yaa ben bilmiyodum bu mesafe oranını onuda ölçeyimm
ölç ölç bizim asipratör duruo öle kenarda
valla dolapçı dedi arçelik 70 cm den az olursa bağlamıyormuş kestiriyorlarmuş dolaptan.
cnmcm gunaydin...Takimlarin ikisini de almadim,farkli bisi aldim..kaydirigubbakcemile3Rengi beyaz aldim,valla temizligi napcas bakalim ama fermuarlarindan sokup makinaya atabiliyomusum..O yuzden cesaret etttim guzelim..günaydın kına mekanımı beğenenlere çok tşk
perdelerin güzel demişsiniz kızlar benm perdelerim değil onlar model olarak koydum benmkileri çekmedim bugün yarın eklerim inşallah tuya cım evini çok beğendim güle güle oturun. miss cim hangi takımları aldığını yaz gelince. enimse işten ayrıldı mı kızlar pek girmiyor artık.
ya jean cim ağlamamak için en iyi fikir böle şeyleri okumamak.şuanda bile okumadım.zaten çok düşkünümdür babama.sonuçta sadece ayrı eve taşınıyor gibi düşüneceksin.atıyorum başka şehre okula gidenler gibi veya.fazla düşünürsen çok hüzünlenirsin
gunaydin cnm..
cnmcm nerden gidiceksin sen ortakoye?Ben cok gittim de fatih'ten ve besiktastan gitmistim guzelim..En kotu besiktasa git,ordan yurursun ya da tekrardan binersin hayatim..missim ortaköye gittin mi hiç?nasıl gidiliyor :1no2:
Dogum gunun kutlu olsun zuzum,nica senelere cnm..alkisalkisalkisopuyorumnanaktanslm cicişler......bugün benim doğum günüm biliyonuzmu
zuzum doğum günün kutlu olsunnn alkisalkisalkis miss cim biz bir iki yere baktık sonra annemin ve kayınvalidemin devamlı gittiği perdeciye gittik sağolsun çok ilgilendi stor da dikkatli olun kızlar yıkanabileni var bir de yıkanamayanı. yıkanabilen alın fırçayla hemen çıkıyor kiri. balkona serip yıkanıyor. diğerini silmeyle uğraşamazsınız. ben evime o kadqar gidiyorum foto çekmeyi unutuyorum perdeleri. inşallah unutmayacağım ilk gidişimde. benm oturma odamın 2 koltuğu ve mutfak masam gelince evim hazır. dün akşamüstü nişanlım eve gitmiş beni aradı çok güzel olmuş yatağı sermişsin diye ne taraf benm diyor :) patatesli sigara böreği sardım akşam. gece de götürdük koyduk dondurucumuza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?