2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

evet tatlım artık zamanda yaklaşıyor biran evvel karar vermek lazım...

ben bi de zor karar veren biriyim bu düğün telaşındaki verdiğim kararlara ben bile şaşırıyorum... :))

tatlımben hızlanıcamda herkesde bi naz bi kapris sormayaa zaten herşeyi ben düşünüyorum onlar uygulamaya bile gelemiyolar bişeler alıcaz nişanlımı toparlayamıyorum gelinlere baktımannemi toparlayıp götüremiyorum onların zamanları olmuyo bitürlü valla bıraktım artık isterse olmasın bişee yaa

benmde nikah işlemleri duruyor formları doldurdum gidip sağlık raporu alcaz ama adamda tık yok :)
mavipericim bana da erkek tarafı evi erken tutturuyorsun gibisine şeyler söyledi bir aydır ev hazır ama bak ufak tefek aksilikler oluyor daha mutfak masam ve otrma odamın tv sehpası gelecek şimdi anlıyorlar benm haklı olduğumu

artık pzt gidip bitiricez inş :) inş istediğimiz zamana olur

perim senn gelinlik benim nikah işlemleri napıcaz yaw eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3

ben gelinliksiz sende nikahsız kalıcaksın sonunda :))))))))))))))

banada nişanlım demeye çalıştı erkenmi acaba falan diyee ama evi tutuk içine dolap yapılacak girişe vestiyer yapılacak ehh yeni olduğu için ev kornişler yok onlar takılacak faln ağustos bitecek biz daha bişe yapamadık zaten bayram geliyo biraz da öyle vakit kaybedicez nezamn eşyalr gelicek perdeler seçilecek halılar alınacak bide bunların yanında benim çeyizim toparlanacak bilmiyorum erkende neoluyo sanki bişe yapamadık dah ((

:))) durum onu gösteriyor... gelinliksiz nikah oluorda nikahsız gelinlik pek bişe yaramıyor sempatiksalakcinni ben sana gelinliğimi vereyim sen kurtar kendini bari :roflol:

o gün belediyenin önünden geçiyoruz nasıl olduysa aklına gelmiş daha nikah işlemleri var diyor... oooo dedim nihayet aklına geldi ne dese aman nasıl olsa bi günlük iş nolacak yani diyo akannehir

zaten onlara klasa herşey bigünlük işşş ama o bigün hiç gelmiyyoooooo

aynenn öyle
bizim gelinlikçi aradı gelin gelinliği alın hazır diye biraz önce aradım benmkini hazırmış yarın gelin diyorlar dedim. acelemiz ne alırız diyor. biz komşu şehirden aldık 1 buçuk saat yol gidicez alıp gelicez zahmet oluyor beyefendiye.

nedemek acelesi neymiş ya hazır gelinliği al bişe olur orda bellimi olur kadın snein gelinliğine dikkat etmek zorunda değil bir sürü gelinlik dikiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…