• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 gelinleri buraya!

2010 mayıs gelini olcam inşallah.. geri sayıma başladım ben artık, düşündükçe heyecanlanıyorum.. sitenin abonesi oldum nerdeyse, çoğu konuya yorum yapmasam bile yazılanları takip ediyorum. Hazırlık konusuna gelince ben tüm eşyalarımı eylülde almaya başladım. inanın kızlar onun öncesinde hani derler ya tek bir çöpüm bele yoku diye aynen öyleydi ama şimdi şöyle bir düşünüyorumda bayaa yol katetmişim ben yaaa :lepi:
Tamamlanması gereken sadece günlük kullanılcak mutfak eşyalarım kaldı.. günlük yemek takımı, çatak kaşık takımı gibi onlarıda mudo'da gözüme kestirdim aralık ayı içerisinde tamamlcam inşallah. Artık yılbaşından sonrada evimizi yerleştirmeye başlcaz. şu anda tadilat halinde yılbaşına kadar tamamlanır heralde ondan sonra artık mobilyalar yerleşir ve ufak tefek zevkimize göre aşkımla yerleştircez..
Gelinlik olayına gelince aklımdaki model öyle zor buluncak bişey değil zaten sade ama şık bişey olsun istiyorum, diktirmeyi düşünmüyorum. bulabilirsem hazırını alcam...
Düğün mekanı olarakta aklımızda tek bir mekan var ınciraltında olcak büyük bir ihtimale ama yağmurlu zamanlara denk gelirse diye çok korkuyoruz açık mekan olsun istiyoruz çünkü. o yüzden mekanı tam olarak ayarlamadık.. zamana göre açık yada kapalı alan olarak kararımıza değiştirebileceğimiz bir yer olsa iyi olcak...
:dance:Ayyy ben çok heyecan yaptım bak şimdi yaaaa.. bir an önce geçse şu zaman

Kızlar merhaba bende 2010 gelini olcam İstenbulda temmuzda düşünüyoruz bizde
benimkide cok karışık hem istanbulda hem adıyamanda olcak bide almanyaya gelin gidicem :( şimdiden heyecan fena bastııı....:sinifsinif:

kzılar bende 2010 gelin adayıyım ..hemde 10.10.10 ... ksımetse:asigim:
AY ne güzel yaa...Bizde 09.09.09 istemiştik olmadı.ekimde çok geç olacağı için 2010 yazı düşünüyoruz.Hyırlısı olsun bu arada hoşgeldin aramızaa.s.
bu arada ben bi çok şeyi aldım sanırım.. yani sürekli olarakda alıyorumz aten ama çelik tencereler catal bıçaklar yemek takımı günlük yemek takımı kahvaltı takımı sonra bardak takımlarımı aldım hani şu tam takım olanlar varya onlar ...beyaz eşyalarım alındı(gri aldım) küçük ev aletlerim tamam..dantel cok sevmem ama yinede afzlasıyla var ..salonda tutuldu tam 1 ay sonra nişanlım askere gidicekk...öfff öfff :çok üzgünüm:
Sen büyük olan eşyaları tamamlamışsın.Ne güzel bende bir tamamlayabilsem.Gece uykularım kaçıyor düşünmekten.
Kızlarrr İzmirde uygun kır düğünü yerlerii acillllopuyorumnanaktan

Canım bulursan banada bildirir misin?Bizde tutcaz ama daha bakmadık.Fikir edinizrsen benide bilgilendir.

bence istanbulda güzel bir kına gecesi yap hem herkes eğlenir hemde içinde kalmamış olur. Arkadaşım İzmirden İzmit'e gelin gitti. İzmirde bir kır mekanı tuttu. Gelinliğini giydi. giriş ve ilk danstan sonra çıkardı gelinliğini. Kına için diktirdiği kıyafetini giydi. Aynı düğün gibi oldu İzmit'e gidemicek kişilerde onu gelinlikle görme fırsatı buldu. Kına gecesi adı altında olduğu için herkesde bi çoşku vardı çok eğlendik. :teytey:Benden fikir vermesi... zemuszemus

iyi fikirmis bu begendim cunku burda hem kına hem kokteyl versem hem zaman kısıtlaması hem bir sürü masraf olcak , yorgunlugu da cabası , dedigin gibi gelinlik de giymek istedigimden gelinlikle baslayıp daha sonra degistirmek ii bir fikir oldu , annem de illa seni evden gelinlikle cıkartıcam diodu , tesekkurler paylasım icin :)

iyi fikirmis bu begendim cunku burda hem kına hem kokteyl versem hem zaman kısıtlaması hem bir sürü masraf olcak , yorgunlugu da cabası , dedigin gibi gelinlik de giymek istedigimden gelinlikle baslayıp daha sonra degistirmek ii bir fikir oldu , annem de illa seni evden gelinlikle cıkartıcam diodu , tesekkurler paylasım icin :)

