2010 final sonuçları

sizce final soruları yeterince zormuydu?

• çalışsanda çalışmasanda zor işte

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .
bende 4. sınıfım artık.. Tek dersim kaldı onu da bütte verdimmi tamamdır zaten sözel..iki soruyla kalmışım ondan da hiç çalışmamıştım birde.. Sıfır dersle 4 olurum inşallah...

Ya kızlar sinir oldum ben bu işten bir şey anlamadım... Bilgilerime giriyorum ilk sınav notları var ama final notları yok e herkesin açıklanmışsa benim neden hala açıklanmamış??? bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim...

şifreyle giren arkadaşlar notlar gözükmüyor
engellemeyi kaldırın sınav sonuçlarından sadece tc nizi girip bakın öyle görünüyor
bende şifreyle girdim notlarım yok şok oldum.
hemen engellemeyi kaldırdım sınav sonuçlarından baktım
3 taneden büteeee kaldımmm :sinifsinif:

Son düzenleme:
aynen bende engellemeyi kaldırdım ya yoksa gözükmüyordu notlar
gözüme uyku girmedi arkadaş ya
bende artık 2. sınıf öğrencisiyiiiiimmmm :teytey:
bi hukuktan kalmışım onu da bütte veririm :teytey:

DUYGU C. tebrik ederim,gözün aydın.senin adına sevindim yani.notlar gözükmüyor vs yazmışsın,üzülmüştüm.neyse hukuka da verirsin artık.hukuktan ben de girdim sınava zordu bence hukuk soruları

Mezun olan arkadaşları kutlarım darısı bizim başımızaBir .üst sınıfa geçen arkadaşlarıda kutlarım.Büte kalan arkadaşlara kolaylıklar dilerim.Umarım bütte başarılı olurlar.
Çok şükür 4. sınıf oldum kendi adıma çok rahatladım.

Bende geçen seneden kalan matematiği geçmişim 70 le :)) 2. sınıftan iktisat teorisi ile ticaret hukuk kaldı büte. Sadece geçmiş yıl sorularını çalışsam olurmu arkadaşlar ne dersiniz... Herkese şimdiden başarılar....

sidelya iktisat teorisinde ticaret hukukuda cok kolay dersler
soru agırlıklı calıs ben öyle gectim ikisinden büte bile kalmadan
bitek istatistik kaldı benimde büte
istatistigi gecen arkadaslar nasıl calıstınız

:kahve:Ayıptır söylemesi not ortalamam şuan 85 Onur öğrenci belgesi almaya hak kazandığımı düşünüyorum ,75 ile 87.5 arası onur öğrenciliği üstü yüksek onur :hooray:

sidelya iktisat teorisinde ticaret hukukuda cok kolay dersler
soru agırlıklı calıs ben öyle gectim ikisinden büte bile kalmadan
bitek istatistik kaldı benimde büte
istatistigi gecen arkadaslar nasıl calıstınız

Canım benimde en yüksek notum istatistik :) 77 aldım. 73 le geçtim çok şükür. Çok hastaydım bensınav haftası. İktisat teorisi ve ticaret hukuk ara sınavda en düşük aldıgım derslerdi. Kalırsa bunlar kalsın demiştim. Dediğini yapıcam soru bakıcam sadece. Teşekkür ederim. Ben istatistik ve matematik için akademik danışmanlık derslerine katıldım. Evde ders çalışmadım hiç bunlara. O yüzden yüksek notum sanırım. Herkese tavsiye ederim. Tabi büt sınavına kadar yok bu dersler. Yardımcı kitaptan çalış canım. İnşallah geçersin sende bütte.

X