- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
mesela benm oturma odam kırmızı koltuk siyah beyaz gri halı kırmızı siyah beyaz perde aldım koltuklar spor olduğu için pileli yere kadar inen spor bir perde oldu
amiiinn zuzum cumlemize..Muhim olan huzur,o olmayinca gerisi bos cnm..Daha guzelleri sana insallah tatlim..miss koltuklarına bayıldım hepsine .....hepsi çok güzel kurban olduğum ALLAH'ım huzur içince kullanmayı nasip etsin
sagol cnmcm perdeci yonlendirir di mi nasi bisi gider falan,ben pek anlamiyorum bu perde isinden..Baska nelere dikkat ettin tatlim..
ne alemdesin peki cnm?napti seninki..inşallah canım ama benim durumlar karışıkkkkk
canım ben mümkün olduğunca sade seviyorum her şeyi o yüzden fon falan dedi ama ben istemedim fazla kalabalığa luzum yok bence. stor üstüne perde yaptım her yeri. mutfakta sadece zebra stor kullandım ve çok şık diyor her gören. annemler tatildeyken kayınvalidemle gittim perde seçmeye karıştırmadım zaten hiç. annem diyor nasıl seçtin kendi kendine her şeyi böyle eşyalarına uygun?
ev perdeler gelene kadar kendini göstermiyor ama perdeler gelince ev ev oluyor. çıkmak istemiyor insan.
dur bakalim gun bitmedi ki daha kutlar belki cnmcm..Sen aramiyosun galiba hic..napmayi planliyosun peki cnm...hala aynı misss değişik bir şey yok canım dün msj atmış yine yalnızım yine yalnızım diye böle yapmaya hakkın yok hep ben msj çekiyorum bi dahada çekmicem yazmış v.s ama doğum günümü bile kutlamamış biliyomusun
canım fotodaki gbi güneşlik yani. benm evim kira ama ben yaptırdım sonuçta 3-5 ay oturmayacağım başka eve gittiğimde uyanlarını kullanırım uymayanları yenilerim. mesela benm salon camlarım çok. boşa gitmesin diye bütün yaptırmaktansa 4 parça yaptırdım başka evlere de uyar artar belki de şu an çocuk odam yok gittiğim yerde çocuk odasına bile yeter belki.
inat ediyo belli ki,hayirlisi olsun cnm ya...yok ben msj çekerese çekiyorum ama hata onun miss mücadeler vermesi gerekirdi herkes kutladı ailesinden yaaaaa ama o çekmedi gece sitem msj atmasını biliyo ama kutlamıyo bile ne bilim çok kırgınlıklar var içimde
inat etsin bakalım beni kaybetti kafası dank eder belki missscimm
zor biri snrm cnm..Ama cok degismiyolar malesef yaa...:1no2:bilmiyorum misss ya düzeltme yerine ha bire bir sitem var benim kzdığım şeyleri yapıyo hep sinir ediyo baksana dün msj atmış sitem ediyo ama doğum günüb bile kutlamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?