ve halılar ev tutulduktan snra alıncak tabı.baska alyanslardan konusulmus ben sarı-beyaz karısık alyans aldrmıstım nişanda snra dedım ben sadece sarı duz alyanslardanda ıstıom dedım bana ondanda aldı kaynanacıgım.benımkı bana evlenme teklıfı felan etmemıstı hala basına kalkıp duruyom sanırım az kaldı edıcek cunku artık mecbur edıcek gecen gun kuyumcuda yesıltaslı bı yuzuk begendm cok hosuma gttı aradım hayatım hanı sen evlenme teklıfı ederken bı tektas alcan ya adettır:))) herkes beyaz taslı alıo sende bana yesıltaslı al mesela bak ben begendım bıle dedım:)bu yuzsuzlukle yuzugu ayırttım haftaya gtcem alcam elınede vrcem kutuyu ee artık ben daha napayım sartları olgunlastırıp durmaktan anam agladı ıkı yıldır hala teklıf yokortada.:) bunun dısında burası cok ıyı olmus ben hep dugundn konusmak ıstıyorum ama etrafımdakılerı baydım artık en azından burda bızbızı anlarız dımı gelınler öpüldünüz

OHOO güzelim evleniyosunuz hale teklif mi bekliyosun. bana tektaşı verdi evlenme teklif edince 2. yılımızda. Mayıs 29 da da bizim düğün işte Bakırköy Spor Tesislerinde olucak yemekli.
nişan falan yapmadım ben evde aile arası oldu o yüzden düğünden fedakarlık yapamıcam :) senin işin zor valla Antalya ıstanbul baya uzak yane.
biz öyle olsak ben delirirdim heralde. şu halimizle mayısı iple çekiyoruz haftanın dört günü görüşürken :)
eksiklerim pek kalmadı kendi kafama göre alıyorum ne beğenirsem.

valla etcek öle yada böle :))hanı guzel bır dörtlugun arkasına benımle evlenırmısın dıe eklıyo eklemesıne ama ben begenmıom:))bızım 3.5 yıldır böle rahatım ama hanı bırbırımızı yıpratmadık hıc:))en zoru heralde burda evımden gelın cıkarken cok ağlıcam heralde yaa bıde ben hıc aglamam ne aglıcam be dıyen tıplerdenım ama zaman yaklastıkca annemı nasıl bırakcamda gtcem dıorum allah herkesın gönlune göre versın

evet haklısın zor olur yani. yakın bi şehrede gitmiyorsun sonuçta. senede bi kez gelirsin anca.
benim annemin de ailesi bursadaydı. bayramdan bayrama giderdi. Annesi vefat ettiğinde yanında olamadığı için çok üzülmüştü annem. Allahtan ben ıstanbula evleniyorum :) gerçi çok anneci babacı değilim ama yinede insana koyar.

yaz gelini olacam inş. yani daha yer ayarlamadık.düğün istanbul 'da olacak.bayramadan sonra yer ayarlamasını hızlandıracağız.ne zor bu işler yaa mafoldumben.allah hepimzin yardımcısı olsun.

bizde yeni yılda falan işte ayarlıcaz yeri. gerçi yer belli tarih belli ama görüşmeye gidilip işte yer ayırtılıcak. ben daha gidip görmedim yeri. kayınpeder gitmiş sormuş fiyatları. nasılsa biz ödicez düğünü bi gidip göreyim bari. valla ben pek zorlanmadım ne yalan diyim.
sadece paracıkları bayıldım bolca kafamçokkarıştı

