2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

günaydın kına mekanımı beğenenlere çok tşk
perdelerin güzel demişsiniz kızlar benm perdelerim değil onlar model olarak koydum benmkileri çekmedim bugün yarın eklerim inşallah tuya cım evini çok beğendim güle güle oturun. miss cim hangi takımları aldığını yaz gelince. enimse işten ayrıldı mı kızlar pek girmiyor artık.

cnmcm gunaydin...Takimlarin ikisini de almadim,farkli bisi aldim..kaydirigubbakcemile3Rengi beyaz aldim,valla temizligi napcas bakalim ama fermuarlarindan sokup makinaya atabiliyomusum..O yuzden cesaret etttim guzelim..
Cnm perde alirken nasil bi yol izliyoruz biraz anlatsana..

ağlamak hiç hoş değil sanki zorla çıkıyorsun evden mesela düğün tv de izledim kız böğüre böğüre ağlıyor damatta üzülüyor haliyle o kadar abartılmamalı bence de en iyisi mantıklı düşünmeye çalışmak :1hug:

zuzum doğum günün kutlu olsunnn alkisalkisalkis miss cim biz bir iki yere baktık sonra annemin ve kayınvalidemin devamlı gittiği perdeciye gittik sağolsun çok ilgilendi stor da dikkatli olun kızlar yıkanabileni var bir de yıkanamayanı. yıkanabilen alın fırçayla hemen çıkıyor kiri. balkona serip yıkanıyor. diğerini silmeyle uğraşamazsınız. ben evime o kadqar gidiyorum foto çekmeyi unutuyorum perdeleri. inşallah unutmayacağım ilk gidişimde. benm oturma odamın 2 koltuğu ve mutfak masam gelince evim hazır. dün akşamüstü nişanlım eve gitmiş beni aradı çok güzel olmuş yatağı sermişsin diye ne taraf benm diyor :) patatesli sigara böreği sardım akşam. gece de götürdük koyduk dondurucumuza :)

ay sağol jean bebem yerim seni çok teşekkür ederim....
dilsa sanada tşk canım

missim ortaköye gittin mi hiç?nasıl gidiliyor :1no2:
cnmcm nerden gidiceksin sen ortakoye?Ben cok gittim de fatih'ten ve besiktastan gitmistim guzelim..En kotu besiktasa git,ordan yurursun ya da tekrardan binersin hayatim..

slm cicişler......bugün benim doğum günüm biliyonuzmu
Dogum gunun kutlu olsun zuzum,nica senelere cnm..alkisalkisalkisopuyorumnanaktan

jeanim bunu sen mi yaptin...:uhm:

HAPPY BIRTHDAY TO YOU . . .

stor nasi bisi cnm ya ben hic bilgili diilim bu konuda nasil karar veriyoruz odaya ne gider?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…