2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

o gün belediyenin önünden geçiyoruz nasıl olduysa aklına gelmiş daha nikah işlemleri var diyor... oooo dedim nihayet aklına geldi ne dese aman nasıl olsa bi günlük iş nolacak yani diyo akannehir

ayy kizlar hepiniz dert yanmisiniz ben de giriyim araniza...kaydirigubbakcemile5 Benimki de dun bana bi ev resmi yollamis gorseniz şok olursunuz..delikafaduldenNeymis aradigimiz civarda yeni ev yokmus,yaw yeni ev yok diye icinde nerdeyse oturulmayacak eve mi girilir sırf tasinmis olmak icin..Bi trip sormayin ben ev aldirmiyorum die..Bekleyelim biraz dedim diye..Elime bi gecse var ya..klava:
ben de verdim veristirdim,agir konustum..Cekemem seni falan diye,dertsiz basima dert aldim die senle evlenerek ama hak etti..bi de ustune msj attim soyle bisi:
"aşığım sana" cumlesinin sonundaki "a" harfi sessizce terk etti seni...bunun farkina var sevgili,sen hala " aşığım san" beni..benimki msj atmis ne demek anlamadim bu msji die,ben seni seviyorum die..of offff.....

Son düzenleme:
Düğün zamanı yaklaştıkça her çiftte kavgalar başlıyor. Ben de sizlerdenim
çokk normal herkesin yaşadığı sıkıntılar düğün geçsin zafer bizim kızlar kaydirigubbakcemile3 çıkan sorunları fazla ciddiye almamaız gerekiyor ama herkez gergin olunca iki tarafta patlıyorr

Düğün zamanı yaklaştıkça her çiftte kavgalar başlıyor. Ben de sizlerdenim

çokk normal herkesin yaşadığı sıkıntılar düğün geçsin zafer bizim kızlar kaydirigubbakcemile3 çıkan sorunları fazla ciddiye almamaız gerekiyor ama herkez gergin olunca iki tarafta patlıyorr

ay ay bi evleniyim otturucem borumu evde...:mymeka:

canım beniimm çok teşekkür ederim çok sevindim beğenmene Şeniz

ya bende tören halinde gitsin istemiyorum çeyizler ama karşı tarafında isteğine bağlı biraz yoksa bizimkilerde yoktur öyke adetler atıcam hepsini birden gitsin sempatiksalakcinni
kışlıkları vakumladım ben de vereliniortak

gülsecim seninkileri görmüştüm sennkilerde çok güzller
ben vitrin almadım ama bu sene vitrin modelleri birbirine çok yakın meltem ve seninkiler model olarak vitrinde çok benziolar:)

eski tip vitrin görmedim ben hep kısa ve daha geniş artık vitrinler
ben sevmiyorum aslında ama almazsam salon çok boş kalacaktı mecbur aldım
içine ne koyucam onu bilmiyorum ama kafamçokkarıştı

günaydın kızlar

adaşım canım modellerin güzelmiş güle güle kullan anlattıklarına göre daha güzel olacak...

çok teşekkür ederim adaşımmm olumunekankayizsmile
inşallah bitmiş halleri de dediğin gibi güzel olur da onları da paylaşırım sizleee bayanssulusmile

günaydın gelincikler
meltem hayırlı olsun canım

çok teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktan

bu arada gelinlik provm vardi bugun,bitmis gelinligim cok sukur sadece arkaya bi fermuar takilcak bi de utulencek...Yarin antalyaya donuyorum vakit bulursam sac aksesuarimi almak icin eminonune gidicem..

yok yok kizlar alttan aldikca tepesine cikiyo bunlar insanin..Artik eski nilufer olcam,ilk tanistigimiz gunlerdeki gibi...Gorsun gununu bakalim..Ne kadar taviz verirsen degerin o kadar azalio bunu anladim ben..lmaz:

bende de var aynı dert malesef sonuna kadar da katılıyorum sana canım klava:
ne kadar yumuşak davranırsan o kadar kapris oluyo ama alırsam elime sopamı diyorum benden iyisi yok lmaz:

bizim tek kavga sebebimiz işi zaten o kadar çalışıyor ki hiç bi işimizi ya halledemiyoruz ya da beraber halledemiyoruzz öff yaram depreştii mafoldumben

bu arada gelinlik provm vardi bugun,bitmis gelinligim cok sukur sadece arkaya bi fermuar takilcak bi de utulencek...Yarin antalyaya donuyorum vakit bulursam sac aksesuarimi almak icin eminonune gidicem..

hadi geçmiş olsun canım darısı başımızaaa bayanssulusmile
nasıl bi modeldi seninki bu aradaa

bizim de oyle cnm malesef en cok da işi ve yogunlugu yuzunden tartisiyoruz ve islerimizi halledemiyoruz..Akillandim ama artik..
güle güle kullan canım darısı başımıza
darisi basiniza insallah cnm,tesekkur ederim..

hadi geçmiş olsun canım darısı başımızaaa bayanssulusmile
nasıl bi modeldi seninki bu aradaa
sagol cnm benimki sade bisiydi..Model bu..
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/375606-gelinligim.html

ozzy nerde?olsaydı merkür derdi kaydirigubbakcemile3 merkürün suçuuualsanaalsanasmile

hayırlı olsun canımcım nasıl durdu üstünde?

cnmcm ben begendim,duvagim da yere kadar olcak...Sade bi duvak olucak ipek,tul karisimi..Bakalim gorursunuz allah nasip ederse dugunde..yerimseniben..
bu arada ben bi yandan kolilerimi hazirliyorum donus icin..:a015:

cnmcm ben begendim,duvagim da yere kadar olcak...Sade bi duvak olucak ipek,tul karisimi..Bakalim gorursunuz allah nasip ederse dugunde..yerimseniben..
bu arada ben bi yandan kolilerimi hazirliyorum donus icin..:a015:

kuzenimin gelinlikçisinde-Bursa Pazarı(şampiyon kokoreç sırasında belki biliyorsundur canım)-öğrendiğim bilgilerden ötürü diyorum ki canımcım çook iyi yapmışsın duvağın yere kadar olmasını çünkü üstü,etekleri çok çok işlemeli değil iyi seçim canım benim.
peki işlemesi flan var mı kenarlarında ya da serpme işlemeli flan?
kocişin yanına git şekercim sen artık evlisin :1hug:

yok cnm duz bi duvak islemesiz..Valla gidesim yok jeanim hic ya..istanbul cok guzeldi..:gitme:

yok cnm duz bi duvak islemesiz..Valla gidesim yok jeanim hic ya..istanbul cok guzeldi..:gitme:

kuzeniminki de inci serpmeydi ara ara inciler vardı fakat yarım inci hiç öyle tahmin etmemiştim ben birde duvağı kapanınca incilerin arkası gözükmüştü hep dümdüz beyaz bişey var gibi olmuştu :sinifsinif:

istanbul çok güzel ama antalya da süper elini salla bodrumdasın şekercim çeşme,alanya ne bileyim en güzel yerlere yakın kociş orda (anne baba x2 )orda kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…