2010 gelinleri balayı otellerine de artık gözatalım!!!

biz yaptırdık kıslar mart ayında ets turun kampanyası vardı voyage turkbuku bakalım nasıl biyer nsanlım begenirsin diyo voyageler iimiş artık hazirandan sonra derim size biz 2730 lira yaptırdık 7 gün 6 gece

ben voyage torba istedim ama olmadı

biraz tuzlu idi deluxe odasını istemiştim

Son düzenleyen: Moderatör:
biz de 3 temmuzda dugun yapıcaz. bizim nikah aralık 2009 da oldu yani 6 ay falan gecicek balayı için. acaba gene de balayı paketi verirler mi bilgisi olan var mı?

biz de 3 temmuzda dugun yapıcaz. bizim nikah aralık 2009 da oldu yani 6 ay falan gecicek balayı için. acaba gene de balayı paketi verirler mi bilgisi olan var mı?

bizimde öyle.nikah simdi martta oldu ve balayi temmuzda
otele mail atip sordum
sorun olmayacagini yazdilar
dügün davetiyesini getirirsiniz yaninizda.

ya bizde mukarnas otel titreyen göl civarı oluyo sanırım alanya..oraya rezervasyon yaptırdık ama? bilemiyorum hiç umarım ii geçer..temmuz 24 düğünümüz tam da sezon fiyatlar çok uçuktu vogayede fln..biz de abartmayalım dedik ama..şimdi de üzülüyorum sanki(( otel nasıl bilen var mı arkadaşlar??

club voyage torba 16-23 temmuz arası 7 gece 4.500 kızlar.voyage beleğe gidecektik ama ets tur balayı için torbayı önerdi belekte otel dışında birşey yokmuş biz hem güzel bir otelde kalmak hem de gerektiğinde eğlenmek istediğimiz için torbayı tercih ettik bodruma 10 dk mış

ufff bu fiyat ne bilmiyorumkismiledelikafadulden:1shok:

benşm anlamadığım birşey var arkadaşlar bugün bi tur şirketine gittim otel ismi falan söyledi tur şirketi gönderirsemi daha ucuz oluyo yoksa oteli arayıp rezervasyon yaptırıncamı daha ucuz oluyo anlamadım bana bilgi verin lütfenCADIARZU

Bizde Balayi icin Izmir Özderede Grand Efe Oteli sectik 5 geceligne 490 YTL verdik.Ama ilk önce Internetten bi arastirdik Insanlarin memmun olup olmadiklari bizim icin cok önemliydi.Ama bi cok kisi cok memmundu Otelden.Insallah bizde öle oluruz :))

canım biz voyage torbaya gidiyoruz aynı şeyi ben de düşünmüştüm oteli aradım ets den alırsanız daha uygun dedi kampanlayaları olduğu için sanırım zaten ets ve voyage aynı şirketmiş

kızlar biz adam & eve oteline gidicez kısmetse hepimizin balayı inşallah istediğimiz gibi geçer opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…