2010 gelinleri buraya!

valla iyiymiş güzelim ya:))ama bizim oralarda bi adet var biraz ona güveniyorum galiba.yol diye bir şey var kız akrabalarına, o yolu yazıo.mesela işte şu markanın şu kadar parça porselen takımı,şu markanın tencere takımı diye mutfak eşyalarını yazıo,onlarda kına gecesine gelirken getirio.yani yardımlaşma gibi bişi.bende onların düğünü olduğunda ne isterlerse onu götüreceğim.güzel bir adetimiz var.bi akadaşımda porselen takımı yığılması olmuştu.:)))ama çarşaf,yorgan ,uyku seti falan onları hallettim.çeyizde hazır zaten annem saolsun.sadece demirbaşlar eksik.allah yardım ederse onlarda hallolur.

aaa değişikmiş bak o adet. nerelisin sen. bizde bişicik yok valla .
hele nişanlım tam sosyetik sorma çeyiz sercem gelcekler görmeye herşey tam olsun diyorum ne çeyizi yaa bizim evimiz kime neyi gösteriyoruz diyo gülüyo :)
bende görsün millet ne yapmışım ne etmişim ben çok gittim diyorum.
bende bi kristal bardak takımımı alcam dilime dolandı rüyalarıma girdi vallahi içim rahatlamıcak almadan :)

ben kırıkkaleliyim canım.benim nişanlımda seninki gibi valla çeyiz istemiyo o güzelim eşyaların üzerine bişi serdirmem diyohangi çağdasınız diyede kızıo :))annemede kalsa mutlaka serilmeli kaynanam sorarmış hehehehehehe.çeyizimi alırımda serermiyim bilmiyorum.benimde düğün günüm rüyalarımda,bazen bi terslik çıkıyor,bazen muhteşem geçiyor.bu gidişle kafayı sıyıracamkafamçokkarıştı
şimdi zaten bişeyi halletsek arkasından öteki çıkıp gelio.şöle bi arkamıza yaslanı oh be bitti diyemiyoruz.nişanlımda garibim bi taraftan işle gçle uğraşıo bi taraftanda bu meselelerle.zor valla çoooookkk zorr:1no2:

güzelim benimde çevrem bin kişiden fazla ama hepsine para yetişmez. sonuçta biz kendi kazancımızla ödeyeceğiz. kimsenin elini cebine attırmıyoruz. düğün salonunda yapmak istemediğimizden böyle oluyor. nikaha herkesi çağırcaz. nikah sonrasında da yakın akrabalar arkadaşlar yemekli düğün olucak işte. zaten bunun esprisi budur. öyle bin ikibin kişiye yemek vermek için fabrikatör oğlu bulmamız lazım -tatlicadiarzu-

Zehracım senin yemek takımın ne oldu tatlım
Bende alıcam en kısa zamanda ama aklım karıştı iyice :1shok:

Merhabalar
bende 2009 yaz gelini olacaktım ama maalesef 2010 kışa kaldım ve hazırlık hep yaz kır düğünü olduğu için şimdi mekan bulamıyoruz son çarem düğün salonu ama daha çok otel tarzı biyer düşünüyoruz Dqoeen araştırmaların arasında 500 kişi sığdırabileceğimiz otel yada restoran tarzı bir yer varmı yardımcı olursan çok sevinirim

Zehracım senin yemek takımın ne oldu tatlım
Bende alıcam en kısa zamanda ama aklım karıştı iyice :1shok:

güzelim bende yemek takımı bolluğu var hangisini soruyosun :)
89 parça bone china var
60 parça günlük yemek takımı var amerikan servis çatal kaşık bıçak takımı tabakların deseninde.
36 parça luminarc arcopal yemek takımım var
20 parça 4 kişilik mudodan aldıklarım var
birde 36 parça bone china kahvaltı takımım var

kahvaltı takımının desenleri buna benziyor renkler daha farklı. ama porselen olarak böyle tipi tarzı falan. zemuszemus

biz radissonla görüştükte biraz fazla kaçıyor.

Tatlımmm okadar takımı hangi arada aldın sen :1shok:

Bone chine yemek takımın nası canım,
Maliyeti ne oldu :kedi:

vala bone china harikaa nediyim. çok beğenerek aldım . çok sade ve şık duruyo. o kadar hafif porselenki anlatamam.
%50 indirimle 1000 tl ye falan aldım ben.

Bende almak istiyorum ama kararsız kaldım.
Yetiştirebilsek ocakta düğün istiyoruz,
ama yetişmicek gibi yaa :gitme:
Senin düğün nezaman şekercim.

benim mayıs 2010 canım.
zamanımız var yani daha.
kış düğününü napıcaksın cnm bekle üç dört ay daha baharda yaparsın.
soğukta hiç çekemem valla. sıcaklar girmeden yapıcaz işte bizde.

Bizim herşey hazır ki tatlım,
Boş eve yakıt aidatı ödeyip duruyoruz kira gibi :1shok:
Gelinlik modeli varmı hiç aklında,
Ben onuda araştırmaya başladım.

var cnm olmazmı bi sürü gelinlik beğendim. eleye eleye iki üç modele indi.
buraya koymuştum hatta resim falan.

Kaçıncı sayfada ki, ben dün epeyce bi okudum
Ama görmedim demek ki :gitme:

cnm istersen benim yolladığım tüm mesajlara bak görebiliyorsan tabi.
bende hiç hatırlamıyorum nereye kaçıncı sayfaya yazdığımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…