Evet değişik olabilir.Kınada gelinlik giyildiğini bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum.

aralıkta başka bir arkadaşım evlenecek. O da yer tuttu. Çerezler içecekler filan düğün salonundan.
Gelinlik giyicek ilk başta. Sonra kına kıyafetini. Kişi başı 15 liradan tuttu. Hem masrafı çok değil.

bende 4-5 haziranda evleniyorum.düğün istanbulda kınada bursada olacak.istanbulda pendik duduzarı tutucaz sanırım.bu pazar gidip bakıcam tekrar..
benimde bütün çeyizim hazır sadece ufak tefak şeyler kaldı onuda denk geldikçe alıyorum zaten.
salon takımı ve yatak odamız alındı.bayaz eşayalar felan daha sonra alınacak.
dantel felan ben istemiyorm eşyalarıma uymayacak zaten annem yinede ufak tefek bişeyler yapıyo eminim düğünden sonra tekrar geri götürürüm:))
kınada bende gelinlik giyicem.düğüne istanbula herkes gelemicek onun için burdada gelinlik düşünüyroumki gelemeyenler görsün diye

bnde 2010 gelini olcam ama tarih ne olcak kimbilir :(
daha atmanın sonuçları belli olcakta askere gitcekte gelcekte :( oooof of :( kış gelini olmak istemiyoruuuuum :(

aralıkta başka bir arkadaşım evlenecek. O da yer tuttu. Çerezler içecekler filan düğün salonundan.
Gelinlik giyicek ilk başta. Sonra kına kıyafetini. Kişi başı 15 liradan tuttu. Hem masrafı çok değil.

Neresi canım tuttuğu yer?

AY ne güzel yaa...Bizde 09.09.09 istemiştik olmadı.ekimde çok geç olacağı için 2010 yazı düşünüyoruz.Hyırlısı olsun bu arada hoşgeldin aramızaa.s.

Sen büyük olan eşyaları tamamlamışsın.Ne güzel bende bir tamamlayabilsem.Gece uykularım kaçıyor düşünmekten.

Canım bulursan banada bildirir misin?Bizde tutcaz ama daha bakmadık.Fikir edinizrsen benide bilgilendir.
Kızlar,buca göletin oralarda hancı diye bir yer varmış kır düğünü düşünenler için çok güzelmiş hemde fiyatı uygunmuş biz bu pazar gidip bakıcaz bakalım nasılmış:sm_confused:

Kızlar,buca göletin oralarda hancı diye bir yer varmış kır düğünü düşünenler için çok güzelmiş hemde fiyatı uygunmuş biz bu pazar gidip bakıcaz bakalım nasılmış:sm_confused:

Canım orası çook güzel bir yer.Biz akşamları oturmaya gidiyoruz.Kaynaklarda.Fiyatı sorunca banada haber verir misin.

Canım orası çook güzel bir yer.Biz akşamları oturmaya gidiyoruz.Kaynaklarda.Fiyatı sorunca banada haber verir misin.
Tamam canım; ama bizim bu tarafa uzak biraz kokteyl düşünüyoruz fiyata göre bakalım birde Bordo Yeşil diye bir yer duydum Atatürk stadının oradaymış orayada bakıcaz bakalım,şimdilik baktığımız yerlerden parksmyrna yı beğendim inciraltında fiyatda fena değil birde Bayraklıda Aula var küçük ama çok şık fakat fiyatta uçmuş biraz:uhm:

bende evlenmek istiyorum :)) adı konulmuş bir şey yok ama 2010 un belki sonbaharına doğru olur diye umud ediyorum :S

Tamam canım; ama bizim bu tarafa uzak biraz kokteyl düşünüyoruz fiyata göre bakalım birde Bordo Yeşil diye bir yer duydum Atatürk stadının oradaymış orayada bakıcaz bakalım,şimdilik baktığımız yerlerden parksmyrna yı beğendim inciraltında fiyatda fena değil birde Bayraklıda Aula var küçük ama çok şık fakat fiyatta uçmuş biraz:uhm:

İnciraltı ne kadardı?Hamak çok küçük ve çok pahalı.Birde çok yol kenarı.

Canım nereyi tutmuş merak ettimm:sm_confused: Hayırlı uğurlu olsun bu arada darısı başımıza...

kızlar tema vakfının otağ tepe de bir parkı varmıs, 2. köprünün ayagında hic orası hakkında bir duyumu olan var mı? orası kiralanıp organizasyon yapılabiliomus sanırım .

Back