- 2 Kasım 2007
- 358
- 1
- 48
-
- Konu Sahibi ayseyilmazer39
ela ve sezen tebrik ediyorum sizleri. Ne kadar güzel emeğinin karşılıgını alabilmek. Başarılarınız daim olsun inş.a.s.
sidelya iktisat teorisinde ticaret hukukuda cok kolay dersler
soru agırlıklı calıs ben öyle gectim ikisinden büte bile kalmadan
bitek istatistik kaldı benimde büte
istatistigi gecen arkadaslar nasıl calıstınız
sağol canım benim çok sağol :1hug:DUYGU C. tebrik ederim,gözün aydın.senin adına sevindim yani.notlar gözükmüyor vs yazmışsın,üzülmüştüm.neyse hukuka da verirsin artık.hukuktan ben de girdim sınava zordu bence hukuk soruları
kaç aldın mattan ben 69 almısım ikt teorısıını ıyı calıs hep gecmıs yıl soruları cıkmıyor ben tıc hukukunu ne yapıcam bılmıyorum
Matemetikten kalmayı bekliyordum vizem 73 olduğu için 42 almam yetti geçmeme. 40 alınca geçeceğimi bekliyordum ama inan alamam diyordum. O kadar berbat geçmişti ki. süre bitiğinde çok boşum olduğu için işaretlerken kaydırdım. Hoca elimden cevap kağıdını almaya çalışırken düzeltmeye çalıştım. Hem kötü geçti hem şanssızlık olmuştu ama şükürler olsun. Ticaret hukuku vermen çok zor olmaz bence çünkü geçmüş yıl soruları yardımcı oluyor.Sıkıcı bir ders olması zorlayıcı sadece. İktisatı büte bırakacaktım zaten ama yine de çözmüştüm belki bi ihtimal geçerim diyordum ama olmadı. Olsun matematiğe çalışmaktan çok daha kolay olacak..:) Matematik kabusu bitti..:):teytey:
2.sınıfa geçtim:lepi: ancak tek dersten (ingilizce) bütünlemeye kaldımkaydirigubbakcemile3