2010 gelinleri balayı otellerine de artık gözatalım!!!

kaydirigubbakcemile5
:asigim:mayaiolp;kızlar ben de 23 ekim de evleniyorum sevgilim kremlin palace'a gitmek istiyor balayı için. balayını orda yapan var mı acaba?

bende bu oteli araştırıyorum arkadasım birbilgin olursa haber verrisin değil mi? fiyat acısından da cok uygun geldi diğer otelelre göre; MNG turizm de 109.tl diyor..bizde viooge belek ve de buna bakıyoruzz....kısmet artık EYLÜL DE evleniyorum bende

ben de 12 haziranda evleneceğim, antalya ya gitmeyi düşünüyordum, bugün vazgeçtim. voyage tüm otellerine bakıyorum.bodrumu düşünüyorum şimdi. türkbükü ya da torba yı. ben güveniyorum kalitesine.umarım iyi geçer, kalite çok önemli ama biraz da şans işi..gidenler varsa denizi hakkında bilgi verebilir mi..yağmuresra sen neden hayalkırıklığı dedin?

bizde yaptırdık sonunda rezervasyonumuzu crystal otel bodrum... hadi hayırlısı zemuszemus aman kızlar boşverin ya takmayın bu kadar biraz da şans işi olumlu ya da olumsuz yorumlara bakmamak lazım otelin yıldızından konfor seviyesini seçin gerisinide şansa bırakın. bazı oteller için çok iyi yorumlar yapılyolar bazıları da aynı otel için kötü şeyler söylüyolar. birinin beğendiğini diğeri beğenmiyo. şimdiye kadar herkesten tam not alan bi yer görmedim doğrusu.
biz hallettik balayı otelini içim rahat artık. size kolay gelsin çok ufak şeyleri takmayın aşk olsun yeter. iki gönül bir olursa samanlık seyran olur misali olumunekankayizsmile

Bu sabah ayirttik arkadaslar sempatiksalakcinni.Karar verebilmis olmak cok güzel üzerimden bi yük kalkti kafama takiliyordu cünkü :sm_cool:

Antalya Larada Barut Lara Hoteli ayirttik 19.7.-24-7 tarihleri arasinda. cok mutluyum :sm_cool:

bizde yaptırdık sonunda rezervasyonumuzu crystal otel bodrum... hadi hayırlısı zemuszemus aman kızlar boşverin ya takmayın bu kadar biraz da şans işi olumlu ya da olumsuz yorumlara bakmamak lazım otelin yıldızından konfor seviyesini seçin gerisinide şansa bırakın. bazı oteller için çok iyi yorumlar yapılyolar bazıları da aynı otel için kötü şeyler söylüyolar. birinin beğendiğini diğeri beğenmiyo. şimdiye kadar herkesten tam not alan bi yer görmedim doğrusu.
biz hallettik balayı otelini içim rahat artık. size kolay gelsin çok ufak şeyleri takmayın aşk olsun yeter. iki gönül bir olursa samanlık seyran olur misali olumunekankayizsmile

tatlim degistirebilirsen degistir derim ben boshayallersmile türk sitelerine degilde isvicre sitelerine baktim tek iyi bi yorum göremedim otel hakkinda :1no2: hayal kirikligina ugramayin sonra

tatlim degistirebilirsen degistir derim ben boshayallersmile türk sitelerine degilde isvicre sitelerine baktim tek iyi bi yorum göremedim otel hakkinda :1no2: hayal kirikligina ugramayin sonra

bu mesaja böyle bir yanıt verilir mi ya?
:olmaz:
biz de konaklı otelden yer ayırttık (alanya).
hem fiyatları cazipmiş hemde alanya istiyoduk iyi oldu..
temmuz27 nin dediği gibi çok incelememek lazım.gönüller bir olsun
zemuszemus
:lepi:

ayy her sayfadaki tüm otellere baktımmm ama karar veremiyorum haziran 20 sinde düğün 22 haziranda balayına gitcezzz...offf çıldırcam yaa şimdiden yer ayarlamamız lasımmm geç bile kaldık aradım bi kaç otel dolmuş bile...havuzu , yemekleri ve denizi(taşsız ve dalgasız)güzel olan biyer istiyorummmmmmmmmmmmmmmm:)gecen sene alanyada happy elegancede kaldımm 4 yıldız için iyi bi oteldii..denize sıfırdı ama deniz çok taşlıydııııı ondan hiç giremedim ayaklarım yara bere olduu bide aşırı dalgalı yaaaa bogulcaktım nerdeyse..kıslarr antalyadaaaa dalgası az olan veeee taşsız olan yer yokmu :(:(::(

Rixos'un Balayı Paketi

V.i.p C-in ve odalarına kadar eşlik etme
Kalp şeklinde kırmızı iki kişilik pasta
Şefin özel kalpli çikolatası
ıkram tabağı ve Rixos Şampanya
Özel süslenmiş VIP Setup balayı odası
Odaya sabah kahvaltısı
Odaya günlük gazete servisi
A’la carte sabah kahvaltısında rezervasyon önceliği ( V.i.p kahvaltı )
A’la Carte akşam yemeklerinde rezervasyon önceliği
Dans eden sular eşliğinde şampanya ikramı (hava şartlarına göre)
Evlilik ağacı (çam veya turunçgil) dikilir (hava şartlarına göre)
2 adet fotograf hediye “Rixos Premium Belek Balayı Hatırası”

ETS turun son gün erken rezarvasyonundan yararlanıdrk..ve voyage bodrum torba ya gidiyoruz..arkadaşalr herkes inş harika bir balayı geçirir.....

ETS turun son gün erken rezarvasyonundan yararlanıdrk..ve voyage bodrum torba ya gidiyoruz..arkadaşalr herkes inş harika bir balayı geçirir.....

hayırlısı olsun cnm :nazar: inşallah güzel geçer balayınız bizim hala belli değil yaa offf bilmiyorum nereye gidicez :1rolleyes:

Genel de hotellerde zaten hepsi mevcut olur , özellikle sezon dısı zamanlarda gidilirse.
Ama en alttaki 3 madde cok hosmus gercekten işte balayını farklı kılan hizmetler diyorum.
Yine de tercikim rixos olmaz.

Rixos'un Balayı Paketi

V.i.p C-in ve odalarına kadar eşlik etme
Kalp şeklinde kırmızı iki kişilik pasta
Şefin özel kalpli çikolatası
İkram tabağı ve Rixos Şampanya
Özel süslenmiş VIP Setup balayı odası
Odaya sabah kahvaltısı
Odaya günlük gazete servisi
A’la carte sabah kahvaltısında rezervasyon önceliği ( V.i.p kahvaltı )
A’la Carte akşam yemeklerinde rezervasyon önceliği
Dans eden sular eşliğinde şampanya ikramı (hava şartlarına göre)
Evlilik ağacı (çam veya turunçgil) dikilir (hava şartlarına göre)
2 adet fotograf hediye “Rixos Premium Belek Balayı Hatırası”

son 3 hizmet olmadanda son derece güzel bi balayı geçirdik biz , tercihler değişir mutlaka, ama ben rixosa bayıldım . kesinlikle gidilesi bir otel ..

Back