benim arkadaşım yıldız t.ü.nin bahçesinde yapmıştı çok güzel bir yer hayırlısı olsun :)
sirkencubin teşekkür ederim :)
slm canım bizde 2010 yazı düşünüoruz büyük ihtimal temmuzda olcak ama şuan yer tutmak için erken deilmi?
biz öle bi araştırmaya girmedik bilesaolsun nişanlımda ailesi de pek bi rahat.....:gitme:
bende gittiği yere kadar rahat bırakayım diorum ama sen beni paniklettin bak şimdiakannehir
siz hangi tarihe karar verdiniz hayrlı olsun şimdiden canım
arkadaşlar sonunda mekanımızı kesinleştirmiş bulunmaktayız. Bahçeköy- sarıyer "event garden"da olacak düğünümüz:)
2010 yazı malum biraz kısa, çünkü 10 ağustos'ta ramazan başlıyor. Ondan elinizi çabuk tutun derim. Görüştüğümüz birçok mekanda bazı haftasonları kalmıştı. Insanların hızına inanamadık ve biz de işleri hızlandırdık.
Dikkat edin o tarih kandile denk gelmesin. Internette araştırın. Tek bildiğim kandil tarihi 9 temmuz. Diğerlerine bakamadım. ılgilenenler ve bunu önemseyenler için belirteyim dedim. Es geçilebiliyor bu çünkü. Onun dışında ıstanbul'da bir çok havuzlu ve kır mekanından ve otelden fiyat aldım. Her tür yardımcı olabilirim:) herkese kolay gelsin. Mekanı kesinleştirenler buraya gelsin de fikir alışverişi yapalım!kaydirigubbakcemile5
slm kızlar!
Siteye daha yeni üye oldum, bende kısmet olursa 2010 temmuz gelini olacağım. Bugün maltepedeki wonderland restorantı opsiyonladık fakat orada düğün yapan hiçkimseye rastlamadımorada herhangibir organizasyona katılan warsa bilgi rica ediyorum. Bende çok fazla yer araştırması yaptım ama her yer çok pahalı, anadolu yakasında uygun fiyatlı açık alan düğün orgaznizasyonları için yardımcı olursanız çok sewinirim. zaman yaklaşıyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?