• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 gelinleri buraya!

selam kızlar, benimde dügünüm 31 temmuz olacak gibi sürekli bir araştırma icerisindeyim
hala yer bakıyorum ve bircok yerle görüştüm yada mailleştim. yıldız teknik üniversitesinin bahcesi var kızlar birde catı restaurantı var (bogaz manzaralı) internetten yıldızcatı ve yıldızbahce diye bakarsanız görebilirsiniz. fiyatları kişi başı 50 tl
ayrıca anadolu yakasında yapmak isteyenler icin sabancı ögretmenler evi war bogazda denize sıfır fiyatları farklı menülerden oluşuyor fakat 35 - 50 tl'ye menüler var. a bide armada hotel var fiyatları 60 tl civarında.
ben hala yer araştırıyorum bu arada, kesinleştirince sizlerle de paylaşıcam.
birde kına gecesi icin avrupa yakasında yer arıyorum, tahminen 60 kişi olucaz ama cok pahallıya kacmak istemiyorum, tavsiyeleriniz varsa alabilirim.

benim arkadaşım yıldız t.ü.nin bahçesinde yapmıştı çok güzel bir yer hayırlısı olsun :)
sirkencubin teşekkür ederim :)

benim arkadaşım yıldız t.ü.nin bahçesinde yapmıştı çok güzel bir yer hayırlısı olsun :)
sirkencubin teşekkür ederim :)

bende yıldızbahçede düşünüyorum ama organizasyon olarak nasıldı böyle eğlencelimi yoksa resmi bir düğün havası mı vardı? benim mezuniyet yıldızhisar'da olmuştu oranın manzarası çok güzeldi ama müzik pek iyi diildi. yıldızbahçeyi bilmiyorum öyle olmasından korkuyorum ondan kafam karışık biraz

PORTAXE & SHINE & DAHILL YAZ DONEMI DUGUN ICERIKLERI

*** 1 Nisan 2010 – 30 Eylül 2010 tarihleri arasında gerçekleşen davetlerde;
PORTAXE & DAHILL; Cuma – Cumartesi – Pazar min. 300 kişi
SHINE; Cuma – Cumartesi – Pazar min. 200 kişi

MENÜ I

ORDÖVR TABAĞI
Kurutulmuş Patlıcan ve Biber Dolma, Patlıcan Salatası, Füme Dil, Somon Füme
Çerkez Tavuğu, Rus Salatası, Beyaz Peynir, Domates ve Salatalık
&&
ISPANAK VE MANTARLI YUFKA BÖREĞİ
Gratine Kaşar Peyniri ve Domates Sos
&&
TAVUKGÖĞSÜ SARMA
Keçi Peyniri, Kuru Domates, Taze Soğan ve Fesleğen ile Doldurulmuş Tavuk Göğsü
Patates Püresi, Jülyen Sebze ve Közlenmiş Biber Sos
&&&
PROFİTEROL
&&&&
Çay, Kahve & “Petit Fours”

PORTAXE : 110.-TL + KDV
DAHILL : 91.-TL + KDV

VD çekimi ve montaj dâhil video : 600. – EURO + KDV
Vip Fotoğraf – 12 Poz Albüm : 200. – EURO + KDV
Davetlilere Fotoğraf : 15. – YTL + KDV
Gelin & Damat Fotoğraf : 7,5. – YTL + KDV

a.sslm 2010 gelinleri benımde 26 haziran anadolu yakası
ndayım HACEGAN RESTORAN küçük çamlıca da düğünümüz olucakTEK KELIMEYLE SÜÜÜÜÜÜÜÜÜPEEEEEEEEEERRRRRRRR kesinlikle gidip bakın derim sitede eskı foto ları var ama şimdıkı halını sızlere anlatamammm 10gun sora yenı fotolarını sıteye koyucaklarmıs.süper bı düğün ıstıyorsanız HACEGAN

cousin restaurant
Menüler ve hizmetler, 40TL ile 65 TL arasında değişmektedir.

ıçkisiz tamamı meşrubatlı ve ekteki fix menü,canlı müzik,süsleme,pasta,anı defteri dahil 35 TL kişi başı fiyat olarak sunuyoruz.

