AY ne güzel yaa...Bizde 09.09.09 istemiştik olmadı.ekimde çok geç olacağı için 2010 yazı düşünüyoruz.Hyırlısı olsun bu arada hoşgeldin aramızaa.s.kzılar bende 2010 gelin adayıyım ..hemde 10.10.10 ... ksımetse:asigim:
Sen büyük olan eşyaları tamamlamışsın.Ne güzel bende bir tamamlayabilsem.Gece uykularım kaçıyor düşünmekten.bu arada ben bi çok şeyi aldım sanırım.. yani sürekli olarakda alıyorumz aten ama çelik tencereler catal bıçaklar yemek takımı günlük yemek takımı kahvaltı takımı sonra bardak takımlarımı aldım hani şu tam takım olanlar varya onlar ...beyaz eşyalarım alındı(gri aldım) küçük ev aletlerim tamam..dantel cok sevmem ama yinede afzlasıyla var ..salonda tutuldu tam 1 ay sonra nişanlım askere gidicekk...öfff öfff :çok üzgünüm:
Kızlarrr İzmirde uygun kır düğünü yerlerii acillllopuyorumnanaktan
bence istanbulda güzel bir kına gecesi yap hem herkes eğlenir hemde içinde kalmamış olur. Arkadaşım İzmirden İzmit'e gelin gitti. İzmirde bir kır mekanı tuttu. Gelinliğini giydi. giriş ve ilk danstan sonra çıkardı gelinliğini. Kına için diktirdiği kıyafetini giydi. Aynı düğün gibi oldu İzmit'e gidemicek kişilerde onu gelinlikle görme fırsatı buldu. Kına gecesi adı altında olduğu için herkesde bi çoşku vardı çok eğlendik. :teytey:Benden fikir vermesi... zemuszemus
iyi fikirmis bu begendim cunku burda hem kına hem kokteyl versem hem zaman kısıtlaması hem bir sürü masraf olcak , yorgunlugu da cabası , dedigin gibi gelinlik de giymek istedigimden gelinlikle baslayıp daha sonra degistirmek ii bir fikir oldu , annem de illa seni evden gelinlikle cıkartıcam diodu , tesekkurler paylasım icin :)
Evet değişik olabilir.Kınada gelinlik giyildiğini bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum.
aralıkta başka bir arkadaşım evlenecek. O da yer tuttu. Çerezler içecekler filan düğün salonundan.
Gelinlik giyicek ilk başta. Sonra kına kıyafetini. Kişi başı 15 liradan tuttu. Hem masrafı çok değil.
Kızlar,buca göletin oralarda hancı diye bir yer varmış kır düğünü düşünenler için çok güzelmiş hemde fiyatı uygunmuş biz bu pazar gidip bakıcaz bakalım nasılmış:sm_confused:AY ne güzel yaa...Bizde 09.09.09 istemiştik olmadı.ekimde çok geç olacağı için 2010 yazı düşünüyoruz.Hyırlısı olsun bu arada hoşgeldin aramızaa.s.
Sen büyük olan eşyaları tamamlamışsın.Ne güzel bende bir tamamlayabilsem.Gece uykularım kaçıyor düşünmekten.
Canım bulursan banada bildirir misin?Bizde tutcaz ama daha bakmadık.Fikir edinizrsen benide bilgilendir.
Kızlar,buca göletin oralarda hancı diye bir yer varmış kır düğünü düşünenler için çok güzelmiş hemde fiyatı uygunmuş biz bu pazar gidip bakıcaz bakalım nasılmış:sm_confused:
Tamam canım; ama bizim bu tarafa uzak biraz kokteyl düşünüyoruz fiyata göre bakalım birde Bordo Yeşil diye bir yer duydum Atatürk stadının oradaymış orayada bakıcaz bakalım,şimdilik baktığımız yerlerden parksmyrna yı beğendim inciraltında fiyatda fena değil birde Bayraklıda Aula var küçük ama çok şık fakat fiyatta uçmuş biraz:uhm:Canım orası çook güzel bir yer.Biz akşamları oturmaya gidiyoruz.Kaynaklarda.Fiyatı sorunca banada haber verir misin.
Tamam canım; ama bizim bu tarafa uzak biraz kokteyl düşünüyoruz fiyata göre bakalım birde Bordo Yeşil diye bir yer duydum Atatürk stadının oradaymış orayada bakıcaz bakalım,şimdilik baktığımız yerlerden parksmyrna yı beğendim inciraltında fiyatda fena değil birde Bayraklıda Aula var küçük ama çok şık fakat fiyatta uçmuş biraz:uhm:
inciraltı kokteyl menü üç seçenek var kişi başı 19 tl den başlıyor diğerleri 21 tl -23 tl diğer yerlere göre gayet iyi...İnciraltı ne kadardı?Hamak çok küçük ve çok pahalı.Birde çok yol kenarı.
Canım nereyi tutmuş merak ettimm:sm_confused: Hayırlı uğurlu olsun bu arada darısı başımıza...aralıkta başka bir arkadaşım evlenecek. O da yer tuttu. Çerezler içecekler filan düğün salonundan.
Gelinlik giyicek ilk başta. Sonra kına kıyafetini. Kişi başı 15 liradan tuttu. Hem masrafı çok değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?