2010 gelinleri balayı otellerine de artık gözatalım!!!

Arkadaşlar biz adem & eve oteline gitmek istiyoruz. Nasıl olduğu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Ekimde gideceğiz balayına..

ben bir hafta kaldım arkadaşlar adam&eve otelde.
diğer delux otellerden farkı yok.
o kadar abartılacak bi yer değil.
hatta ilk etapta beğendiğim aynalar ve heryerin bembeyaz oluşu iki gün sonra soğuk gelmeye başlamıştı.
ortamda hiç halı yok, perde yok, ortama sıcaklık veren ufacık bir kumaş yok (çarşaf hariç)
tekrar asla gitmem.

simran cnm kısmetse temmuzda gidicem bakalım adam&eve ye . tasarımı benim hoşuma gitti ben sadece şeyleri daha çok tercih ettiğim için

bende kısmetse gideyim izlenimlerimi yazarım

arkadaşlar benimde ekimin ilk haftası düğünüm olacak. Balayı için bodrum wow yada voyage torbayı düşünüyorduk ama o dönemde giden bazı arkadaşların yorumu hava şartlarının iyi olmadığı. Acaba soğuk mu oluyordur bilen varsa cevaplarsa sevinirim...
Birde antalya wow kremlin yada topkapıda tatil yapan oldu mu? Voyage otelleri çok meth ediliyor kafam karıştı...

merhaba kızlar balayım bitti ve nihayet yazıyorum adam&eve de kaldım 1 hafta

çok memnun kaldık mimarisi yemekleri süperdi .

her yerin ayna olması çok hoşumuza gitti :) ve hiç sıkılmadık

seneye tekrara gitmeyi düşünüyoruz

anladım canım. pahalı biz 10 gün falan kalmayı düşünüyoruz çünkü bide beni tek cezbeden otel oldu Antalya da otel ben Antalya istemiyorum kısmet olursa zamanı gelince yine bakarım gerçi. teşekkür ederinm

cnm bende hiç antalya istemiyordum ama sıradan değil değişik bir otele gitmek istiyorsan daha değişik bir otel olduğunu sanmıyorum bizde o yüzden tercih ettik

rica ederim cnm hayırlısı olsun sizin için

Back