STANDART DÜĞÜN MENÜ -1

Ordövr Tabağı:

( Beyaz Peynir, Domates, Salatalık, Acılı Ezme, Haydari,
Amerikan Salata, Havuç Terator, Patlıcan Ezme, Z.yağlı Dolma )

Ara Sıcak :
(Sigara Böreği ile Patates Kroket veya Paçanga Börek)

Salata :
(Mevsim Salata)

Ana Yemek : (1 adet seçmeli)
1.(Soslu Tavuk Izgara , Elma Dilim Patates, Pirinç Pilavı)
2.(Patates püresi yatağında,Soslu Tavuk Izgara ,jülyen sebze garnütürlü)

Meyve :
(Mevsim meyveleri tabağı)

Cousin Restaurant cam kubbesi,tavan ışıklandırmaları , şık ve sıcak dekorasyonu ile Düğün,Davet ve her türlü organizasyonlar ile hafta içi ve hafta sonları canlı müzik ve eğlencesi ile Anadolu yakasının en seçkin ve kaliteli eğlence mekanı olarak hizmet vermektedir.
Restaurantımız kapalı mekan olarak oturma düzeni 150 kişi, kokteyl düzeni 200 kişi almaktadır.Yazın terası ile birlikte 200 kişi oturma düzeni mevcuttur. Düğün ve davetlerde , konseptine uygun olarak,Salon ve terasın süslemesi firmamızca yapılır.Ek ücret taleb edilmez. Menü Fiyatlarımıza;Salon ve kapı girişi süsleme, sandalye giydirme, masa süsleme, gelin yolu, gelin masası dizaynı, anı defteri, maket pasta ve düğün pastası,barkovizyon,giriş efektleri,canlı müzik, sanatçı ve limitsiz yerli alkollü içki dahildir.
Bunların dışında, ayrıca kişi adedi ve organizasyona göre Limitli - limitsiz alkollü veya alkolsüz içki tercihinize göre alternatif menüler oluşturulabilir.

Menüler ve hizmetler, 40TL ile 65 TL arasında değişmektedir.

Not:içkisiz tamamı meşrubatlı ve ekteki fix menü,canlı müzik,süsleme,pasta,anı defteri dahil 35 TL kişi başı fiyat olarak sunuyoruz.

Clubsporium içi 2. kat
Tünelyolu cad./BOSTANCI

Sophia Çengelköy

Mönü 60TL+KDV
Süsleme, Dj, Pasta, video kamera ve fotoğraf pakete dahildir

SET MÖNÜ
Karşılama Kokteyli ( Sebze Krudite, Yeşil Zeytin, Cips, Soft ıçecek)
Ordövr
Acılı Antep Ezme
Haydari
Zeytinyağlı Yaprak Sarma
Nar Ekşili Kısır
Hindi Füme
Beyaz Peynir
Kaşar Peyniri
Domates
Salatalık
Ara Sıcak
Sebzeli Çin Böreği
Salata
Mevsim Salatası
Şefin Özel Sosu ile
Ana Yemek
Mantar Soslu Piliç Izgara
Bademli Pilav
Tatlı
Düğün Pastası
(ısteğe Göre Belirlenmektedir)
ıçecek
Limitsiz Soft ıçecek

diğer menüleri isteyen varsa yollayabilirim. en ucuz menüsü bu.

Bende 2010 geliniyim Ekimde olacak düğün ama yer beğenemedik henüz. Avcılar Bener'e bakıcaz bu hafta sonu kıslarrr

bende 2010 20 haziran gelini olucam inşallah kızlar... Heğinize mutluluklar...

slm canım bizde 2010 yazı düşünüoruz büyük ihtimal temmuzda olcak ama şuan yer tutmak için erken deilmi?
biz öle bi araştırmaya girmedik bile :( saolsun nişanlımda ailesi de pek bi rahat.....:gitme:
bende gittiği yere kadar rahat bırakayım diorum ama sen beni paniklettin bak şimdiakannehir
siz hangi tarihe karar verdiniz hayrlı olsun şimdiden canım

canım arkadaşım aynen bizde Temmuz gibi düşünüyoruz ama bizim başka sorunlarımız da var o yüzden bizde kesinleştiremedik ne tarihi ne mekanı,yani anlayacağın yalnız değilsin aslında geç kalıyo gibiyiz bence...:( ama hayırlısı olsun...

Tüm güzel gelin adayları beni de alın aranıza...bende kısmetse 2010 gelini olacağım ama nişanlım Kuzey Irak ta,onun işlerine bağlı tarihimizde ama yaza düşünüyoruz... bana yardımcı olur musunuz düğün mekanları için ve de fiyatlar için bizim bütçemiz kısıtlı yani kişi başı en fazla 35 olur var mı böyle,nişan için bulmuştuk ama tekrar başladım aramaya,bu arada ordu evlerinde fiyatlar nasıl tanıdıkla olabilir mi orası...???

