• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 gelinleri buraya!

''Arkadaşlar benimde OmrumunSahibi arkadaşımla aynı gün olacak.24 Nisan 2010 cumartesi.Avcılar/Beylikdüzü Işıldak Kültür Sarayı.6.000 Ytl.[/QUOTE]''

kaç kişi için 6000 ytl. biraz fazla istemişler sanki.mirmirmirmir

merhaba ben de 2010 gelini olacağım. izmirde kır düğünü için mekan araştıranlar paylaşırsa sevinirim.herkese kolay gelsin.

''Arkadaşlar benimde OmrumunSahibi arkadaşımla aynı gün olacak.24 Nisan 2010 cumartesi.Avcılar/Beylikdüzü Işıldak Kültür Sarayı.6.000 Ytl.
''

kaç kişi için 6000 ytl. biraz fazla istemişler sanki.mirmirmirmir[/QUOTE]

sevgili pelena arkadaşım 1500 kişilik fiyatı bu :)

Kızlar merhaba bende 2010 geliniyim mayıs haziran gibi düşünüyoruz düğünümüzü.Kır düğünü istiyoruz,izmirli bana yardımcı olacak bir arkadaş arıyorum.Nereleri var güzel?

Kızlar merhaba bende 2010 geliniyim mayıs haziran gibi düşünüyoruz düğünümüzü.Kır düğünü istiyoruz,izmirli bana yardımcı olacak bir arkadaş arıyorum.Nereleri var güzel?

Arkadaşlar ben cidden çok araştırdım ama uzun uzun anlatmayayım şimdi burda
siz nerelerde olabilir semt olarak onu söyleyin ben bildiklerimi anlatayım size ayrıntılı fiyatla hem de :)

kimbu35 cnm ben karşıyakada oturuyorm nereler hakkında yadımcı olabilirsin. vilayetler evini biliyorum birz pahalı onun dışında?

kimbu35 cnm ben karşıyakada oturuyorm nereler hakkında yadımcı olabilirsin. vilayetler evini biliyorum birz pahalı onun dışında?

Tamam süper olmuşşşş :)
Ben de karşıyaka tarafında oturuyorum çok araştırdım gerçekten.
Vilayet evi gerçekten çok pahalı karşıyaka tarafında tekel durumunda çünkü
başka kır düğünü yapılacak yer yok.
Altın yol üzerinde yeni açılan bi yer var smyrna garden olabilir ismi tam hatırlamıyorum
oraya baktım ben güzel bi yer olucak ama orası da pek uygun değil 300 kişi 5000tl dediler
aula güzel sonra ama orası haftasonuna yemeksiz düğün vermiyor.
Ben en son Karşıyaka oteli havuz başıyla, Bordo-yeşil Saloon gardens arasında kaldım
Bordo-Yeşili tercih ettik, çok beğenerek içimize sinerek.
Sana da tavsiye ederim Çok güzel bi yer bence.

ıztik Karşıyaka Tenis Kulubü var Kent Hastanesinin yanında. Orda da kır düğünü yapıyorlar.Ben dün görüştüm yemekli kişibaşı:35TL, kokteyl menü kişibaşı: 22,5TL.
Bir arkadaşın kuzeninin orda olmuş çok tavsiye etti. ;Telefonla öğrendim fiyatları yanlız yerine gidemedim henüz.fisfisfis

Kızlar merhaba bende varım istenbuldan temmuzda düşünüyoruz bizde
ben bayadır üyeyim takip ediyorum ama bu ilk mesajım daha opuyorumnanaktan. bende varım artık

bu arada bende nacizane tecrübelerimi paylaşıyım. ıstediğimiz yerde istediğimiz tarih dolmuştu. biz 3 temmuz istiyoduk ama dolmuş bile. 18 temmuzu boş bulduk şimdilik bakalım yarın kesinleşicek eğer orası olursa. bu arada bize 10 temmuz kandil dediler

ben de temmuz 2010 geliniyim inşallah :) ama bizim durumumuz biraz karışık onlar denizlide dügün yapmak istiyor ama fark ettim ki ben istanbul'da da bir sey yapmazsam icimde kalıcak. o yuzden sanırım denizlide daha buyuk istanbulda daha kucuk kokteyl tarzı bi sey olucak. ben özellikle bogaz kenarında olsun istiyorum. bildiginiz güzel yerler varsa istanbulda arastırdıgınız ya da daha once bir dugune katıldıgınız paylasırsanız cok cok memnun olurum. hepimize kolay gelsin , ben cok stresliyim , cok gözümde büyüyor her seyin organizasyonu :(

bende 2010 geliniyim zemuszemus bende 19 haziran düşünüyordum ama öss sınavı varmış sonra 3 temmuz dedik ama 10 temmuzda kpss sınavı var balayı yapamayız bu yüzden 12 haziran düşünüyoruz
adanadayım yer bakıyoruz ama ben hiçbiryeri beğenmiyorum :gitme: beğendim yerlerd eçok pahalı oluyor

kızlar bizde anadolu yakasında bir yer bulduk pendikte duduzar diye.kır düğünü gibi .bir bakmanızı öneririm daha gidip görmedik ama netten beğendim mekanı.

kızlar bizde anadolu yakasında bir yer bulduk pendikte duduzar diye.kır düğünü gibi .bir bakmanızı öneririm daha gidip görmedik ama netten beğendim mekanı.

sannem16 canım bakınca bizede yazarsın beğendinmi diye ve fiyat listesini tabi... yerimseniben

dediğin gibi resimlerden güzel gözüküyor

Back