2010 gelinleri balayı otellerine de artık gözatalım!!!

gittiğiniz yerler bizim gideceğimiz dönemde çok pahalı ev aldık düğün masrafı uygun bir yer biliyormusunuz yardım edermisinizbilmiyorumkismile

sağol cnm inşallah güzel geçer bizde temmuzda gidicez en pahalı dönem
siz ayarlamadınız mı cnm daha balayınızı ??

daha yeni karar verdik gitmeye bu hafta araştırdık ilk kez bu günde araştırıyorum ama iyi ve uygun neresi var bilmiyorum temmuz en pahalı dönem:(

daha yeni karar verdik gitmeye bu hafta araştırdık ilk kez bu günde araştırıyorum ama iyi ve uygun neresi var bilmiyorum temmuz en pahalı dönem:(

cnm bir kaç yere bakın sanırım tatil sepetinde falan indirim sürüyor biz indirimden yararlandık çok pahalı dönem valla tam zamanında evleniyoruz cnm düğün yeri pahalı kına yeri balayı yeride ama olsun ne güzel tam yaz gelini olucaz kısmetse hihoyyyt

neresini düşünüyorsunuz ??

cnm ben yine sorucam antalya civarı
max 1000 liraya hngi otelleri önerirsin

ETS ye gittim TTH nashira otel var 1030 tl civarı bi fiyat cıkardı bize temmuz başıda 2 kişi 4 gece için istersen bir bak. otel nasıl bilmiyorum ama. sanırım recep ivedik serisinini çekildigi otelmiş

Son düzenleme:
bizimde öyle.nikah simdi martta oldu ve balayi temmuzda
otele mail atip sordum
sorun olmayacagini yazdilar
dügün davetiyesini getirirsiniz yaninizda.

cok tesekkur ederim canım yanıtın için. balayı için karar verdiniz mi. ben bakıyorum içimde rixos premium vardı ama o olamıcak maalesef. cok pahalı :(

crystal sungate resort ya da alva donna arasından birini secicez sanırım.

canım ben mutluluk reçetem we diğer kızlardan fikir alıyorum ama sana yardımcı olabilirim izmirde oturuyorum çeşme düşünüosan bilindikler war sheraton felan güseldir ama fiyatı hayli yüksektir ben san bu konuda kesinlikle pırıl otel diorumm muhteşem güsel temiz we mükemmel yaz kış gidilcek biyer bi bak istersen nettenkaydirigubbakcemile5

Pırıl otelde universtemin veda yemegi olmustu. ben begendim otel gercekten hos, termal havuzu vardı 2 tane acık yuzme havuzu vardı. AMA benim için onemli bir sorun mesela deniz kenarında deildi. hatta minubuse binmek zorundasın ya da otelin kendi servisi var deniz için. ama sorun yapmam derseniz gidin bence

cok tesekkur ederim canım yanıtın için. balayı için karar verdiniz mi. ben bakıyorum içimde rixos premium vardı ama o olamıcak maalesef. cok pahalı :(

crystal sungate resort ya da alva donna arasından birini secicez sanırım.

biz ayirttik canim
Barut Lara Resort and Spaya gidicez insallah
sizde güzel bi yer bulabilirsiniz umarim opuyorumnanaktan

evet ets deki gorevli bize de BARUT LARA yı onermişti. fotograflarına baktım gercekten guzel bir otel onuda listeme almıstım ama 2000 uzerinde fiyat cıkardıgı için pek dusunmuyordum.
coook eglenin, tadını çıkarın, armudun sapı uzumun copu bakmayın ki tatilin tadını çıkarabilesiniz

bizde haftasonu baya bi araştırdık antalya yada kıbrıs istiyoruz .
ACAPULCO RESORT ve DENIZ KIZI HOTEL düşündük.hayala araştırmadayızz ???

bizim iznimiz fazla olmadığı için bursaya yakın bi yerlere gitmemiz gerek. Denizi falanda pek fazla sevmediğimiz için kocaelide karaaslan tesisleri var, ormanın içinde ahşap bungalov evler falan. orayı bulduk, bi arkadaşımız tavsiye etti. eğer bi aksilik olmazsa oraya gitmeyi planlıyoruz.

cnm bir kaç yere bakın sanırım tatil sepetinde falan indirim sürüyor biz indirimden yararlandık çok pahalı dönem valla tam zamanında evleniyoruz cnm düğün yeri pahalı kına yeri balayı yeride ama olsun ne güzel tam yaz gelini olucaz kısmetse hihoyyyt

neresini düşünüyorsunuz ??

bodrum yada marmaristi ama dün baktım antalyada da güzel oteller var kararsız kaldım bir an önce rezervasyon yaptırmamız lazım ama off off
dediğin gibi valla tam zamanında evleniyoruz herşey pahalı evlendiğimiz dönemde tatil sepetindenmi baktınız siz nereye gidiyordunuz?

bodrum yada marmaristi ama dün baktım antalyada da güzel oteller var kararsız kaldım bir an önce rezervasyon yaptırmamız lazım ama off off
dediğin gibi valla tam zamanında evleniyoruz herşey pahalı evlendiğimiz dönemde tatil sepetindenmi baktınız siz nereye gidiyordunuz?

biz jolly den ayarladık cnm adam & eve oteline gidicez kısmetse tatil sepetinin afişlerinde görmüştümde ondan dedim ben antalya hiç istemiyordum ege tarafında istiyordum ama orası oldu bakayım cnm bende sana oteller yazarım buraya yerimseniben

selam kızlar bizde balayımız için temmuzda flora garden beach club antalya side bölgesinde yer ayırttık.balayı için ideal olduğunu sölediler konsept olarak kişiye özel ve çocuk istemeyen bi otelmiş.denize sıfır odaları.biz beğendk inşlh iyi biyer çıkar.giden veya fkri olan varsa yazarsa sevinirim.

selam kızlar bizde balayımız için temmuzda flora garden beach club antalya side bölgesinde yer ayırttık.balayı için ideal olduğunu sölediler konsept olarak kişiye özel ve çocuk istemeyen bi otelmiş.denize sıfır odaları.biz beğendk inşlh iyi biyer çıkar.giden veya fkri olan varsa yazarsa sevinirim.

ay bende cok istiyodum bu oteli,cok begenmistim
ama esim cok sessiz sakin olur diye istemedi sonra :(
ben ilk gördügüm an iste budur demistim...

imkanin varsa deluxe odalari sec derim
denize sifirmis odalar
terasa cikiyosun,sahildesin... sabah uyandiginda deniz hemen karsindaymis

ama otel sidede degil yanlisin var... manavgatta.

Back