• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 gelinleri buraya!

Bende 2010 gelini olacağım ama hala mekan konusunda karasızım.
Off ya bu gidişle açıkta kalacam:(

10.000 TLye mal olacak, 250 kişilik bildiğiniz kır mekanları varmı?

biz de 23 temmuz gibi düşünüyoruz
ancak kır mekanları çok pahalı geldi bana
yemeksiz 2000-3000 lirayla halledebiliriz gibi gelmişti bana
ancak en az 5000 lirayı gözden çıkarmak gerek
çok moralım bozuldu valla fiyatlar uçmuş

valla 200 kişilik havuz başı düşünüyoruz ama bütçeye göre bişey yok.. 15000e kadar bi yer arıyoruz ama nafile :S

yaaa kızlar benimde 10 temmuz düğün yerimizi tuttuk ama kandile mi denk gelio acaba ne kadar şansızım yaaaa:kedi:

nereyi tuttunu öğrenebilir miyim ?

offf biz evi bile tuttuk , nisanda evleniriz diyoruz ama daha gidip gün alamadık naniknanik

kıslaaaaarrr bende 2010 geliniyim mayıs 15te evlenicem erkekimle inşallaaaahhhhh ümraniyede bir salondaopuyorumnanaktan

merhaba kızlar bende 2010 temmuz geliniyim düğün salonu falan tutuldu
18 temmuz düğünüm kızlar.elinzi çabuk tutun bence yaz gelini olmak istiyorsanız
hepinizi öptüm hepimiz için hayırlısıboshayallersmile

saol tatlım en son 65 e kadar indiler ama sözleşme aşamasında sembolik bişi daha inerler heralde

canım sözleşmeden sonra daha ayrıntılı yazarsan çok sevinirim
düğün paketlerinin içinde neler var menü falan nasıl
tekrar hayırlısı olsun canım
inşallah herşey istediğin gibi oluropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bütün 2010 gelinlerine merhaba
Bu özel gününüzü unutulmaz ve bir anı olarak ömür boyu saklayacaksınız.Tabii o güne gelene kadar geçirilen süre keyifli olduğu kadar yorucu ve streslidir.Hayallerindeki düğünü yaşamak bütün gelin ve damatların hakkı.Bu konuda profesyonel yardım almak isterseniz .A dan Z her konuda irtibata geçebiliriz.Hayatınızın bu özel ve güzel anını paylaşmak dileğiyle

Bende 2010 gelini olacağım.. ama ne zor şeymiş..mekan ayarlamak beğendiğim yerlerde istediğim tarihler dolmuş :( bazıları pahalıya kaçıyo ne yapacağız düşünmekten kafayı yemek üzereyiz kafamçokkarıştı

bütün 2010 gelinlerine merhaba
Bu özel gününüzü unutulmaz ve bir anı olarak ömür boyu saklayacaksınız.Tabii o güne gelene kadar geçirilen süre keyifli olduğu kadar yorucu ve streslidir.Hayallerindeki düğünü yaşamak bütün gelin ve damatların hakkı.Bu konuda profesyonel yardım almak isterseniz .A dan Z her konuda irtibata geçebiliriz.Hayatınızın bu özel ve güzel anını paylaşmak dileğiyle

bu bir reklam mı ?

Herkese merhaba
Benim de 25 eylül de nikahım olacak Ankara da.Biz Atakule Nikah Salonunu düşünüyoruz.Sonrasında da küçük bir grup eğlenceye gidilecek.Ama daha hiçbir başvuru yapmadık.Nikah için nisan ayının sonunu bekiyoruz.Eğlence için nereye gidebiliriz bir fikrim yok.Ankara da bildiğiniz ya da nikah yapıp sonrasında da eğlence mekanı ayarlayan biri var mı kızlar?:uhm:

Slm kızlar bende 27 haziran 2010 geliniyim. Yrimizi tuttuk.kır düğünü istediğim için ataköy garden doğa ayarladık.kişi başı 45 ile 65 arasında menüleri var.bizimki biraz kabarık oldu galiba,ama değecek inşallah

Slm kızlar bende 27 haziran 2010 geliniyim. Yrimizi tuttuk.kır düğünü istediğim için ataköy garden doğa ayarladık.kişi başı 45 ile 65 arasında menüleri var.bizimki biraz kabarık oldu galiba,ama değecek inşallah

hayırlıs olsun canım, inşallah çok güzel olur. Ama pahalı değil mi? Ya da belki İzmire göre kıyaslayınca bana öyle geldi. İnşallah içine sinecek bir organizasyon olur da sonrasında 3 saatlik birşey için o kadar para harcadığınıza üzülmezsiniz.

merhaba arkadaşlar :)
nikah tarihi ne kadar öncesinden alınabiliyor.
biz temmuzda düşünüyoruz daha ev bulamadık ev bulmadan da tarih belirleyemiyoruz :(

temmuz için istediğin gün ve saati alamayabilirsin, bence hemen başvurmalısınız. sağlık raporu 6 ay geçerli, eee temmuz düşünüdğünüze göre onu da almanızda bir sakınca yok.

merhaba arkadaşlar :)
nikah tarihi ne kadar öncesinden alınabiliyor.
biz temmuzda düşünüyoruz daha ev bulamadık ev bulmadan da tarih belirleyemiyoruz :(

Nikah için alınan evrakların geçerlilik süresi 6 aymış. Temmuzu düşünüyorsanız Martta gün alabilirsiniz herhalde.

Back