2010 final sonuçları

sizce final soruları yeterince zormuydu?

• çalışsanda çalışmasanda zor işte

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .
engeç çarşambaya kadar açıklanır hatta bugünde olabilir ama büro 20 sinden itibaren bekleyin demiş

Bizde büroyu aradık bürodaki bayan önümüzdeki haftaya kaldı hafta sonuna doğru açıklanıcak dedi kafamçokkarıştı umarım bir süpriz olurda açıklanır bugun kötükedihüso

tutarsızlar anlamıyorum ki. vizedede aynı şeyi yaptılar ne kadar geç açıklamışlardı hatırlıyorsunuz. kötükedihüso

stres yapmayın nasıl olsa acıklanacak ee kızlar kacıncı sınıf oluyorsunuz ve hangi bölüm sohbet edelim bari

ben işletme okuyorum 3. sınıfım 4 olacağım inşallah açıklama şerefine ererlerse :) gaasem arkadaşım hangi numarayı arıyorsunuz bilgi almak için vallahi kasıldım. ben takipe devam edeyim aklinialirimsmile

valla bende sürekli giriyorum hiç birşey yok ama büro bekle bu gün açıklancak dedi bende onların söyledikleriyle hareket ediyorum :S :S

ayyy ne güzel seneye inşallah bende mezun olacağım. umran80 arkadaşım hayırlısıyla inşallah sonucu güzel gelir sen artık aöf te misafirsin :))

farklımı bilgi veriyorlar kimi büro açıklancak kimi açıklanmaz haftaya diyo kimide 20 sinden sonra diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…