kızlar geldim gidiyorum :)
ii geceler herkeseee
evet kesinlikle ozzycim ya..sessizligi ölduruyor beni,kolay kolay sinirlenmez ama sinirlendikleri zaman da tam sinirleniyolar..başak insanı sakin olurr aslında ama sinir edici bi sakinliği de olabiliyır
cnm okulun bitmemis daha part time calismaya devam etmen mantikli bence..ders saat ucretin senle konustugumuz gibi di mi en son..Grup derslerin bi bslasin nelesir o zaman ucret..şimdi okul kapalı daha bitmedi okul canım işte bu özelin aylık getirisi bilinmemekte gruplarında aylık getirisi bilinmemekte part time çalışanım burda
evet başağım ben cuma günü doğum günüm ama başak erkeği farklı kızlardan missim
kızlar geldim gidiyorum :)
ii geceler herkeseee
yay ben
o yuzden yazmadim ucreti zaten..yerimseniben
Alıntı yaptın hatunum :smiley-cool:
ayyy duzelttim cnmcm,kusura bakma sildim hemen..bilmiyorumkismilealıntının olduğu mesajını editle hocam orda gözüküyorr
ni dimek ni dimek efem..çok teşekkür ederim canımsın
hakkaten cnm ya oyle oluyo..Kosusturuyo sanirim herkes..Ben de cikicam,bi mrb diyim dedim..Koli hazirlamaya devam.....aksam antalyaya donuyorum o yuzden yetistirmem lzm..günaydın kızlar...
kimsecikler yok bugün... her geçen gün daha bi azalıyoruz...(
Günaydın kızlar. Dün baya yorucu geçti. Evimizi temizledik artık eşyalar gelebilir durumda ev. Bugün beyaz eşyalar geliyor montajları yapılacak. Bir de öğleden sonra gelinlik provam var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?