Kızlar

Avrupa yakasında uygun nereler var? Bahçelievler ,Bakırköy Civarı ola iyi olur. Bakırköy Gönül Davet çok küçük.

avrupa yakasında bakırköy civarında deniz kenarı mekanlar var mı? bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

kızlar tarihte kesinleşti yerde. uzun araştırmalar sonucu vilayet evleri sarıyerde güzel bir yer bulduk. kişi başi 45-50 tl restauranda yada bahcede düşünürseniz. birde terasları var denizin hemen yanı süpper ama terasa giden yemek kişi başı 10 tl artıyor ve en az 150 kişi istiyorlar. biz bahçede yapmaya karar verdik zaten 100 kişilik bi davet düşünüyoruz. zemuszemus

anadolu yakasında bostancı civarında bildiginiz tavsiye edebileceginiz bi kuaför var mı? nişanda kendi kuaförüm tarafından cok hayal kırıklıgına ugradım daaaa değiştirmek istiyorum
senağlama
pekiii, balayı araştıran var mı???? bilmiyorumkismile

arkadaşlar sonunda mekanımızı kesinleştirmiş bulunmaktayız. Bahçeköy- sarıyer "event garden"da olacak düğünümüz:)

2010 yazı malum biraz kısa, çünkü 10 ağustos'ta ramazan başlıyor. Ondan elinizi çabuk tutun derim. Görüştüğümüz birçok mekanda bazı haftasonları kalmıştı. Insanların hızına inanamadık ve biz de işleri hızlandırdık.

Dikkat edin o tarih kandile denk gelmesin. Internette araştırın. Tek bildiğim kandil tarihi 9 temmuz. Diğerlerine bakamadım. ılgilenenler ve bunu önemseyenler için belirteyim dedim. Es geçilebiliyor bu çünkü. Onun dışında ıstanbul'da bir çok havuzlu ve kır mekanından ve otelden fiyat aldım. Her tür yardımcı olabilirim:) herkese kolay gelsin. Mekanı kesinleştirenler buraya gelsin de fikir alışverişi yapalım!kaydirigubbakcemile5

canım tarih belki biraz geç oldu ama hala yardımcı olur musun bana,uygun bir düğün ama düğün salonu olmasın

banaaa yardım edenn anadolu yakasında mekan arıyorum bütçeye uygun ve nezih bir yer...yemekli düğün düşünüyoruz...

slm kızlar!
Siteye daha yeni üye oldum, bende kısmet olursa 2010 temmuz gelini olacağım. Bugün maltepedeki wonderland restorantı opsiyonladık fakat orada düğün yapan hiçkimseye rastlamadım:( orada herhangibir organizasyona katılan warsa bilgi rica ediyorum. Bende çok fazla yer araştırması yaptım ama her yer çok pahalı, anadolu yakasında uygun fiyatlı açık alan düğün orgaznizasyonları için yardımcı olursanız çok sewinirim. zaman yaklaşıyorrrrkaydirigubbakcemile4

slm kızlar!
Siteye daha yeni üye oldum, bende kısmet olursa 2010 temmuz gelini olacağım. Bugün maltepedeki wonderland restorantı opsiyonladık fakat orada düğün yapan hiçkimseye rastlamadım:( orada herhangibir organizasyona katılan warsa bilgi rica ediyorum. Bende çok fazla yer araştırması yaptım ama her yer çok pahalı, anadolu yakasında uygun fiyatlı açık alan düğün orgaznizasyonları için yardımcı olursanız çok sewinirim. zaman yaklaşıyorrrrkaydirigubbakcemile4

bende 2010 temmuzda wonderland'da düğün yapıcam ama bilmiyorum cnm hiç yapan yok burda sanırım sordum ama kimse cevap vermemişti banada. artık biz ayarladık ztn yer ayırttık yani ama sarı salon varya orası işte büyük olan salon yani bahçeside bize ait olucak. işallah güzel olucak yani hiç bi fikrim yok ama fiyatı fena değildi yemek menüsüde iyiydi ben ondan tercih ettim. bide sürekli kaç senedir düğün yapıyolarmış sonuçta. işallah güzel olucak bakalım:1rolleyes: hayırlısı senin içinde cnm işallah bi yorum bulabilirsin içini ferahlatıcak. benim için artık çok geç yorum zamanım geçti tuttuğum içinkaydirigubbakcemile4

Bende EYLÜL 2010 geliniyim. Bızdede hıcbırsey bellı degıl. Dugun tarıhı ve yeri için mayıs sonu haziran başı araştırmaya baslayacagız :( Allah yardımcımız olsun :(

Back