2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

stor güneşlik oluyor ya onun sistemlisi işte canım mobilyana ve zevkine uygun model renk seçersin

mesela benm oturma odam kırmızı koltuk siyah beyaz gri halı kırmızı siyah beyaz perde aldım koltuklar spor olduğu için pileli yere kadar inen spor bir perde oldu

mesela benm oturma odam kırmızı koltuk siyah beyaz gri halı kırmızı siyah beyaz perde aldım koltuklar spor olduğu için pileli yere kadar inen spor bir perde oldu

sagol cnmcm perdeci yonlendirir di mi nasi bisi gider falan,ben pek anlamiyorum bu perde isinden..Baska nelere dikkat ettin tatlim..

miss koltuklarına bayıldım hepsine .....hepsi çok güzel kurban olduğum ALLAH'ım huzur içince kullanmayı nasip etsin

sagol cnmcm perdeci yonlendirir di mi nasi bisi gider falan,ben pek anlamiyorum bu perde isinden..Baska nelere dikkat ettin tatlim..

canım ben mümkün olduğunca sade seviyorum her şeyi o yüzden fon falan dedi ama ben istemedim fazla kalabalığa luzum yok bence. stor üstüne perde yaptım her yeri. mutfakta sadece zebra stor kullandım ve çok şık diyor her gören. annemler tatildeyken kayınvalidemle gittim perde seçmeye karıştırmadım zaten hiç. annem diyor nasıl seçtin kendi kendine her şeyi böyle eşyalarına uygun?
ev perdeler gelene kadar kendini göstermiyor ama perdeler gelince ev ev oluyor. çıkmak istemiyor insan.

inşallah canım ama benim durumlar karışıkkkkk
ne alemdesin peki cnm?napti seninki..

cnm stor kendi evine mi oluyo,kiraya olur mu peki..bi de nasi bisi ben pek anlamadim katlamali bisi mi bu..

hala aynı misss değişik bir şey yok canım dün msj atmış yine yalnızım yine yalnızım diye böle yapmaya hakkın yok hep ben msj çekiyorum bi dahada çekmicem yazmış v.s ama doğum günümü bile kutlamamış biliyomusun

canım fotodaki gbi güneşlik yani. benm evim kira ama ben yaptırdım sonuçta 3-5 ay oturmayacağım başka eve gittiğimde uyanlarını kullanırım uymayanları yenilerim. mesela benm salon camlarım çok. boşa gitmesin diye bütün yaptırmaktansa 4 parça yaptırdım başka evlere de uyar artar belki de şu an çocuk odam yok gittiğim yerde çocuk odasına bile yeter belki.

dur bakalim gun bitmedi ki daha kutlar belki cnmcm..Sen aramiyosun galiba hic..napmayi planliyosun peki cnm...

anladim cnmcm peki bunun yikamasi nasil oluyo rahat mi bi de butun evi mi stor yaptirdin,bi de perde almaya giderken koltuk takiminin kumasini vs. goturuyo muyuz..bi de daha mi pahali stor perde..
ay ne cok soru sordum..kaydirigubbakcemile3

yok ben msj çekerese çekiyorum ama hata onun miss mücadeler vermesi gerekirdi herkes kutladı ailesinden yaaaaa ama o çekmedi gece sitem msj atmasını biliyo ama kutlamıyo bile ne bilim çok kırgınlıklar var içimde

bilmiyorum misss ya düzeltme yerine ha bire bir sitem var benim kzdığım şeyleri yapıyo hep sinir ediyo baksana dün msj atmış sitem ediyo ama doğum günüb bile kutlamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…