• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 gelinleri buraya!

eger anadolu yakasi dusunurseniz
acibadem de arsipel restoran die bir yer var
yeni fiyatlarini aciklamis
cumartesi aksamlari canli muzik grup cikicakmis
yanlis hatirlamiyorsam
limitsiz alkol ve yemek 60
limitsiz alkol ve cerez 45
limitli alkol ve yemek 50
alkolsuz yemek 40
yarin onunden gecersem tekrar sorarim
50 kisi filan grup olucaz derseniz belki 'biraz daha indirebilirler fiyati

Aslında düşünebilecekler için makul görünüyor ama hem karın kışın içinde hem de Avrupa yakasında kıyılacak bir nikah sonrasında 70 kişiyi tekrar Anadolu yakasına (bir de trafik unsuru da eklenir) taşımak zor olur. (Benim açımdan bakarsam). Bir de erkek tarafı full Anadolu yakasında oturuyor. Hepsi koş koş Avrupa yakasına nikaha gelip, yemek için de tekrar Anadolu yakasına geçerlerse sanırım kulaklarımı çınlatırlar :)

kızlar mayısın ilk haftası açık bi yer için kötü mü sizce yağmur falan olurmu? birde avrupa yakası kişi başı 40-50 arası bi yer manzarası organizasyonu ve şık bi yer biliyormusunuz?

kızlar holiday inn havuz başı fiyatını bilen var mı? 45 havuz başı değil sanırım?

bende gelin olcam hemde 2010da olcam :) ama ankarada olacak düğün ankaradan gelin olacak varsa mekan konusunda fikir veren olursa sevinirim

slm cnm bende 2010 gelini olcam :) ankarada yaşıyorum ama benim düğünümde balıkesirde olcak. sana en güzel stardust ü öneririm çok güzel bi yerzemuszemus

2010 eylül geliniyim bende.. yer tutmayanlar elini çabuk tutsun.. tek tük haftasonları kalmış.. 2010 gelinleri çok farklı olacak gibi geliyor bana ne dersiniz kızlarzemuszemus

herkese merhaba!! :)
ben de 2010 gelini olacağım! oh beee!.. sonunda... !! :dance:

ramazan'ın ağustos ayına denk gelmesi nedeniyle, nerdeyse temmuz ayı için tüm mekanlar taa aralık'ta dolmuş.. biz de zar zor bu hafta hallettik.. şimdi de gelinlik tasası sardı.. çok kararsızım..
fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

bu arada tüm 2010 gelinlerini yürekten tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum... :)

Merhaba arkadaşlar,
Düğün mekanı seçimi konusunda kafam çok karışık yardımlarınızı bekliyorum.Uzun araştırmalarım sonrasında iki düğün mekanı arasında kaldım. Fuat paşa yalısı ve portaxe. Sizce hangisi olmalı.? Daha önce burada evlenen yada düğüne katılanlar yada bilgisi olanlar varsa fikirlerinizi bekliyorum.

yaa evet fuat paşa yalısı çok güzel ama işte fiyatlar :S uff ben manzara ve ortam da çok güzel olsun istiyorum ama.. ayyy çok kararsızım yaa nolcak bu iş:S

yaa evet fuat paşa yalısı çok güzel ama işte fiyatlar :S uff ben manzara ve ortam da çok güzel olsun istiyorum ama.. ayyy çok kararsızım yaa nolcak bu iş:S

aynenn bende kararsızım fuat paşa yalısının ortamı çok güzel masalsı bir düğün olur diye düşünüyorum ama portaxede de manzara var daha modern ve dinamik bir düğün olur diye düşünüyorum ama fuat paşa yalısını tercih edicem galiba..

teşekkürler. portaxe ile fuat paşa yalısının fiyatları hemen hemen aynı ama avantajları farklı. Bende fuat paşa yalısını seçicem galiba ama portaxe'in deniz kenarı oluşu ve yanan variller eşliğinde gece yarısı sıcak şarap ve çorba servisi de kafamı karıştırmıyor değil.

sevgili adaer;
bencede fazla 6.000 o fiyata ambarlı sahilde süper açık mekanlar var kızlar..plaj yolunda 1-huzur bahçesi 2-atapark isimli mekanlar görülmeye değer...

Son düzenleme:
Fiyatları dönemsel olarak değişiyor. Paket olarak da değişiyor. 108 TL den başlıyor 100 dolara da var KDV hariç. 3 farklı düğün paketi var.

bende 2010 gelini olcam kısmetse:D
5 haziran cumartesi istiyoruz fakat heryer dolu :(
aksam olunca yer yok diyolar ne yapıcaz bılemıyorum avrupa yakasında bildiginiz bos diye olabilecegini düşündügünüz yerler varmı arkadaslar ...:(

Back