tatlımben hızlanıcamda herkesde bi naz bi kapris sormayaa zaten herşeyi ben düşünüyorum onlar uygulamaya bile gelemiyolar bişeler alıcaz nişanlımı toparlayamıyorum gelinlere baktımannemi toparlayıp götüremiyorum onların zamanları olmuyo bitürlü valla bıraktım artık isterse olmasın bişee yaa
benmde nikah işlemleri duruyor formları doldurdum gidip sağlık raporu alcaz ama adamda tık yok :)
mavipericim bana da erkek tarafı evi erken tutturuyorsun gibisine şeyler söyledi bir aydır ev hazır ama bak ufak tefek aksilikler oluyor daha mutfak masam ve otrma odamın tv sehpası gelecek şimdi anlıyorlar benm haklı olduğumu
o gün belediyenin önünden geçiyoruz nasıl olduysa aklına gelmiş daha nikah işlemleri var diyor... oooo dedim nihayet aklına geldi ne dese aman nasıl olsa bi günlük iş nolacak yani diyo akannehir
çokk normal herkesin yaşadığı sıkıntılar düğün geçsin zafer bizim kızlar kaydirigubbakcemile3 çıkan sorunları fazla ciddiye almamaız gerekiyor ama herkez gergin olunca iki tarafta patlıyorrDüğün zamanı yaklaştıkça her çiftte kavgalar başlıyor. Ben de sizlerdenim
Düğün zamanı yaklaştıkça her çiftte kavgalar başlıyor. Ben de sizlerdenim
çokk normal herkesin yaşadığı sıkıntılar düğün geçsin zafer bizim kızlar kaydirigubbakcemile3 çıkan sorunları fazla ciddiye almamaız gerekiyor ama herkez gergin olunca iki tarafta patlıyorr
ohhhhh yakışırrrrray ay bi evleniyim otturucem borumu evde...:mymeka:
yok yok kizlar alttan aldikca tepesine cikiyo bunlar insanin..Artik eski nilufer olcam,ilk tanistigimiz gunlerdeki gibi...Gorsun gununu bakalim..Ne kadar taviz verirsen degerin o kadar azalio bunu anladim ben..ohhhhh yakışırrrrrklava:
meltem yaak odanın başlığı nekadar gzzel
çok hoş şeyler seçmişsin canım
güzel günlerde kullan herşeyini inşallah
giysiye gelince benim kuzenler çeyizle gönderdiler herşeylerini
ki onlarda öle çeyize önem verirler benim gibi değiller:))
öyle sırf giysiden ibaret çeyizi diyen ya giysilerin giderken gelmiştir oraya
ya kördür
yada içi fesattır
ben de göndercem giysilerimi bi iki parça bırakcam okadar kışlıkları topladım bile
gülsecim seninkileri görmüştüm sennkilerde çok güzller
ben vitrin almadım ama bu sene vitrin modelleri birbirine çok yakın meltem ve seninkiler model olarak vitrinde çok benziolar:)
günaydın kızlar
adaşım canım modellerin güzelmiş güle güle kullan anlattıklarına göre daha güzel olacak...
günaydın gelincikler
meltem hayırlı olsun canım
yok yok kizlar alttan aldikca tepesine cikiyo bunlar insanin..Artik eski nilufer olcam,ilk tanistigimiz gunlerdeki gibi...Gorsun gununu bakalim..Ne kadar taviz verirsen degerin o kadar azalio bunu anladim ben..lmaz:
güle güle kullan canım darısı başımızabu arada gelinlik provm vardi bugun,bitmis gelinligim cok sukur sadece arkaya bi fermuar takilcak bi de utulencek...Yarin antalyaya donuyorum vakit bulursam sac aksesuarimi almak icin eminonune gidicem..
bu arada gelinlik provm vardi bugun,bitmis gelinligim cok sukur sadece arkaya bi fermuar takilcak bi de utulencek...Yarin antalyaya donuyorum vakit bulursam sac aksesuarimi almak icin eminonune gidicem..
bizim de oyle cnm malesef en cok da işi ve yogunlugu yuzunden tartisiyoruz ve islerimizi halledemiyoruz..Akillandim ama artik..bende de var aynı dert malesef sonuna kadar da katılıyorum sana canımklava:
ne kadar yumuşak davranırsan o kadar kapris oluyo ama alırsam elime sopamı diyorum benden iyisi yoklmaz:
bizim tek kavga sebebimiz işi zaten o kadar çalışıyor ki hiç bi işimizi ya halledemiyoruz ya da beraber halledemiyoruzz öff yaram depreştii mafoldumben
darisi basiniza insallah cnm,tesekkur ederim..güle güle kullan canım darısı başımıza
sagol cnm benimki sade bisiydi..Model bu..hadi geçmiş olsun canım darısı başımızaaa bayanssulusmile
nasıl bi modeldi seninki bu aradaa
bu arada gelinlik provm vardi bugun,bitmis gelinligim cok sukur sadece arkaya bi fermuar takilcak bi de utulencek...Yarin antalyaya donuyorum vakit bulursam sac aksesuarimi almak icin eminonune gidicem..
çokk normal herkesin yaşadığı sıkıntılar düğün geçsin zafer bizim kızlar kaydirigubbakcemile3 çıkan sorunları fazla ciddiye almamaız gerekiyor ama herkez gergin olunca iki tarafta patlıyorr
hayırlı olsun canımcım nasıl durdu üstünde?
cnmcm ben begendim,duvagim da yere kadar olcak...Sade bi duvak olucak ipek,tul karisimi..Bakalim gorursunuz allah nasip ederse dugunde..yerimseniben..
bu arada ben bi yandan kolilerimi hazirliyorum donus icin..:a015:
yok cnm duz bi duvak islemesiz..Valla gidesim yok jeanim hic ya..istanbul cok guzeldi..:gitme:kuzenimin gelinlikçisinde-Bursa Pazarı(şampiyon kokoreç sırasında belki biliyorsundur canım)-öğrendiğim bilgilerden ötürü diyorum ki canımcım çook iyi yapmışsın duvağın yere kadar olmasını çünkü üstü,etekleri çok çok işlemeli değil iyi seçim canım benim.
peki işlemesi flan var mı kenarlarında ya da serpme işlemeli flan?
kocişin yanına git şekercim sen artık evlisin :1hug:
yok cnm duz bi duvak islemesiz..Valla gidesim yok jeanim hic ya..istanbul cok guzeldi..:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?