2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

başak insanı sakin olurr aslında ama sinir edici bi sakinliği de olabiliyır
evet kesinlikle ozzycim ya..sessizligi ölduruyor beni,kolay kolay sinirlenmez ama sinirlendikleri zaman da tam sinirleniyolar..

şimdi okul kapalı daha bitmedi okul canım işte bu özelin aylık getirisi bilinmemekte gruplarında aylık getirisi bilinmemekte part time çalışanım burda
cnm okulun bitmemis daha part time calismaya devam etmen mantikli bence..ders saat ucretin senle konustugumuz gibi di mi en son..Grup derslerin bi bslasin nelesir o zaman ucret..

evet başağım ben cuma günü doğum günüm ama başak erkeği farklı kızlardan missim

hadi ya,nesi farkli mesela jeanim..

missim sana dediğim yerden ayrıldım ben bura yeni canım hayırlısı inş

Son düzenleme:
yok cnm burayi biliyorum konusmustuk senle...Jeanim bence sen burda devam et dha okul bitmemis bi akd'ye baslasan bile sana verilen ucretle ayni mesela..

Son düzenleme:
hımm ay hatırlamadım missim kusura bakma paramı sil nazar değmesin opuyorumnanaktan

bence de çok iyi mezun olan öğretmenlere zor veriyolar bunu

Günaydın kızlar. Dün baya yorucu geçti. Evimizi temizledik artık eşyalar gelebilir durumda ev. Bugün beyaz eşyalar geliyor montajları yapılacak. Bir de öğleden sonra gelinlik provam var.

Günaydın kızlar. Dün baya yorucu geçti. Evimizi temizledik artık eşyalar gelebilir durumda ev. Bugün beyaz eşyalar geliyor montajları yapılacak. Bir de öğleden sonra gelinlik provam var.

Ohh canım hadi geçmiş olsun ev temizliği atlatıldıktan sonra gerisi geliyor... artık yavaş yavaş eşyalar eksiklikler tamamlanır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…