Bende sizdenim kızlar :kedi:
Eğer annemi ikna edebilirsek 10/01/2010'da olsun istiyorum ben :utangac:

bizdede aile desteğide yok herşeyi kendimiz halledecez.bakalım birkim yapıyoruz ama hangi birini karşılayacak bilmiyorum.zaten istanbulda düğün işleri anladığım kadarıyla pekte kolay değil.siz nereleri düşünüyorsunuz.ben hala kararsızım düğünün şekli konusuda.yer bakıyorum ama şimdilik sadece int.den güzel yerler tuzlu,düğün salonunuda ben istemiyorum.önerileriniz varsa sevinirimopuyorumnanaktan

biz bakırköy spor tesislerinde yapıyoruz. yemekli olucak. nişanlımın tarafındada hep yemekli olduğu için düğün salonu olmaz dediler. giren çıkan bize yani. evlenince bide düğün masrafı kahrını çekicez. hadi benim çeyizim hazır. bi yatak odamı alıcam ama nişanlım daha mobilya alıcak ev tutucaz falan çok para lazım. biriktiriyo ama bakalım ne kadar olucak şüpeliyim. kafamçokkarıştı

peki davetlileriniz kaç kişi olacak,bizim çok yok 200 civarı olur muhtemelen.bi de ücret konuştunuz mu ne kadar diyorlar?bizimde eşyalar flan alınmadı ama nişanlımın eniştesinin beyaz eşya mağazası var ondan gelişine alıp yavaş yavaş yapacaz ödemeleri.ev meselesini halledebiliriz umarım.şu an ayrı şehirlerdeyiz o biraz sıkıntı yapıyor.düğün sıkıntısı bitecek,bu sefer yuva kurma sıkıntısı başlayacak:bbo:

Cnm bizimde 200 kişi civarı en fazla. çevremiz çok geniş hangi birini doyurcam. nikah bizim evin oralarda olucak konu komşu görsün diye. nikahtan sonrada akrabalar arkadaşlar işte yemekli olucak. valla 50 lira falan demişler galiba sınırsız alkol ve yemek. ben çamaşır makinamı aldım işte eylülde kdv indirimi biterken samsung aldım 7 kg çamaşır yıkama 5 kg de kurutma özelliği var air wash falan elmas kazan. nişanlımda gaza geldi ben çamaşır makinası alırken o da buzdolabını aldı. bizim evin birinci kattaki dükkana koyduk duruyolar ehheeh :) fırın ocak bulaşık makına almadım ankastre istiyorum çünkü. evi tutmadan almıcam yani onları. zaten kenwooddan kocaman mikrodalga almıştım belki onu yaptırırım gömme idare eder işte. kendi evimizi alınca iki üç yıla herbişiyi güzelce koyarım içine.

iyiymiş ücret.söylerim nişanlıma gitsin oda baksın.gerçi çok yer gezecez ama bu da aklımızda bulunsun.ne güzel valla sen ufaktan ufaktan başlamışsın almaya.biz muhtemelen düğünden 1-2 ay önce evi ayarlar öle alırız eşyaları.çünkü koyacak yerimiz yok hali hazırda.stresliyim,heyecanlyım..şunu elimize yüzümüze bulaştırmadan halletsek ne güzel olur.pc nin başından kalkmıyorum,sürekli bişeyler arıyorum.gelinliğe karar verim allahtan ayrisadan alacam ama gelin başını ist nerde yaptırırım bilmiyorum,ufak detaylar beni hep boğmuştur.boğuluyorummmm:uhm:

güzelim ben bir yıldır alıyorum kenara atıyorum. bu evlenme teklifi alana kadar kılımı kıpırdatmadım annem başımın etini yiyodu hep giyim kuşam alacağına çeyizine bişiler alda kenara koy diye.
pek sallamıyodum yani. gecen yıl aralıkta nişan oldu işte alıyorum koyuyorum kenara bitti yani pek bişi kalmadı. hiçbişi almasam bile yeterli şuan aldıklarım havlusundan nevresimlerinden yatak örtülerinden battaniyesine,
yemek takımı kahvaltı takımı çatal kaşık bıçak takımları günlük vs. ıvır zıvır mutfak eşyalarını hep aldım ne gördüysem. pilav yaparım diye pirinç süzgeci bile aldım kızdüşün öyle manyadım :)

gelinliği de iyi biyerde yaptırıcam model var elimde iki tane beğendiğim sağlam bi gelinlikcide diktiricem.
saç olayına gelince de istanbul avrupa yakasında bi kaç yer buldum onlarla görüşücem.

Back