- Konu Sahibi hayrish1401
-
rixos sungate e gidiyoruz kızlar:)
cnm şimdi baktım otele çok güzel gözüküyor inşallah balayınız güzel geçer
evet oteliniz güzel görünüyor inş. balayınızDA güzel geçer
sağol cnm inşallah güzel geçer bizde temmuzda gidicez en pahalı dönem
siz ayarlamadınız mı cnm daha balayınızı ??
daha yeni karar verdik gitmeye bu hafta araştırdık ilk kez bu günde araştırıyorum ama iyi ve uygun neresi var bilmiyorum temmuz en pahalı dönem
cnm ben yine sorucam antalya civarı
max 1000 liraya hngi otelleri önerirsin
bizimde öyle.nikah simdi martta oldu ve balayi temmuzda
otele mail atip sordum
sorun olmayacagini yazdilar
dügün davetiyesini getirirsiniz yaninizda.
canım ben mutluluk reçetem we diğer kızlardan fikir alıyorum ama sana yardımcı olabilirim izmirde oturuyorum çeşme düşünüosan bilindikler war sheraton felan güseldir ama fiyatı hayli yüksektir ben san bu konuda kesinlikle pırıl otel diorumm muhteşem güsel temiz we mükemmel yaz kış gidilcek biyer bi bak istersen nettenkaydirigubbakcemile5
cok tesekkur ederim canım yanıtın için. balayı için karar verdiniz mi. ben bakıyorum içimde rixos premium vardı ama o olamıcak maalesef. cok pahalı
crystal sungate resort ya da alva donna arasından birini secicez sanırım.
arkadaslar kervansaray kundu hakkında bılgı almak ıstıyorum gıdıp goren var mı bılgı verırse cok memnun olurum...
cnm bir kaç yere bakın sanırım tatil sepetinde falan indirim sürüyor biz indirimden yararlandık çok pahalı dönem valla tam zamanında evleniyoruz cnm düğün yeri pahalı kına yeri balayı yeride ama olsun ne güzel tam yaz gelini olucaz kısmetse hihoyyyt
neresini düşünüyorsunuz ??
bodrum yada marmaristi ama dün baktım antalyada da güzel oteller var kararsız kaldım bir an önce rezervasyon yaptırmamız lazım ama off off
dediğin gibi valla tam zamanında evleniyoruz herşey pahalı evlendiğimiz dönemde tatil sepetindenmi baktınız siz nereye gidiyordunuz?
selam kızlar bizde balayımız için temmuzda flora garden beach club antalya side bölgesinde yer ayırttık.balayı için ideal olduğunu sölediler konsept olarak kişiye özel ve çocuk istemeyen bi otelmiş.denize sıfır odaları.biz beğendk inşlh iyi biyer çıkar.giden veya fkri olan varsa yazarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?