2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

gülse canım
benimde kalıbım tam olmuştu
glop koyulacaktı sonra beğenmedim gloplarını onların hatası idi baştan göstermeliydiler
sütyenle giydim olmadı istediğim gibi
benimkide tekrar dikilio
sıkıntı yapma arada git kontrol et sen yeter canım
bak ben okadar dert edinen bi tipimdir bunu edinmedim tekrar yapıyorlar diye:))

ay bende hiç bişi dert etmedim ama bunu çok taktım ya :çok üzgünüm:

kizlar yemek yemek icin masa ortusu aldiniz mi..Merak ettigim hani masa buyuyor ya,onun olcusune gore aliriz di me ortuyu..

kizlar yemek yemek icin masa ortusu aldiniz mi..Merak ettigim hani masa buyuyor ya,onun olcusune gore aliriz di me ortuyu..
ben aldım cnm yani annem dikti peçeteleriyle runner yla birlikte benim masamın kapalı halide normalden az büyük zaten kenarlardanda sarkıyor ya açılsada sorun olmuyor tam oluyor yine

ulen ozyyyy niye topiğimde cvp vermedin zilli

yavru kuşum geldim ne bilem konuya giremedim

osssunnn daha güzeli olacak demek ki cnm öle düşün

he tabi büyük al canım.açılmış haliyle

kızlar benim de masa örtümü annem dikti ben kumaşını seçtim. Ancak runnerlarımı seçmedim sonra bir ara hallederim nasılsa diye. Seçenler neye göre kombine ettiler?

Misafir yemek takimim...en alttaki tabak aslinda tamamen siyah degil sadece kenarlari siyah..
bu da almayi dusundugum masa ortusu..

Evet miss örtü çok güzel görünüyor. Benim yemek odam ceviz rengi. Yemek takımım da seninkine benziyor. Gümüş rengi işlemer var üstünde kare kemik tozu. Örtümü beyaz yaptırmıştım runnerlerı da perde ya da koltuktaki kırlentlere göre uydururum diye düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…