- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
perim senn gelinlik benim nikah işlemleri napıcaz yaw eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3bende annemlerle gidip beğendiğim gelinlikleri göstericem artık karra vermeliyim diklimeye başlasın bian önce
artık pzt gidip bitiricez inş :) inş istediğimiz zamana olurbenmde nikah işlemleri duruyor formları doldurdum gidip sağlık raporu alcaz ama adamda tık yok :)
mavipericim bana da erkek tarafı evi erken tutturuyorsun gibisine şeyler söyledi bir aydır ev hazır ama bak ufak tefek aksilikler oluyor daha mutfak masam ve otrma odamın tv sehpası gelecek şimdi anlıyorlar benm haklı olduğumu
perim senn gelinlik benim nikah işlemleri napıcaz yaw eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
benmde nikah işlemleri duruyor formları doldurdum gidip sağlık raporu alcaz ama adamda tık yok :)
mavipericim bana da erkek tarafı evi erken tutturuyorsun gibisine şeyler söyledi bir aydır ev hazır ama bak ufak tefek aksilikler oluyor daha mutfak masam ve otrma odamın tv sehpası gelecek şimdi anlıyorlar benm haklı olduğumu
:))) durum onu gösteriyor... gelinliksiz nikah oluorda nikahsız gelinlik pek bişe yaramıyor sempatiksalakcinni ben sana gelinliğimi vereyim sen kurtar kendini bari :roflol:ben gelinliksiz sende nikahsız kalıcaksın sonunda :))))))))))))))
banada nişanlım demeye çalıştı erkenmi acaba falan diyee ama evi tutuk içine dolap yapılacak girişe vestiyer yapılacak ehh yeni olduğu için ev kornişler yok onlar takılacak faln ağustos bitecek biz daha bişe yapamadık zaten bayram geliyo biraz da öyle vakit kaybedicez nezamn eşyalr gelicek perdeler seçilecek halılar alınacak bide bunların yanında benim çeyizim toparlanacak bilmiyorum erkende neoluyo sanki bişe yapamadık dah((
:))) durum onu gösteriyor... gelinliksiz nikah oluorda nikahsız gelinlik pek bişe yaramıyor sempatiksalakcinni ben sana gelinliğimi vereyim sen kurtar kendini bari :roflol:
:teselli:akannehir :sinifsinif: vereliniortak
:teselli:
geçicek inş bu günlerde benim şafak 21saol hemşerim yaa:teselli:
valla inanasım gelmiyor ama evet çok az kaldı :kedi:ayy senin az kaldı valla bende heyecanladım şimdi inşallah hayırlısıyla atlatırız :)))
zaten onlara klasa herşey bigünlük işşş ama o bigün hiç gelmiyyoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?