canım benim n güsel anlatmışsınnn inşallah benimkide böle iyi geçerr peki bu dediğin otel ne tarafta kalıyoo ekimde hareketlidir demikaydirigubbakcemile2
Canim bu otel titreyengölde.. biz antalyadan side otobüsüne bindik, ordan dasanirim manavgatta otobüse bindik titreyengöle kadar. tam hatirlamiyorum nerde otobüse bindik. Ama oteli bulmak biraz zor oldu.. En arka kösede :) bir gölün yanindan geciyorsunuz,ordan direk gidiyorsunuz taaa ki ormanlarin arasinda bir yol bulana kadar :) Gerci herkes biliyor, biz otobüsden indik adam hemen surda deyince taksiye binmedik tabi. Ama bence siz taksiye binin :)
Otel civil civil,animasyon da cok güzel sIKILmazsiniz yani kaydirigubbakcemile2
merhaba canım, foruma yeni üye oldum sayılır ama balayı kısmında engin tecrübelerin hemen göze çarpıyor =) 2 düğünün ardından mayıs 17de balayına çıkacağız ama hala nereye gideceğimize karar veremedik. mayısta ege tarafı soğuk olur diye düşünüp güneye inelim dedik ama ben de o da çok vıcık vıcık sahilleri sevmiyoruz o yüzden endişelendik. antalya taraflarına gitsek otele tıkılıp kalır mıyız ya da sahilinde rahat edemez miyiz turist mi kaynar görüntü kirliliği mi olur bilemedik. kıbrısı düşündüm ama internette oteller hakkında pek fikir sahibi olamadım kıbrıs balayı için iyi bir fikir mi karar veremiyorum. 3 ayda evleneceğimizden çok yorulacağız yurtdışına gitsek gezmekten dinlenemeyiz diye yaztatilinde gideriz dedik o alternatif de gitti yani. özetle nişanlımın kararsızlığı da üstüne eklenince balayını bir türlü netleştiremedim ve iyice bunaldım. imdaaaat diyorum yani =) maddi açıdan limit koymadık beğenmemiz yeterli ama çok da abartmayalım istiyorum ben yazın daha çok gezebilelim diye =)
böyle işte kızlar.. figen acil yardım ister...
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
senağlama
Canim benim öncelikle hosgeldin aramiza opuyorumnanaktan Ayrica cok tesekkür ederim..
Balayina gelince.. Illa antalya olsun diyemem.. ben sadece antalyadaki otelleri biliyorum ve bildiklerimi de az cok paylasmaya calisiyorum. Ben de aslinda kibrisa gitmek istiyordum esimle ama malesef olmadi. Fiyat konusu pek önemli degilse gidin derim. Antalyadaki otellerde sIKILacaginizi düsünmüyorum acikcasi. Genelde otellerin kendine ait plajlari vardir.. daha öncede belirtmistim. Öyle fazla turist yok, cogu zaten havuz basinda. Sadece iste otelin misafirleri. ama otelin kendine ait plaji olmayabilirde, degisiyor bazen.
5 yildizli otellerde disariya cikma ihtiyaci duymazsiniz zaten genelde. Marketler (dikkat para tuzagi, mutlaka her sey icin ayrintili bir liste yapin benim gibi sac kremine o da elidor'un ki, 17 TL(!!!) vermeyin. ), spor salonu, animasyonlar, vs vs..
Annemlerle tatile gittigimizde aksamlari mutlaka disari cikardik yemekten sonra.. ordaki marketleri,magazalari gezerdik.. Ama esimle buna gerek duymadik.. balayinda insan sadece yalniz kalmak ve eglenmek istiyor aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
Saka bi yana, antalyadan pisman olacaginizi düsünmüyorum ama karar yinede sizin canim.